GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31664
20.10.10 05:29

Dobré :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
20.10.10 05:30

Tak ještě nic?
mrcha…

• Citovat
  • Upravit
31664
20.10.10 05:35

ještě nic. Zkusila sem i testnout, nedá mi to,ale nic.Já přemejšlim,zda bych tam neměla cinknout,jestli by mi nemohli dát nějakou vyvolávačku :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
20.10.10 05:44

Ty brdo to je teda už doba..
No já jak vidíš sem 36 dc..a taky nic.Trošku mě to začíná srát. :cert:
Navíc sem se vzbudila brzy a je mi nějak divně na zvracení.
No já bych asi zavolala ,poptala se.co mám jako dělat,že je to doba už..
Nás čeká cesta zítra,pokud to nedostanu tak se taky dr zeptám jestli by mi píchl agolutin at se to neprotahuje.

• Citovat
  • Upravit
31664
20.10.10 05:45

já si hodila do vyhledávače gennet a hodilo mi to odkaz na Martina Šrámka :mrgreen: :mrgreen: .podle odrdinačních hodin tam bejvá ve jen ve čtvrtek.

kamčo - a manželovi se spermio zlepšuje po vitamínech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31664
20.10.10 05:47

no já právě ještě dneska si můžu udělat volno,pak sem už zase v práci sama. Kolegyně chodí na dva dny v tejdnu,tak bych to měla bez problému. Včera mi bylo celej večer mizerně,chudák manžel, já měla teda náladu na střílení :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
20.10.10 06:02

Korin u nás se dá říct,že se spg zlepšil.A TO Z NULY NA NĚCO.pROTOŽE NA PŘEDPOSLEDNÍM SPERMIU JSME NEMĚLI VŮBEC NIC-PROTO TADY BYLA FURT TA ÚVAHA O DÁRCOVSTVÍ.
No a ted naposled toho 7.10 se spermie objevily.Takže pro nás výhra.Neni jich moc,ale snad budou zase.Aspon trošku…
Ale vůbec nevím jestli to je z vitamínů– :think:

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
20.10.10 06:03

Tak tam zavolej..stejně by to ti píchali sestry.tak tě snad vemou.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
31664
20.10.10 06:04

já už slyšela o případu,že po pravidelných dávkách vitaminů se spermio viditelně zlepšil.Proto taky muže nutím jíst ty vitamínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31664
20.10.10 06:05

a máš s tím zkušenost? za jak dlouho se ti objeví ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
20.10.10 06:17

Já nikdy na vyvolávačce nebyla..to sem to táhla i 50 dní.Jako celý cyklus..U ě je to ovlivněný tím,že mám gyndoše pořád v praze a na vše se musim objednávat s čekací dobou třeba 14 dní a víc.Proto sem nikdy na vyvolávačku nejela a radši sem počkala až dojde sama.Mít to blíž-tak bych to řešila hned.

Co sem tak četla ,snad do 3 dnů od injekce.Jenže zas sou vyjimky.že taky dostali 2 a nic..

Zavolej a poptej se..mě už by to sralo.taková doba.Stejně jako ted.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
31664
20.10.10 06:21

jo sere mě to taky. :evil:
poslední dobou spim tak čtyři hodiny denně a to ještě v lepšim případě. Dnes byla vyjímka,spala sem do čtyř hodin ráno!
Za poslední měsíc mi nebylo dobře snad ani jeden den, co jsem začala stimulovat na iui.zas má chuť se na všechno vykašlat,ale stejně vim,že to neudělám :nevim: . To je jen ta má blbá nálada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
20.10.10 06:24

Korin mě teda jako po clostilu blbě nebylo–teda až na bolesti jako svina ,co při něm mívám!!Jinak spánek a tak v poho..a po utrogestanu by si naopak měla chrnět.. :mrgreen: :mrgreen:

Ty vago mě je divně,doufám že až vylezu ven,že se mi udělá líp.

• Citovat
  • Upravit
31664
20.10.10 06:29

Tak zkus aspoň otevřít okno. Vzduch občas umí zázraky.
po Utroši sem teda nespala. Jedna holka mi řikala,že se po něm cejtila jako když se vznáší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
20.10.10 06:29

Já se zas pomalu loučím.musim se oblékat a na busík.Budu až se doplazim ze školy. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.