Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
já někde viděla v lékarně nějaký léky na spaní,volně prodejný..mě svrběla ruka,ale zas si říkám,že když je to volně prodejný tak to nebude moc silné. Mě svého času nezabrali ani tři Rohypnoly
. Ale nerada se cpu práškama jako obecně. jen když musim
sestramona píše:
No přestimuloval mě clostilem 1 tbl denně a já z toho mám hyperstimulák, měla jsem 8 folíků na pravym vaječníku a málem jsem o víkendu skončila na laparoskopii
Proto mě napíše ten gennet, že tohle ambulantně neuhlídá a budu muset ležet v nemocnici
Nedá se nic dělat.
Právě mi psala kámoška, co čeká z umělýho dvojčátka, že jí odvezli do nemocnice , měla vysokej tlak a zítra jí udělaj císaře… 20.10.2010krááásný datum narození
Aha,já ho brala taky a dva denně a nic
Ještě jsem neslyšela o hyperstimuláku z clostíku
A osm foliků není až tak moc,já měla 14 a sestřenka dokonce 34!!! a bez hyperstimuláku.No uvidíš.hlavně by jsi byla v pořádku,hlavně po těch stimulacích,když reaguješ takhle hodně.....určitě ti to napíše do papírů.Pásni mi potom,co po té čtvrteční kontrole ![]()
ahoj
Korinkovno, když test nic, co takhle si dojít na krev? tam to bude vidět určitě než si necháš dát vyvolávačku…
ahoj
. Já tam zavolám a nějak se domluvím.
Už jednou sem jakoby přeskočila celý cyklus.loni,skoro touhle dobou,ale to bylo po svatbě,skoro sem si myslela že se zadařilo a nic. přičítala sem to nervům. Ale teď spíš tomu Utrošovi ![]()
no ale tak dlouho jo? se mi to teda nezdá… já to po utroši dostávám pravidelně do čtyř dnů. Jo taky se mi stalo jednou, že jsem přeskočila 1 cyklus, to jsme byli u moře. Jsem e taky skoro radovala a ono nic. Ale to bylo v tom roce 2005.
![]()
Si říkám, abys nebyla jako ta moje kamarádka, všude pomalu negativní jak na testu tak na krvi a pak za 14 dní bylo všechno krásně vidět.
já se na to ptala už v pondělí a sestra mi řekla,že tak 3-4 dny to trvá.Že je to dost individuální.Holčina z jiné diskuze měla po Utrošovi spoždění dokonce 14 dní.
valtřinka píše:
Si říkám, abys nebyla jako ta moje kamarádka, všude pomalu negativní jak na testu tak na krvi a pak za 14 dní bylo všechno krásně vidět.
hele to uteče, třeba to stejně nedostaneš, tak to jsou, když nepočítám už ten pátek 2 dny. Jako víš co mi řekla ta sestra v Gennetu? že prej genetické testy můžou některé trvat i půl roku, no to jako si ze mě dělá snad srandu…
val - to jako fakt? nejdýl sem slyšela 6 týdnů. ![]()
No já v pátek mám zavolat,ale nejdřív pondělí bych šla na injekci.tak třeba se mrcha dostaví
no už jsem psala mail doktorce, já jim dám půl roku…
na všechno, aby člověk čekal roky fakt… a to pak letí…
spíš mě začíná trochu štvát jak si všechno,ale naprosto VŠECHNO musíme hlídat samii. Ale to tak ve zdravotnictví je.Potvrdila mi to včera i má praktická.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.