GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
20.10.10 06:30
MĚ TEDA UNAVOVAL JAKO BLÁZEN..
korinkovna píše:
Tak zkus aspoň otevřít okno. Vzduch občas umí zázraky.
po Utroši sem teda nespala. Jedna holka mi řikala,že se po něm cejtila jako když se vznáší :-)
  • Citovat
  • Upravit
31597
20.10.10 06:33

já někde viděla v lékarně nějaký léky na spaní,volně prodejný..mě svrběla ruka,ale zas si říkám,že když je to volně prodejný tak to nebude moc silné. Mě svého času nezabrali ani tři Rohypnoly :mrgreen: . Ale nerada se cpu práškama jako obecně. jen když musim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
20.10.10 06:34

tak ještě hodinu a volám. jsou tam tuším od půl osmý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
20.10.10 06:34
sestramona píše:
No přestimuloval mě clostilem 1 tbl denně a já z toho mám hyperstimulák, měla jsem 8 folíků na pravym vaječníku a málem jsem o víkendu skončila na laparoskopii :roll:
Proto mě napíše ten gennet, že tohle ambulantně neuhlídá a budu muset ležet v nemocnici :-(
Nedá se nic dělat.
Právě mi psala kámoška, co čeká z umělýho dvojčátka, že jí odvezli do nemocnice , měla vysokej tlak a zítra jí udělaj císaře… 20.10.2010 :lol: krááásný datum narození :srdce:

Aha,já ho brala taky a dva denně a nic :(Ještě jsem neslyšela o hyperstimuláku z clostíku :O A osm foliků není až tak moc,já měla 14 a sestřenka dokonce 34!!! a bez hyperstimuláku.No uvidíš.hlavně by jsi byla v pořádku,hlavně po těch stimulacích,když reaguješ takhle hodně.....určitě ti to napíše do papírů.Pásni mi potom,co po té čtvrteční kontrole :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.10.10 07:03

ahoj :mavam: Korinkovno, když test nic, co takhle si dojít na krev? tam to bude vidět určitě než si necháš dát vyvolávačku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
20.10.10 07:08

ahoj :kytka: . Já tam zavolám a nějak se domluvím.
Už jednou sem jakoby přeskočila celý cyklus.loni,skoro touhle dobou,ale to bylo po svatbě,skoro sem si myslela že se zadařilo a nic. přičítala sem to nervům. Ale teď spíš tomu Utrošovi :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.10.10 07:09

no ale tak dlouho jo? se mi to teda nezdá… já to po utroši dostávám pravidelně do čtyř dnů. Jo taky se mi stalo jednou, že jsem přeskočila 1 cyklus, to jsme byli u moře. Jsem e taky skoro radovala a ono nic. Ale to bylo v tom roce 2005. :-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.10.10 07:15

Si říkám, abys nebyla jako ta moje kamarádka, všude pomalu negativní jak na testu tak na krvi a pak za 14 dní bylo všechno krásně vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
20.10.10 07:15

já se na to ptala už v pondělí a sestra mi řekla,že tak 3-4 dny to trvá.Že je to dost individuální.Holčina z jiné diskuze měla po Utrošovi spoždění dokonce 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
20.10.10 07:17
švagrová když čekala první dítě tak jí taky testy neukázali nic.ˇAž teda z krve. Zkusím se na to zeptat,za to nic nedám.
asi je to blbá úvaha,ale třeba na ovu testy reaguju skoro stoprocentně,ale to je asi něco jiného
valtřinka píše:
Si říkám, abys nebyla jako ta moje kamarádka, všude pomalu negativní jak na testu tak na krvi a pak za 14 dní bylo všechno krásně vidět.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
20.10.10 07:35

Chjo, tak mám počkat do pátku :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.10.10 07:40

hele to uteče, třeba to stejně nedostaneš, tak to jsou, když nepočítám už ten pátek 2 dny. Jako víš co mi řekla ta sestra v Gennetu? že prej genetické testy můžou některé trvat i půl roku, no to jako si ze mě dělá snad srandu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
20.10.10 08:44

val - to jako fakt? nejdýl sem slyšela 6 týdnů. 8-o

No já v pátek mám zavolat,ale nejdřív pondělí bych šla na injekci.tak třeba se mrcha dostaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.10.10 08:50

no už jsem psala mail doktorce, já jim dám půl roku… :-) :mrgreen: na všechno, aby člověk čekal roky fakt… a to pak letí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
20.10.10 08:55

spíš mě začíná trochu štvát jak si všechno,ale naprosto VŠECHNO musíme hlídat samii. Ale to tak ve zdravotnictví je.Potvrdila mi to včera i má praktická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.