GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
20.10.10 09:27

no jo, ale když si vezmu, kolik za to všechno platíme… tak by se taky měli trošku smekat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
20.10.10 10:41

ahoj.
tak až v pátek jo??????????no ty voe :cert:

• Citovat
  • Upravit
7260
20.10.10 11:54

Ahoj holky, nestíhám číst :lol:
Jinak jo, kárník to taky ještě neviděl, hyperstimulák z clostíku, jednoho denně a hned první cyklus…
ale na druhou stranu řikal, že jsem třeba dostala takovou „Ťafku“, že se to vzpamatuje samo a na umělý ani nedojde. Ale s tim já radši nepočítám, ať si zase nedělám zbytečný šance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31666
20.10.10 12:57

holky..no až v pátek a na injekci dyžtak v pondělí.Plus tři dny než se mrcha dostaví.

Tak sem se teď vyvstekala,vybulela,vydepresila a chce se mi strašně spát.bodejť ne když v noci nespim.
Ložnici mám hotovou,vymalovanou,snad i ten strop až uschne bude bíle svítit.Ten sádroš malovat je teda pakárna. Ale aspoň mám trochu dobrej pocit,že mám zase něco hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31666
20.10.10 12:59

sestramona-si tak říkám na tvuj nick,ty se jmenuješ Monika? A pacienti nebo kolegyně ti říkaj sestra Mona???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
20.10.10 13:09

Ahoj kořínku,
jo jmenuju se Monika. Sestro Móňo mi nikdo neřiká :mrgreen: To jsem si kdysi na zdrávce udělala mail sestramona@..... a od ty doby to používám jako nick, jelikož si to pamatuju. Když jsem zkoušela jinej, tak jsem ho zapoměla a byla jsem v pr… :lol:
Tak proto, nejsem žádnej infantil, neboj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.10.10 13:30

jéé já jsem taky Monika. Tahle jsme byly 4 ve třídě, to bylo fajnový :mrgreen: holky zkoušel Vám některej dr. IVF v nativním cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
20.10.10 14:10

:lol: :dance: Jééééé samý Monči tady budeeeem :dance:
Co to je nativní cyklus? :think: Jako bez stimulace? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.10.10 14:16

bez stimulace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
20.10.10 14:21

A to se taky dělá? 8-o IVF bez stimulace? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
20.10.10 14:31

Ahojky holky,
tak jsem vás dočetla..ufff…ale byla to práce…
Jsem si byla dopoledne udělat radost, a nakoupila jsem si nějaké nové hadříky. Před chvílí jsem volala do Gennetu a máme schválenou žádost o 3.IVF, takže v sobotu jdeme na IUI a domluvíme se s doktorem co a jak provedem, minimálně mi bude muset napsat Prednisol ;o)
Sestramono nativní cyklus je bez stimulace nebo s minimální stimulací - s clostíkem - což u tebe asi nepůjde, ale třeba doktoři překvapí a půjde to.
Kořinkovnadojdi si na vyvolávačku klidně ke svému gynekologovi, ráno jako urgentní případ. I kdybys byla těhule,tak miminku to neublíží a může trvat až 14 dní než mrcha dorazí a pokud ne, tak za 14 dní další injekce - aspoň tak mi můj doktor vysvětlovat…Prostě musí narůst sliznice do potřebné výšky a clostík růstu tak trochu brání…
Jinak máš můj obdiv,že jsi svůj boj s alkolohem vyhrála…znám pár lidí, co jsou vyléčený a sama nesnáším,když mi někdo nutí alkohol (moc ho nemusím, k zábavě ho nepotřebuju) s tím,že mě omlouvá jen těhotenství…to dotyčného seřvu na 3 doby a odcházím ;o)

Kamča a Valtřinka sice platíme a né málo, ale na druhou stranu miminko chceme my..né oni, takže hlídat datumy a prudit a prudit ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.10.10 14:35

no dobře Ywet, ale zase na druhou stranu by nám měli taky trošku vyjít vstříc, i když chceme miminko my a oni néééé.. jako říct, jaký jsou možnosti apod. A teda někdy čučím, jak se nic nedozvím až potom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
20.10.10 14:40

musíme se na drzo ptát…já už to taky tak dělám…pregnyl jsem si vždycky musela píchat do svalu…a včera jsem na drzo řekla,že v příbaláku píšou,že jde i do podkoží a najednou není problém a když mi to nevadí,mám si to píchnout do podkoží…
U prvního IVF jsem nevěděla co všechno máme chtít a nechtít a svým způsobem jsem jim slepě důvěřovala a říkala si…dobře těch pár injecí přežiju a budu mít miminko…teď už vím,že nic není jistýho a proto hledám na netu, a ptám se a ptám…už si normálně promýšlím otázky doma a u doktora vytahuju papír, abych na něco nezapomněla…sice mi to ze začátku bylo blbý…ale na lepší způsob jak se dostat k rozumné odpovědi jsem nepřišla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.10.10 14:46

to jo, to taky dělám… ale na ten nativ se teda zeptám a předsta si, já se ptala na asistovanej hatching… a prej jestli ho chcete, tak můžeme, no to jsem byla mimoň z toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
20.10.10 14:46

Ahojky ivet,
neptám se proto, že bych si myslela, že mě půjde udělat nativní cyklus před IVF. Ptám se jen proto, že jsem si nebyla jistá, zda dobře chápu pojem „nativní“ v souvislosti s cyklem. A vzhledem k tomu, že clostil mi udělal hyperstimulák, tak ho brát nesmim. Musej mi dát něco jinýho, ne lék na bázi klomifencytrátu.
A přijde mi zvláštní, dělat IVF a nestimulovat před tím…na co pak IVF? Proč ne jen IUI. V případě, že má chlap olygo, nebo azoospermii to pochopim, ale jinak mi to přijde prostě zvláštní. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.