Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
val - no to jsou ty nadstandarty
Chjo.
yweta - můžu a už sem.příští pátek nástup v půl osmý.
Já na Pregnyl jela na pohotovost. manžel nechtěla ani slyšet,že bych sama. Já bych s tím neměla problém,ale co..tak sem se povezla ![]()
Já sjem se dohodla,že můžu do podkoží a nemusím do svalu…takže si napatlám špek na břiše mastičkou,aby mě to nebolelo a pak budu píchat…mě by to manža nepíchl…při první stilulaci jsem se 3 hodiny bránila, když se ke mě blížil s perem…
takže ho chápu…prostě hysterka největší
no vidíš, Yvet **, tak to já vůbec nevím, že to jde i třeba do břicha ten pregnyl, to já si ho teda taky píchnu sama.
**Kori ani jsem nezaznamenala, že mrcha už dorazila… ach jo… já ti přála //
no já na druhou stranu taky byla radši,když mi to píchla sestra na pohotovosti. za prvé - hrý¨ála sem hrdinku
, za druhé - byla s nima tam prča.Málokdy zažiju příjemného doktora. takže pokud n¨budu někdy příště stimulovat a píchat injekci, jedu tam.Doufám,že budu mít kliku na ty samé.
val - no já už spřádala plány co příští týden udělám,že zajedu ke své gyndařce a nechám si vzít krev na test.
takže smůla,ale zas na druhou stranu aspoň teď vím na čem sem. Ta nevědomost a věčné čekání je hrozné,ale to jistě znáte všechny.
val - ale jinak díky ![]()
No a jestli má příští týden bydžovská dovolenou sem zvědavá ke komu mě šoupnou.kdo mi přijde dát dobrou noc ![]()
to sice jo, ale já to mám docela z ruky a navíc tam jsou jen do 21:00 a někdy je potřeba to ďoubnout v 22:0 a déle… já se těším na ket už
valtřinka píše:
to sice jo, ale já to mám docela z ruky a navíc tam jsou jen do 21:00 a někdy je potřeba to ďoubnout v 22:0 a déle… já se těším na ket už
jéé to bych se třeba taky dostala k někomu jinýmu než k Bydžovský… já skoro nikdy jinde nebyla, jen jak jsem jednou psala k Petrovi. To by bylo fajn aspoň změna.
val - jo přesně to si říkám taky. Tak třeba budu mít kliku na toho Petra a bude se mi aspoň pěkně spát ![]()
ahojky, tak jsem tu. Dneska jsem si zavolala do laborky,jak se vše vyvíjí a je to hodně špatné, z osmi mi jich zatím zbyla jen dně a nevím,co zítra,ach jo,chce se mi brečet,ale mám velkou podporu od lidí kolem sebe,tak se snažím být veselá ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
píchat budu…ale bát se taky