GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
yweta01
21.10.10 08:21

píchat budu…ale bát se taky :lol:

• Citovat
  • Upravit
31665
21.10.10 08:25

val - no to jsou ty nadstandarty :-?Chjo.
yweta - můžu a už sem.příští pátek nástup v půl osmý.
Já na Pregnyl jela na pohotovost. manžel nechtěla ani slyšet,že bych sama. Já bych s tím neměla problém,ale co..tak sem se povezla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yweta01
21.10.10 08:30

Já sjem se dohodla,že můžu do podkoží a nemusím do svalu…takže si napatlám špek na břiše mastičkou,aby mě to nebolelo a pak budu píchat…mě by to manža nepíchl…při první stilulaci jsem se 3 hodiny bránila, když se ke mě blížil s perem… :lol: takže ho chápu…prostě hysterka největší

• Citovat
  • Upravit
15883
21.10.10 08:35

no vidíš, Yvet **, tak to já vůbec nevím, že to jde i třeba do břicha ten pregnyl, to já si ho teda taky píchnu sama.
**Kori
ani jsem nezaznamenala, že mrcha už dorazila… ach jo… já ti přála //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31665
21.10.10 08:37

no já na druhou stranu taky byla radši,když mi to píchla sestra na pohotovosti. za prvé - hrý¨ála sem hrdinku :-P , za druhé - byla s nima tam prča.Málokdy zažiju příjemného doktora. takže pokud n¨budu někdy příště stimulovat a píchat injekci, jedu tam.Doufám,že budu mít kliku na ty samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31665
21.10.10 08:39

val - no já už spřádala plány co příští týden udělám,že zajedu ke své gyndařce a nechám si vzít krev na test. :-) takže smůla,ale zas na druhou stranu aspoň teď vím na čem sem. Ta nevědomost a věčné čekání je hrozné,ale to jistě znáte všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31665
21.10.10 08:40

val - ale jinak díky :srdce:
No a jestli má příští týden bydžovská dovolenou sem zvědavá ke komu mě šoupnou.kdo mi přijde dát dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.10.10 08:42

to sice jo, ale já to mám docela z ruky a navíc tam jsou jen do 21:00 a někdy je potřeba to ďoubnout v 22:0 a déle… já se těším na ket už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31665
21.10.10 08:46
já měla v 21 a v osečný jsou taky jen do devíti. tak mi to ďobnul v 20:45 :-) . Ale většina holke taky píchala v devět, ..ale nerozumím tomu.
valtřinka píše:
to sice jo, ale já to mám docela z ruky a navíc tam jsou jen do 21:00 a někdy je potřeba to ďoubnout v 22:0 a déle… já se těším na ket už
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.10.10 08:57

jéé to bych se třeba taky dostala k někomu jinýmu než k Bydžovský… já skoro nikdy jinde nebyla, jen jak jsem jednou psala k Petrovi. To by bylo fajn aspoň změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31665
21.10.10 09:09

val - jo přesně to si říkám taky. Tak třeba budu mít kliku na toho Petra a bude se mi aspoň pěkně spát :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
21.10.10 10:20

vám sem hodim 2 testy na hcg..jak pěkně umí dělat duchy!! :poblion: :zed: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
21.10.10 10:20

jsou moje.z dnešního rána.

• Citovat
  • Upravit
104
21.10.10 10:32

ahojky, tak jsem tu. Dneska jsem si zavolala do laborky,jak se vše vyvíjí a je to hodně špatné, z osmi mi jich zatím zbyla jen dně a nevím,co zítra,ach jo,chce se mi brečet,ale mám velkou podporu od lidí kolem sebe,tak se snažím být veselá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.10.10 10:37

Jíťo neboj, ty dvě vydržej… Kamcoo no co to je za testíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.