Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
nebo zkus své podezření,nebo jak to říct,svou úvahu přednést tomu doktorovi. Všechny holky se zatím schodovaly,že je fakt dobrek. a hele oni musej bejt zvyklí na podobné dotazy.mi jsme přece všechny lajci,nikoliv odborníci. využila bych toho že jdeš k tomu Petrovi.Před Bydžovskou by se mi taky blbě říkalo ![]()
no dyť říkám,že nic nevim. mě by tohle téma ani nenapadlo hledat ![]()
Hele holky nechám to jak to je.. ![]()
jen mu řeknu že už mám dlouhej cyklus,jestli by mi nemohli něco píchnout.Na zkrácení.
A agolutin neublíží-ten by případné těhu podpořil. ![]()
valtřinka píše:
tak se zeptáš nás a budeš všechno vědět.
valtřinka píše:
ty jo to jsem zvědavá na tu Kamcu
tak mně nebyl nesympatickej, spíš na mě působil, že je divnej
ale pak jsem zjistila, že prostě chlapi gynekologové jsou lepší
Ahoj ky holky, teda to je novinek ![]()
To jsem taky zvědavá na tu Kamču ![]()
Holky, vy jste tak hodný ![]()
No já jsem byla ráno na odběru na ten progesteron, zavolat mám zítra po 10 dopo na výsledky, tak jsem zvědavá, co z nich vypadne ![]()
Jinak jsem tady až teď, protože jsem 3 hodiny jezdila po Liberci a sháněla zimní gumy a disky, tady totiž už sněží, ještěd je zasněženej a po Liberci to poletuje. A pak jsem byla u kamarádky,co má 8.mi měsíční holčičku Adélku, takový zlato, tak jsem se byla pokochat, když nemám vlastní no
… a zítra ta kámoška přijede i s malou a ještě s jednou kamarádkou a ta s chlapečkem Matýskem 14 měsíců ![]()
Tak se na ně těšim, holky, ty ke mě tak rádi jezděj, protože já si vemu oba prcky na deku a hraju si s nima a holky si odpočinou a já se vyblbnu
Adélka už se drží na nožičkách, je nějaká napřed a tancuje do rytmu
![]()
Miluju je, jsou oba navíc tak hodný, že když někdo řekne, že je to dobrá antikoncepce, tak tihle dva fakt néééé… ![]()
A navíc jsem se začala těšit na Vánoce, díky tomu snížku. Přikládám foto našeho trhače z loňskejch Vánoc, ať k vám taky pošlu trošku tý náladičky ![]()
jééé tak to je nádhernej obranář
. A nedivím se,že se těšíš na tu mateřskou školku. Mám taky radost když občas přijede švagrová s mrňaty. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď