Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj Arien, jak se máš? A je něco nového?
Já dnes nemám nějak moc času vysedávat u PC. Netvrdím,že se valej lidi,ale nějak je furt co dělat. ![]()
val - já bych to asi taky chtěla vědět,ale manžel ne. ten by se nechal raději překvapit..
tak bych si to nechala vědět pro sebe a nikomu nic neříkala ![]()
víš co mi štvalo na mé švagrové,když čekala druhýho prcka. Oni si to nechali říct,ale ostatní,že nic neřeknou.A všem to hala sně vykládali jak to vědí ale ostatní ať si počkají. mě to přišlo strašně,mírně řečeno,neslušné. samozřejmě je to každého věc,ale pokud nechci aby to někdo věděl předem,tak nebudu vykládat že to vím.
no jasný… to já bych nesměla říct, že to vím, když bych byla tajemná ne? no u mě ségry i švagrová to chtěly vědět a nakonec mám 7 neteří ![]()
jo..já svuj příspěvek psla,a ještě nečetla tvuj poslední.
a to víš..já svou švagrovou moc nemusim,ale zato její děti miluju. oni jsou taková zlatíčka ![]()
no tak to mi ukaž osobu, která miluje svou švagrovou
ony ty švagrové jsou takové divné osoby ![]()
ale budeš se divit,ale znám pár takových…U mě to teda ale neplatí
Dokoce i muj muž mi už dal za pravdu,že jeho sestra je prostě jiná..
Kamccaa píše:
korin tak 250 kč mi ho počitala.ten věneček.
No tak ..
já ho pak nafotim a vložim.
U dr mám vyběháno..tak si mám přijít pro vysledky 3 dny před nástupem..
Kamccaa píše:
No tak ..já ho pak nafotim a vložim.U dr mám vyběháno..tak si mám přijít pro vysledky 3 dny před nástupem..
Ahoj holky, moc mě potěšilo,že jste na mě myslely.Tak už mám 2 embia zavedené v bříšku. Šlo to strašně moc rychle,ráno jsem si měla zavolat a v 10h jsem byla už na pokoji.Neuhodnete kdo mi je zaváděl,můj milovaný pan doktor Petr,nic lepšího jsem si nemohla přát.Tak mi držte palečky. A jinak ať se Vám taky daří dobře,jako momentálně mě
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď