Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Valtři no moje oba těhu testy.jeden co nic neukazal mamatest ,druhý čína -co je hezky růžový
![]()
Jitko přeju aby aspon ty 2 vydržely–nicméně na to,že opu bylo včera?pokud se nepletu,jich odpadlo docela dost vid.DRŽÍM PALEČKY.
co budeš dělat, koupíš si nový testíky? kup si mamatest s citlivostí 10.
No dnes jedem do car pro ty léky..
Jsem ztoho trošku mimo..abych se přiznala.
Nevíš jestli mi jsou schopní píchnout agolutin,když meškám? ![]()
Kamccaa,jo jo,včera jsem byla na OPU.Tak tomu moc nevěřím,že to dopadne dobře
Paní z laborky říkala,že nemám věsit hlavu,ale ono se to řekne.Prý ty zbylé jsou perfektní,ale co je dneska dobré,zítra tomu tak nemusí být
Jinak,když se podaří,tak bych šla hned zítra,ať jsem na to prý připravená,když tam budu volat kolem 8h…
no hele a nemůžeš meškat, že bys mohla být těhu? no nevím nevím…:-)
valtřinka píše:
no hele a nemůžeš meškat, že bys mohla být těhu? no nevím nevím…:-)
Jen je mi to blbý že zrovna když jdeme k novému lékaři,říct mu o agolutin,jestli by mi píchl..
![]()
Příspěvek upraven 21.10.10 v 11:04
já bych mu spíš řekla, že si to zatím nedostala ať se na tebe mrkne a pak případně agolutin ne?
kamčo ,tak řekni,že nejsi zrovna z Liberce,že menzes mešká už dlouho a ty potřebuješ stimulopvat. Já bych to na to hrála.
jitka - nevěš hlavu..nikdy se všechny neujmou.a ty dva mají velkou šanci. Moc na tebe myslím a držím palce. ![]()
No tak zkusit bych to mohla..ale co by viděl..
jsem už nejakých 18 dpo a na testu slabota.Takže si nemyslím,že by o něco šlo..
Nevim jak se stim Petrem bude jednat.. ![]()
jo Korinkovna má recht
taky bych dělala, že nic nevím a že to je divný a kdesi cosi. ![]()
Jo ty jdeš dneska? k tomu Petrovi? Já myslela až za tejden…
korin no já fakz z liberce nejsem..dojíždíme 50 kiláků–
a jako jsem 37 dc..docela už doba se mi zdá.Kdo ví kdy byla ovu..to je v řiti.
na ultrazvuku by stejně nic neviděl.
jéé tak ty jdeš k Petrovi jo? tak ten je super… to s ním můžeš klidně normálně mluvit, já myslela, že jdeš k tomu Šrámkovi nebo jak se jmenuje…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď