Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
nojo..já sem baba drbna
. To je fuk, je to jejich život.
vylezla sem z vany,horní část ustávající,ale nejde mi z rukou vydrhnout ta penetrace.Mezi prsty mi to sedí, sakryš to je votrava a to jdu na půl třetí k doktroce pro výsledky. Vypadám jak když mám lepru.
Kde máme dneska Kamču????
Kořínku, ty jsi zedník hadr! ![]()
Pro jaký výsledky jdeš? Já si stahuju film, tak se půjdu mrknout, lehnu na pytel, náš trhač pes si zaleze ke mě, rajčátkovej salátek a komedie a dobrooooou ![]()
Já bych teď furt spala, ještě to počasí do toho… no jo, kdepak je kamča? ![]()
To sem..manžel neví co ve mě má
. Ba ne. To bych mu křivdila. Ložnici a pokojíček,třeba jednou dětský
, dělal skoro celej sám.Já tentokrát akorát vymaluju,vyleštim, uklidim, natřu.. nakonec se možná do vánoc dočkáme..
Jdu k praktický pro výsledky na předoperační. Měla bych jít do G. na hysteroskopii,ale mrcha se mi dost opozdila a furt nechce nastartovat. To je po tom Utrošovi. Abys rozuměla,já ho brala po iui ,ale netušila sem že prodlužuje cyklus.Pak na mě chvátali,že si musím vyjednat ta vyšetření..honem honem…ale mrcha nikde. Tak doufám ,že mi nepropadnou..
co si stahuješ za film? Jo salátek…to si možná taky nějakej udělám. ![]()
neboj Kořinková…předoperační výslekdy platí měsíc…ale držím palce ať potvora červená dorazí co nejdřív…když má přijít,tak se fláká a když nemá chodit, tak dorazí klidně i dřív…
http://www.tinktura.eu/index.php?…
prej pomáhá na tvorbu kvalitních spemošek ![]()
yweta píše:
neboj Kořinková…předoperační výslekdy platí měsíc…ale držím palce ať potvora červená dorazí co nejdřív…když má přijít,tak se fláká a když nemá chodit, tak dorazí klidně i dřív…
znám to, vždycky když měla rodazit, tak se flákala…a 2×sebou opožděně dotáhla i nachlazení,takže z operací nakonec sešlo a já si místo LPS vymyslela operaci krčních cyst (to abych nebyla v práci málo zajímavá
)…
léku na lepší spermie je stousta, ale kdo to má do těch chlapů dostat…i na hormonech píšou,že jsou pro chlapy, ale ještě jsem teda neviděla doktora,kterej by jim to napsal… máte horší spermiogram, tak papejte vitamíny a my si s tím nějak poradíme…
My uvidíme v sobotu, jestli manželova operace k něčemu byla nebo nebyla…bylo by fain,kdyby to už konečně vyšlo…ale připravuju se spíš na to,že mrcha dorazí a já budu stimulovat na 3.ivf…
ty jo, korinkovna, to jsou věci, nechceš jet vymalovat i k nám?
ale jinak si myslím, že nejhorší je čekat na test po iui a ketu… to je na budku.
všechno čekání je na prd…ale co nám zbývá,že…
s tím vymalováním se taky hlásím…stačí vymalovat pidi obýváček s kuchyní ;o)
val - na budku to je.
vymalovat nevím jestli u vás stihnu, já teprve začala.Sádroš,nové omítky a štuky, to jsou dva pokoje co mě čekaj a ještě chci vymalovat až budem postel z obejváku stěhovat do ložnice.Tak to vzít přijdnom,dokud tu bude tak jako tak bordel a není tu ještě žádnej nábytek.
yweta - to máš pravdu. Já mám problém do chlapa dostat i jen ty vitamíny.Naposled mě dostal, to byl fak nemocnej,znáte to..vážná pánská nemoc na sedm…rýmička
.Tak bral nějaké vyproš´továky a já se ho ptám a jíš ty vitamíny. On na to ,že ne…že to nechtěl kombinovat s paralenem
![]()
yweta píše:
všechno čekání je na prd…ale co nám zbývá,že…
s tím vymalováním se taky hlásím…stačí vymalovat pidi obýváček s kuchyní ;o)
ještě letos jsem vitamíny cpala do manžela pod tlakem…prostě ráno dostal snídani a ve štapdlátku nasypané všechny vitamíny, co jsem kde sehnala…
no a teď jsem se na to vyprdla a řekla mu,že chci vidět i z jeho strany nějakou snahu, že jinak stimulovat nebudu,že dítě chceme oba…
sice to chvíli trvalo,ale nakonec začal brát vitamíny sám…neříkám,že úplně každý den, ale aspoň obden si je vezme…sám a bez remcání ;o)
dobře tedy, tak já s malováním počkám…no ![]()
já mám v manželovi fakt velkou oporu,ale chtěla bych ho vidět,když by musel to všechno podstupovat sám.I když uznávám,ty spermiogramy pro ty chlapy,aspoň pro mého, moc příjemné nejsou.
asi pro žádného…jenom půl roku jsem bojovala…aby se na něj objednal…když přišly výsledky, tak prohlásil,že jsem si vzala neschopnýho chlapa…nakonec jsme byla ráda,když našli i nějaký problém u mě…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.