Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Odhadla bych tak 35-40..ale já mám blbej odhad, tak mě sestramona určitě opraví ;o)
Prostě jsem ho chytla v blbé náladě…budila jsem ho v půl 1 v noci…
já ho nikdy v životě neviděla ani tu Johanovou jak tu píšete.. nebo jak se píše
já mám furt jen Bydžovskou a pak jsem jednou měla Dr. Petra. Jéé Ywet, ty ses stimulovala něčím, že máš folíky 4 jen nalevo? v sobotu opravím tabulku a dám tě do kandidátek ju?
no jestli žije s Bydžovskou.Sice nevím kolik jí je let,ale řekla bych tak kolem čtyřicítky, i když vypadá dobře
si vlastně pamatuju,když sem stimulovala Clostilem,tak mi zafungoval taky jen levej vaječník.Pravej byl v čekací fázy ![]()
stimulovala jsem clostíkem…vajíčka jsou na obou vaječnících…ale jen na jednom jsem to počítali a přeměřovali ;o)
jinak klidně dál zůstanu v simulantkách stimulantkách…na čekatelku bude času dost ![]()
jo tak tě pak hodím do stimulantek. Tak to máš super mně pak clostík vůbec nezabral, když jsem šla potřetí na IUI, to jsem měla 1 ks folík. Hele každá ženská vypadá dobře, když je upravená a štíhlá, jako tomu je u té Bydžovské, já bych řekla tak 40-45 že jí je.
![]()
Tak holky, jelikož Šrámkovi měli děti až po tom, co oba udělali vysokou a Šrámek je starší a jejich dceři je jako mě a mají 29-ti letýho syna, tak bych tipla, že mu je tak 53-54? nevim přesně, ale to, že vypadá dobře, to jo, ona i paní šrámková vypadá velice dobře a jejich děti taky
Nikdy nevypadali na tolik, kolik jim vlastně bylo, mojí mamce je 47 a paní šrámková má pajdu určo už za sebou pošlu vám sem fotku simči, jejich dcery a paní šrámkový (aktuální samozřejmě)
tak tohle je z letoška, když měla simča promoci, vlevo paní šrámková ![]()
Tak trošku závist ![]()
valtřinka píše:
jo tak tě pak hodím do stimulantek. Tak to máš super mně pak clostík vůbec nezabral, když jsem šla potřetí na IUI, to jsem měla 1 ks folík. Hele každá ženská vypadá dobře, když je upravená a štíhlá, jako tomu je u té Bydžovské, já bych řekla tak 40-45 že jí je.
a fakt šrámek žije s bydžovskou? se svou rodinou už ne? ta paní šrámková je takovej typ bydžovské…se nedivím.
vypadá dobře,udržovaně..prostě kočka i ve svém věku.
Já pořádně nevim, jak to tam maj, Simča o tom nemluví. Občas jsem ho u nich viděla, že se tam otočil a zase odjel ale jak to je ted, to nevim, dlouho jsem u nich nebyla. Taky jsem teď vylezla z vany-moc to nepomohlo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď