GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6193
19.10.10 06:55

Já chci také do tabulky :)jako čekatelka,ani jsem tabulku neviděla,na jaké je stránce?Jinak hezký den,za chvilku jsu k dr.Kárníkovi a možná na GENNET.Jsem zvědavá,co se mnou bude dál :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
19.10.10 07:13

Čekatelky
Kamcca…………………čeká na léky
Yweta ………………….žádost o 3. IVF + stimulace na IUI
Dagmariana…………….odpočinkový čas
Marti……………………odpočinkový čas
Sestramona……………..odpočinkový čas

Stimulantky
Valtřinka....................KET
Jitka28……………….20.10. OPU

Kandidátky

U čápa a vrány
Moninda…………1 mimi
Arien…………….1 mimi

tak jsem tady i s doplněnou tabulkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
19.10.10 07:13

fňuk a já tam taky nejsem :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
19.10.10 07:14

no neke, takovýho průkopníka jsem tam nenapsala jo? a do jaký skupiny tě mám dát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
19.10.10 07:17

průkopníka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tos mě rozesmála.
Asi taky jako odpočinková fáze. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
19.10.10 07:21

ježiš valtřinko, co já tady provádím.Já ti posílám nějaký žádosti..nějak ses tím emiminem nemůžu stále a pořád seznámit. Ach jo. ta pardon :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
19.10.10 07:24

Čekatelky
Kamcca…………………čeká na léky
Korinkovna……………..odpočinkový čas
Yweta ………………….žádost o 3. IVF + stimulace na IUI
Dagmariana…………….odpočinkový čas
Marti……………………odpočinkový čas
Sestramona……………..odpočinkový čas

Stimulantky
Valtřinka....................KET
Jitka28……………….20.10. OPU

Kandidátky

U čápa a vrány
Moninda…………1 mimi
Arien…………….1 mimi

tak jsem tě doplnila, a odbouchla jsem tě do přátel. Jinak, kdyby nějaká změna, ráda přepíšu do čápa a vrány :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
19.10.10 07:27

Děkujůůůůůůůů :srdce: :dance: :srdce:
Změna asi dlouho ještě nebude :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
19.10.10 07:29

Holky je nás deset - to je náhodou dobrý skore.To ani tak nevypadalo.
No nic já jdu taky něco dělat. Sice mám dnes volno,ale chystám se uklízet stavební práce a možná napenetruju a možná i vymaluju strop v ložnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
19.10.10 07:42

to jo, to je dobré skóre :-) akorát, že nás je tu málo, když holčinky spinkaj, že jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
19.10.10 09:30

Ahoj holky :mavam:
Jé, děkuju za zařazení do tabulky :srdce:

Já nespím, jen přemýšlím :-D Byla jsem včera dlouho vzhůru, nemohla jsem pak usnout, tak jsem si teď dáchla, když mám tu neschopenku :mrgreen:

Ten Šrámek, to je nářez, teda. Doufám, že se tam s nim nepotkám … :roll: Nevim, jak bych se měla tvářit.

Dagmarianko, jak jsi dopadla u Kárníka? Já tam jdu ve čtvrtek na odběry, nějakej progesteronovej test, že podle toho pozná, jestli z těch 8 folíků, co mi popraskalo, se dá některý považovat za ovulaci a jestli se vytvořilo žluté tělísko…ani já tomu nějak nerozumím :think:
Asi si to budu muset nastudovat.

Jedu na nákup, tak za hodinku jsem tady, zatím všem krásný den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
19.10.10 09:33

tak si kup něco dobrýho :-) a pak se přijď zase ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
19.10.10 09:35

Ahojky holky,
tak mám za sebou UTZ kontrolu před IUI na na pravo mám 4 fotikuli a na levo už jsme je ani nepočítali…
Ve čtvrtek si mám píchnout pregnyl a v sobotu jdeme na to…

Jinak ke Šrámkovi…měla jsem tu čest ho potkat 1 v životě a úplně stačilo. Přijela jsem do nemocnice,že krvácím v těhotenství…to že mu půl hodiny trvalo než se ráčil dostavit,ještě dokážu pochopit…ale to jakým způsobem mi oznámil,že jsem o miminko nejspíš přišli „Vždyť je to mrtvý,tak se uklidněte a ráno přijďte na vyčištění“…sestřička už měla připravenou injekci a že mě ubytuje…což doktor odmítl,přece nebudeme budit ostatní pacienty…miminko jsem potratila o 2 dny později…
Takže i když může být nejlepší na UTZ v Liberci, tak mě už rozhodně kontrolovat nebude. Maximálně konzultace UTZ záznamu a bez mojí přítomnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
19.10.10 09:49

Ahoj holky, vítám nové kandidátky, jéé to se nám to tu pěkně začíná rozjíždět to je dobře.
No když už mluvíte o tom Šrámkovi, tak já jsem měla také tu čest v Gennetu. Šrámek dělá kontrolní ultrazvuky, já byla v 12tt a to tam byl zrovna on, no manžel byl z něho úplně hotovej, řekl nám že to má dvě ruce a dvě nohy tak to mu nic není a nashle :cert: :cert:, na dalším jsem byla v 20tt a při objednání sestřička potvrzovala termín a říkala bude váš vyšetřovat dr. Šrámek, tak jsem se normálně vykecala že ten den nemůžu ať mě objedná na jinej a měli jsme doktorku Kuklovou a to bylo jiné kafe, hezky nám ten ultrazvuk popisovala dala poslechnout srdíčko a ochotně odpovídala na naše dotazy :kytka: do Gennetu jdu na poslední ultrazvuk ještě v 30tt, tak už se těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
19.10.10 10:07

tak sem dopenetrovala a mám chvilku než to uschne. jsem ráda,že o Šrámkovi vím předem.

yweto - takhle necitelně říct něco takového..Já se divím,že toho člověka tohle nechaj vůbec dělat. Kolik mu je asi let??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.