Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já chci také do tabulky
jako čekatelka,ani jsem tabulku neviděla,na jaké je stránce?Jinak hezký den,za chvilku jsu k dr.Kárníkovi a možná na GENNET.Jsem zvědavá,co se mnou bude dál ![]()
Čekatelky
Kamcca…………………čeká na léky
Yweta ………………….žádost o 3. IVF + stimulace na IUI
Dagmariana…………….odpočinkový čas
Marti……………………odpočinkový čas
Sestramona……………..odpočinkový čas
Stimulantky
Valtřinka....................KET
Jitka28……………….20.10. OPU
Kandidátky
U čápa a vrány
Moninda…………1 mimi
Arien…………….1 mimi
tak jsem tady i s doplněnou tabulkou
no neke, takovýho průkopníka jsem tam nenapsala jo? a do jaký skupiny tě mám dát?
průkopníka
tos mě rozesmála.
Asi taky jako odpočinková fáze. ![]()
ježiš valtřinko, co já tady provádím.Já ti posílám nějaký žádosti..nějak ses tím emiminem nemůžu stále a pořád seznámit. Ach jo. ta pardon ![]()
Čekatelky
Kamcca…………………čeká na léky
Korinkovna……………..odpočinkový čas
Yweta ………………….žádost o 3. IVF + stimulace na IUI
Dagmariana…………….odpočinkový čas
Marti……………………odpočinkový čas
Sestramona……………..odpočinkový čas
Stimulantky
Valtřinka....................KET
Jitka28……………….20.10. OPU
Kandidátky
U čápa a vrány
Moninda…………1 mimi
Arien…………….1 mimi
tak jsem tě doplnila, a odbouchla jsem tě do přátel. Jinak, kdyby nějaká změna, ráda přepíšu do čápa a vrány ![]()
Holky je nás deset - to je náhodou dobrý skore.To ani tak nevypadalo.
No nic já jdu taky něco dělat. Sice mám dnes volno,ale chystám se uklízet stavební práce a možná napenetruju a možná i vymaluju strop v ložnici.
to jo, to je dobré skóre
akorát, že nás je tu málo, když holčinky spinkaj, že jo ![]()
Ahoj holky ![]()
Jé, děkuju za zařazení do tabulky ![]()
Já nespím, jen přemýšlím
Byla jsem včera dlouho vzhůru, nemohla jsem pak usnout, tak jsem si teď dáchla, když mám tu neschopenku ![]()
Ten Šrámek, to je nářez, teda. Doufám, že se tam s nim nepotkám …
Nevim, jak bych se měla tvářit.
Dagmarianko, jak jsi dopadla u Kárníka? Já tam jdu ve čtvrtek na odběry, nějakej progesteronovej test, že podle toho pozná, jestli z těch 8 folíků, co mi popraskalo, se dá některý považovat za ovulaci a jestli se vytvořilo žluté tělísko…ani já tomu nějak nerozumím ![]()
Asi si to budu muset nastudovat.
Jedu na nákup, tak za hodinku jsem tady, zatím všem krásný den ![]()
Ahojky holky,
tak mám za sebou UTZ kontrolu před IUI na na pravo mám 4 fotikuli a na levo už jsme je ani nepočítali…
Ve čtvrtek si mám píchnout pregnyl a v sobotu jdeme na to…
Jinak ke Šrámkovi…měla jsem tu čest ho potkat 1 v životě a úplně stačilo. Přijela jsem do nemocnice,že krvácím v těhotenství…to že mu půl hodiny trvalo než se ráčil dostavit,ještě dokážu pochopit…ale to jakým způsobem mi oznámil,že jsem o miminko nejspíš přišli „Vždyť je to mrtvý,tak se uklidněte a ráno přijďte na vyčištění“…sestřička už měla připravenou injekci a že mě ubytuje…což doktor odmítl,přece nebudeme budit ostatní pacienty…miminko jsem potratila o 2 dny později…
Takže i když může být nejlepší na UTZ v Liberci, tak mě už rozhodně kontrolovat nebude. Maximálně konzultace UTZ záznamu a bez mojí přítomnosti…
Ahoj holky, vítám nové kandidátky, jéé to se nám to tu pěkně začíná rozjíždět to je dobře.
No když už mluvíte o tom Šrámkovi, tak já jsem měla také tu čest v Gennetu. Šrámek dělá kontrolní ultrazvuky, já byla v 12tt a to tam byl zrovna on, no manžel byl z něho úplně hotovej, řekl nám že to má dvě ruce a dvě nohy tak to mu nic není a nashle
, na dalším jsem byla v 20tt a při objednání sestřička potvrzovala termín a říkala bude váš vyšetřovat dr. Šrámek, tak jsem se normálně vykecala že ten den nemůžu ať mě objedná na jinej a měli jsme doktorku Kuklovou a to bylo jiné kafe, hezky nám ten ultrazvuk popisovala dala poslechnout srdíčko a ochotně odpovídala na naše dotazy
do Gennetu jdu na poslední ultrazvuk ještě v 30tt, tak už se těším ![]()
tak sem dopenetrovala a mám chvilku než to uschne. jsem ráda,že o Šrámkovi vím předem.
yweto - takhle necitelně říct něco takového..Já se divím,že toho člověka tohle nechaj vůbec dělat. Kolik mu je asi let??
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď