Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
kamča - jo tak v pohodě.To tak asi odpovídá.Ono si mnoho lidí myslí,že dušičky jsou hroznej vejvar,ale není tomu tak ![]()
Tak já se asi odpojuju,manžel už mi funí za krkem.
Budu asi zejtra,ale mám zejtra volno aa si budu uklízet a malovat ložnici. Možná ji nakonec do vánoc i bude obývat.Manžel dobrousil sádroš,vypadá jak sněhulák
a zejtra nastupuju já
.
tak zatím čus
sestramona - ty vogo..to budem držet pěsti všechny co jich máme po těle. ![]()
Děkuju ![]()
No mám strach, upřímně.
Dělám na ARO a už jsme tam takovej případ měli, nerada bych tam ležela taky ![]()
No, nezbývá, než doufat, že to dobře dopadne ![]()
MONO bolí ten hyperstimulák?co na to pomáhá a co dělají dr-když už se tam člověk nedej bože dostane? ![]()
Kamčo, nechci tě strašit, ale ani ti lhát.
Mě to bolelo šíleně! Ale to proto, že levej vaječník nereaguje a pravej se mi zdvojnásobil, narostlo na něm 8 folíků a tenhle zvětšenej, obsypanej vaječník se mi dostal za dělohu jako ke konečníku (douglasův prostor-kdo ví) a když mi prasky poprvé 2 folíky najednou, 45 minut jsem ležela v křeči a myslela, že umírám. Bolelo mě to zprava z podbříšku a vždycky to píchlo v břiše a najednou křeč do konečníku. Dr. Koudela v nemocnici na pohotovosti mi pak řekl, že se to přirovnává ke kontrakcím. Takže díky, ale radši bych císaře … ![]()
Jinak jde o to, jakej ten hyperstimulák máš, někdo jen trošku oteče, někdo to má jako já a někdo…vyjímečně!!…skončí u nás na ARO.
Ale to opravdu vyjímečně.
Pane jo.. ![]()
A je dobré fakt hodně pít,jak se všeobecně doporučuje?
Tak to určitě, ale pokud začneš otékat, tak hybaj k doktorovi. Já měla za 4 dny 3 kg nahoře a to jen vody!
No jestli to na sobě poznám že otékám..nepatřím totiž ke štíhlým babám..
![]()
Já taky ne, a poznala, to ucejtíš, nafoukne se ti břicho…
ale nikomu to nepřeju, je to fakt mazec
Doufám,že se mě to vyhne..a i ostatním ![]()
To je jedna z věcí z čeho mám strach-mám slabé pcos dle mudr..a tam je to riziko ohss vyšší.
Pak zase z narkozy ,aby mi opět nebylo zle..a z injekce.
Mono odkud jsi přímo z LBC?
Ahoj holky…
teda já vůbec nestíhám… jsem se během dne,vždycky jen mrkla co všechno tu přibylo…
Vítám sestrumonu…no budeš pro doktory asi oříšek, ale třeba takhle reaguješ jen na Clostík a jiné hormóny budou lepší…i když to si asi můžu myslet,já jako laik, že…každopádně budu držet palečky.
Jinak do Gennetu si klidně zavolej a objednej se na konzultaci. K tomu ti bude stačit přítomnost manžela/partnera a doporučení od Kárníka. Za sebe doporučuju Dr.Petra, ale ani Johannová a Bydžovská nejsou špatný ;o) jedinej ke komu bych z doktorů v Gennetu nešla je Šrámek,ale to je na jiné povídání.
mono- co to čtu, to je fakt mazec. ![]()
proboha všem říkej co se s tebou děje!!
Jo, dr. Petr, už jsem o něm taky slyšela ![]()
Jinak, já mám výhodu, že pracuju, kde pracuju a všichni mi strašně pomáhaj, Holky vědí, co se mi děja, každej den mi aspoň 5 krát zazvoní telefon…je nás tam 26 sester
A lékaři se taky pořád ptají a všechno se mnou probírají co a jak. A staniční to má taky za sebou, takže ta mě chápe a vrchní je zlatá, když mě dneska viděla, když jsem donesla tu neschopenku, tak se ptala, co se děje a ať se dám dokupy a pak až příjdu do práce, že to nemá smysl, že by se mi ještě něco stalo (prasknul vaječník) vzhledem k tomu, co je to za dřinu na aru atd.
Takže díkybohu, kdyby se mi něco stalo, tak všichni vědí o co jde. Mám je tam všechny ráda, jsou to moje zlata ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.