Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
kamča - jo tak v pohodě.To tak asi odpovídá.Ono si mnoho lidí myslí,že dušičky jsou hroznej vejvar,ale není tomu tak ![]()
Tak já se asi odpojuju,manžel už mi funí za krkem.
Budu asi zejtra,ale mám zejtra volno aa si budu uklízet a malovat ložnici. Možná ji nakonec do vánoc i bude obývat.Manžel dobrousil sádroš,vypadá jak sněhulák
a zejtra nastupuju já
.
tak zatím čus
sestramona - ty vogo..to budem držet pěsti všechny co jich máme po těle. ![]()
Děkuju ![]()
No mám strach, upřímně.
Dělám na ARO a už jsme tam takovej případ měli, nerada bych tam ležela taky ![]()
No, nezbývá, než doufat, že to dobře dopadne ![]()
MONO bolí ten hyperstimulák?co na to pomáhá a co dělají dr-když už se tam člověk nedej bože dostane? ![]()
Kamčo, nechci tě strašit, ale ani ti lhát.
Mě to bolelo šíleně! Ale to proto, že levej vaječník nereaguje a pravej se mi zdvojnásobil, narostlo na něm 8 folíků a tenhle zvětšenej, obsypanej vaječník se mi dostal za dělohu jako ke konečníku (douglasův prostor-kdo ví) a když mi prasky poprvé 2 folíky najednou, 45 minut jsem ležela v křeči a myslela, že umírám. Bolelo mě to zprava z podbříšku a vždycky to píchlo v břiše a najednou křeč do konečníku. Dr. Koudela v nemocnici na pohotovosti mi pak řekl, že se to přirovnává ke kontrakcím. Takže díky, ale radši bych císaře … ![]()
Jinak jde o to, jakej ten hyperstimulák máš, někdo jen trošku oteče, někdo to má jako já a někdo…vyjímečně!!…skončí u nás na ARO.
Ale to opravdu vyjímečně.
Pane jo.. ![]()
A je dobré fakt hodně pít,jak se všeobecně doporučuje?
Tak to určitě, ale pokud začneš otékat, tak hybaj k doktorovi. Já měla za 4 dny 3 kg nahoře a to jen vody!
No jestli to na sobě poznám že otékám..nepatřím totiž ke štíhlým babám..
![]()
Já taky ne, a poznala, to ucejtíš, nafoukne se ti břicho…
ale nikomu to nepřeju, je to fakt mazec
Doufám,že se mě to vyhne..a i ostatním ![]()
To je jedna z věcí z čeho mám strach-mám slabé pcos dle mudr..a tam je to riziko ohss vyšší.
Pak zase z narkozy ,aby mi opět nebylo zle..a z injekce.
Mono odkud jsi přímo z LBC?
Ahoj holky…
teda já vůbec nestíhám… jsem se během dne,vždycky jen mrkla co všechno tu přibylo…
Vítám sestrumonu…no budeš pro doktory asi oříšek, ale třeba takhle reaguješ jen na Clostík a jiné hormóny budou lepší…i když to si asi můžu myslet,já jako laik, že…každopádně budu držet palečky.
Jinak do Gennetu si klidně zavolej a objednej se na konzultaci. K tomu ti bude stačit přítomnost manžela/partnera a doporučení od Kárníka. Za sebe doporučuju Dr.Petra, ale ani Johannová a Bydžovská nejsou špatný ;o) jedinej ke komu bych z doktorů v Gennetu nešla je Šrámek,ale to je na jiné povídání.
mono- co to čtu, to je fakt mazec. ![]()
proboha všem říkej co se s tebou děje!!
Jo, dr. Petr, už jsem o něm taky slyšela ![]()
Jinak, já mám výhodu, že pracuju, kde pracuju a všichni mi strašně pomáhaj, Holky vědí, co se mi děja, každej den mi aspoň 5 krát zazvoní telefon…je nás tam 26 sester
A lékaři se taky pořád ptají a všechno se mnou probírají co a jak. A staniční to má taky za sebou, takže ta mě chápe a vrchní je zlatá, když mě dneska viděla, když jsem donesla tu neschopenku, tak se ptala, co se děje a ať se dám dokupy a pak až příjdu do práce, že to nemá smysl, že by se mi ještě něco stalo (prasknul vaječník) vzhledem k tomu, co je to za dřinu na aru atd.
Takže díkybohu, kdyby se mi něco stalo, tak všichni vědí o co jde. Mám je tam všechny ráda, jsou to moje zlata ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď