Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojda holky,pan doktor Šrámek,je manžel…nevím jestli ještě ted mojí učitelky ze ZŠ.Byl to moc pěknej chlápek,všem se nám líbil,když jí chodil naproti ke škole.potom jsem se s ním setkala až v ordinaci,to už se mi tolik nelíbil,když jsem se měla pře ním svlékat,ještě horší bylo,když na mě promluvil,je to idiot.Po roce jsem od něj utekla,naprosto bez zájmu,neochotný a za celou dobu,co sedí za stolem se na šlověka nepodívá,děsnej.Přešla jsem k dr. Kárníkovi......potom přišel GENNET a tam koho nevidim…Šrámka,byla jsem zozhodnutá,pokud by to měl být můj dokto ho odmítnout.Naštěstí nebyl.Moje zkušenost s ním byla opravdu katastrofa !!!
Dagmar..když sem začla číst..normálně sem se lekla..jak si napsala manžel..
![]()
No, upřímně jsem ráda, i mi to řekla dnes naše staniční, že to řešim v tomhle věku, že je ještě dost času…
já jsem asi blázen, tady kokám na netu na videa z umělýho. Na ISCARE Praha…tam jezdila ta staniční…
http://www.iscare.cz/…galerie.html
Kamccaa píše:
Jsem myslela že tvůj..to by bylo fopaaa![]()
Kamccaa píše:
Jsem myslela že tvůj..to by bylo fopaaa![]()
Dagmar, teď ve mě teda taky zatrnulo, znám celou rodinu. Líba mě učila na ZŠ Broumovská, se Simčou…jejich dcerou jsem vyrostla a Ondra, jejich syn, ten nám dával v pubertě zabrat ![]()
Ufffff to mi nedělej! ![]()
Jinak, myslim, že už jsou rozvedený nějakou dobu, on jí podváděl s nějakou lékařkou z LBC z gyndy…
Paní Šrámková je ale skvělá ženská a divim se, že s takovym idiotem vydržela takovou dobu ![]()
sestramona píše:
Jinak, myslim, že už jsou rozvedený nějakou dobu, on jí podváděl s nějakou lékařkou z LBC z gyndy…
Paní Šrámková je ale skvělá ženská a divim se, že s takovym idiotem vydržela takovou dobu
Já taky chodila na Broumák
Měla mě na ČJ.Viděla jsem ho několikrát přijíždět do GENNETu v jeho autě s Bydžovskou,že by?
No tak možná jo..Bydžovská toho taky moc nenamluví,docela chladná mudr.. ![]()
Tak já se budu pomalu loučit..chci jít dnes do vany dříve.Umýt vlasy a ležet.
Budu se těšit na zítra. ![]()
myslim že jo, že je to bydžovská, s kým teď žije. Tak já budu taky končit, nalákala jsi mě tou vanou ![]()
Tak zítra pá, krásné sny, děvčátka a ještě jednou dííííík, že jste mě vzali mezi sebe ![]()
ahoj holky, koukám,Šrámek, z daleka se vyhnout
. Jo a ten drb že to táhne z Bydžovskou, dost dobrý. Já k ní chodím. No je to trochu chladná doktorka,ale má i své světlé dny.Zatím si až tak nestěžuju.Vyvažuje to chota tamního personálu.ta je ukázková.
Moni - je fajn,že pracuješ tam kde pracuješ,že máš takové zastání a super kolegyně. Ono to kolikrát pomůže i k celkovému přístupu k tobě a léčbě. Tím nemyslím nic špatného Máme jednoho známého a uznávaného lékaře,sice naprosto z jiného oboru,ale jeho jménem se v G. neohánim. Jen sem tím chtěla říct,že kdysy jsem potřebovala opravdu vážně pomoci a díky němu vše šlo hladčeji. Líp než kdybych si všě vyběhala sama.Už jen ten pocit,že ho nemůžu zklamat,že za mě někde tratil slovo ,bych se propadla hanbou.A po několika letech sem to opravdu zvládla.Jeden z mých vyhraných dlouhých bojů.
Jinak má gyndařka také z kraje chtěla ještě celé léto počkat,než mi napíše doporučení do G.Sice sem nic neřekla,ale asi na mě bylo vidět,že nikoliv,že se čekat nebude, vzala papír a napsala, dokonce rovnou zvedla sluchátko a objednala mě ![]()
Je to kus od kusu,někteří lékaři maj asi ambice ten problém zvládnout sami,ale nikoliv,já je nepodceňuju,ale pokud to nejde,tak proč proboha tu ženskou do caru nepošlou rovnou. tam se jí budou víc a intenzivněji věnovat.
jinak přeju všem dobré ráno. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.