GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6193
18.10.10 19:31

ahojda holky,pan doktor Šrámek,je manžel…nevím jestli ještě ted mojí učitelky ze ZŠ.Byl to moc pěknej chlápek,všem se nám líbil,když jí chodil naproti ke škole.potom jsem se s ním setkala až v ordinaci,to už se mi tolik nelíbil,když jsem se měla pře ním svlékat,ještě horší bylo,když na mě promluvil,je to idiot.Po roce jsem od něj utekla,naprosto bez zájmu,neochotný a za celou dobu,co sedí za stolem se na šlověka nepodívá,děsnej.Přešla jsem k dr. Kárníkovi......potom přišel GENNET a tam koho nevidim…Šrámka,byla jsem zozhodnutá,pokud by to měl být můj dokto ho odmítnout.Naštěstí nebyl.Moje zkušenost s ním byla opravdu katastrofa !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.10.10 19:32

Dagmar..když sem začla číst..normálně sem se lekla..jak si napsala manžel.. :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
18.10.10 19:32

Jsem myslela že tvůj..to by bylo fopaaa :oops: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
7260
18.10.10 19:33

No, upřímně jsem ráda, i mi to řekla dnes naše staniční, že to řešim v tomhle věku, že je ještě dost času…

já jsem asi blázen, tady kokám na netu na videa z umělýho. Na ISCARE Praha…tam jezdila ta staniční…

http://www.iscare.cz/…galerie.html

:mrgreen: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
18.10.10 19:34
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takovýho blba doma ,néééééééééé :)
Kamccaa píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
18.10.10 19:34
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takovýho blba doma ,néééééééééé :)
Kamccaa píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
18.10.10 19:36

Dagmar, teď ve mě teda taky zatrnulo, znám celou rodinu. Líba mě učila na ZŠ Broumovská, se Simčou…jejich dcerou jsem vyrostla a Ondra, jejich syn, ten nám dával v pubertě zabrat :mrgreen:

Ufffff to mi nedělej! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
18.10.10 19:37

Jinak, myslim, že už jsou rozvedený nějakou dobu, on jí podváděl s nějakou lékařkou z LBC z gyndy…
Paní Šrámková je ale skvělá ženská a divim se, že s takovym idiotem vydržela takovou dobu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
18.10.10 19:40
sestramona píše:
Jinak, myslim, že už jsou rozvedený nějakou dobu, on jí podváděl s nějakou lékařkou z LBC z gyndy…
Paní Šrámková je ale skvělá ženská a divim se, že s takovym idiotem vydržela takovou dobu :roll:

Já taky chodila na Broumák :)Měla mě na ČJ.Viděla jsem ho několikrát přijíždět do GENNETu v jeho autě s Bydžovskou,že by?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.10.10 19:42

No tak možná jo..Bydžovská toho taky moc nenamluví,docela chladná mudr.. :think:

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
18.10.10 19:45

Tak já se budu pomalu loučit..chci jít dnes do vany dříve.Umýt vlasy a ležet.
Budu se těšit na zítra. :-P

• Citovat
  • Upravit
7260
18.10.10 19:49

myslim že jo, že je to bydžovská, s kým teď žije. Tak já budu taky končit, nalákala jsi mě tou vanou :mrgreen:
Tak zítra pá, krásné sny, děvčátka a ještě jednou dííííík, že jste mě vzali mezi sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
18.10.10 20:07

Ahojík holky,
jé na mě jste zapoměli v té tabulce. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
19.10.10 06:04

Dobré ránko-

Marti ona tě dopíše valtřinka.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31597
19.10.10 06:45

ahoj holky, koukám,Šrámek, z daleka se vyhnout :pocitac: . Jo a ten drb že to táhne z Bydžovskou, dost dobrý. Já k ní chodím. No je to trochu chladná doktorka,ale má i své světlé dny.Zatím si až tak nestěžuju.Vyvažuje to chota tamního personálu.ta je ukázková.

Moni - je fajn,že pracuješ tam kde pracuješ,že máš takové zastání a super kolegyně. Ono to kolikrát pomůže i k celkovému přístupu k tobě a léčbě. Tím nemyslím nic špatného Máme jednoho známého a uznávaného lékaře,sice naprosto z jiného oboru,ale jeho jménem se v G. neohánim. Jen sem tím chtěla říct,že kdysy jsem potřebovala opravdu vážně pomoci a díky němu vše šlo hladčeji. Líp než kdybych si všě vyběhala sama.Už jen ten pocit,že ho nemůžu zklamat,že za mě někde tratil slovo ,bych se propadla hanbou.A po několika letech sem to opravdu zvládla.Jeden z mých vyhraných dlouhých bojů.

Jinak má gyndařka také z kraje chtěla ještě celé léto počkat,než mi napíše doporučení do G.Sice sem nic neřekla,ale asi na mě bylo vidět,že nikoliv,že se čekat nebude, vzala papír a napsala, dokonce rovnou zvedla sluchátko a objednala mě :-)
Je to kus od kusu,někteří lékaři maj asi ambice ten problém zvládnout sami,ale nikoliv,já je nepodceňuju,ale pokud to nejde,tak proč proboha tu ženskou do caru nepošlou rovnou. tam se jí budou víc a intenzivněji věnovat.

jinak přeju všem dobré ráno. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.