GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
18.10.10 15:26

já si píchala injekce sama akorát na ten pregnyl jsem šla do nemocnice. Jinak děvčátka, dnes se s vámi loučím půjdu domů z práce, hurá :-) a zítra si vás dočtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
18.10.10 16:23

já bych si ho možná píchla taky sama,ale manžel nechtěl ani slyšet.ale co měla sem to aspoň bez nervů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
18.10.10 16:37

Ahoj holky… :mavam:
může se k vám přidat? :kytka:

V listopadu mi vypíše dr Kárník papíry do Genettu.
Koukám, že vy už tam chodíte…už vás tady pár dní pročítám a sbírám zkušenosti.

Chtěla jsem se zeptat, jestli jste se na první návštěvu objednávali samy, nebo vám to zařídil nějak váš gynekolog? Jsem z toho všeho nějaká vystrašená, navíc zdravotník, to je snad nejhorší, co může být :roll: :oops: Za všim vidim problém, komplikace atd. :zed:

Máte někdo stejný problém jako já-nefunguje vám hypofýza ve smyslu, že nemenstruujete, ani neovulujete bez hormonů?

A ještě dotaz ohledně hyperstimuláku… měla jsem hypestim.sy. z clostilbegytu 1 tbl denně, Kárník na mě koukal, jak na zjevení, že se mu to ještě nestalo, po mini dávce…od čtvtka do dneška mi popraskalo 8 folikulů-bolest, křeče a hrozící prasknutí vaječníku. Zajímalo by mě, jak mě v Genettu nastimulují, když na „blbej“ clostil takhle přehnaně reaguju :think:

Děkuju všem předem za odpověď a držim vám všem palce! :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.10.10 17:16

Korin myslim,že byla barvena..povidala mi že věnec by mě měl vyjít tak na 250 max 300 ten větší. :think:

SESTRAMONA vítej mezi náma. :mrgreen:

Na první návštěvu jsem se objednávala sama..musela sem mít doporučení od gyndaře.

A teda já osobko menstruuju normálka,ale s ovulací problém mám..

Clostil sem brala taky 1 tbl denně po dobu 5 dnů.
Pak mi to zvednul na 2 na den taky na 5 dnů a hyperstimulák jsem neměla..

Mono to pro ně asi budeš oříšek,ale oni si poradí.- :-P

• Citovat
  • Upravit
31597
18.10.10 17:20

sestramona

Vítej mezi bojovnicema :kytka: ,
u mě to bylo tak,že mě má gyndařka rovnou objednala z ordinace,napsala doporučenku,ale já se stejně přeobjednala sama na jinej termín.V gennetu jsou strašně moc milý a ochotný, ty už víš ke které jdeš doktorce?
Já na iui stimulovala Clostilem-ten používaj bych řekla běžně,ale uměj i vyjímky :wink: .musíš sama říct jak to s tebou je a jak reaguješ na Colstil. mě se na to primářka ptala,tedy ve smyslu zda jsem ho už brala.Což pro tebe,zdravotníka asi nebude problém jí to vysvětlit :-) ,když tě tak čtu.
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
18.10.10 17:22

kamča -

a prosímtě jak velikej ten věnec bude????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
18.10.10 17:25

sestramona

Jinak pokud tomu trochu rozumíš a víš,tak se hlavně ptej a říkej nahlas co o fungování svého těla víš,předem než ti naříděj nějakou léčbu nebo postup. Tím tě nechci nijak vyůekat,ale protože jsi nějak z oboru,tak to bude pro tebe velká výhoda.
Opravdu tam jsou velice fajn a ochotný..jen je občas něco dobré vědět předem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.10.10 17:26

No korin já ti nevím jaky sou ty velikosti ale neni to 20 cm ..je to větší .. :think:
zdá se ti to jak cenově?

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
18.10.10 17:30

brala sem u ní..2 šiškový jako takový pidi a taky sem byla převapená cenově.jeden vyšel na 50 a druhý na 100 sem nepochopila.
Ale je to milá ženská v našich letech ,nechýá se sní dohodnout..ovšem do těch cen nevidim..proto se ptám o kolik mě natáhla. :mrgreen: :mrgreen: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
31597
18.10.10 17:30

no..běžně se dělá průměr 25 nebo 30.A řekla bych že na takový věnec to je docela dost i když to je barvená statice.Nicméně je třeba brát v úvahu,že květinářka vezme do ruky tu statici z krámu co má nabalíčkovanou ve svazcí a jak píšeš stojí 29 kč svazek,takže bych řekla,že to asi odpovídá.Každopádně pokud je šikovná a krásně ho přizdobí a zpracuje tak bych to za ty prachy brala,ale jinak běžná klasika staticový věnec stojí u hřbitova 135 -175 kč, záleží i jakou použije přízdobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
18.10.10 17:32

a to je obchůdek u vás? Nebo jezdíš do Lípy? Tam sem slyšela,že je moc pěkné a šikovné květinářství..nějak u Anny se to jmenuje,ale můžu se mýlit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
18.10.10 17:35
no ono záleží jestli je tam dělaj a nebo překupujou.Já to dělám půl na půl a samozřejmě ty překupované vyjdou dráž,ale opravdu záleží i na kvalitě materiálu a přízdobě a velikosti. letos sem i já šla s cenami nahoru, nejde to prostě jinak. 9 let prodávám za ty samé ceny a náklady prostě rostou rok od roku. Ale nechci si tu dělat reklamu,aby to někdo špatně nepochopil.
Kamccaa píše:
brala sem u ní..2 šiškový jako takový pidi a taky sem byla převapená cenově.jeden vyšel na 50 a druhý na 100 sem nepochopila.
Ale je to milá ženská v našich letech ,nechýá se sní dohodnout..ovšem do těch cen nevidim..proto se ptám o kolik mě natáhla. :mrgreen: :mrgreen: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.10.10 17:42

Korin tohle je cestou do školy-jediné květinka v zákupech.A já tak nějak ty malé živnostníky podporuju,..mívá to pěkně načančané,pokecá,pohodářka prostě. :palec:
Hele tak to asi bude 25 cm víc ne si myslim..ale jelikož to je pro maminku mojí,tak na tom nešetřim a je mi vcelku jedno kolik za věneček dám.Ona statici milovala.

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
18.10.10 17:43

Myslim že jeden byl dělanej jejíma ručkama.a ten druhej povidala že je od výrobce.. :think:

• Citovat
  • Upravit
7260
18.10.10 17:45

Ahoj holky :kytka:
Jste hodný :huban:

No oříšek asi budu :roll:
Právě, že mi Kárník říkal, že to asi nepůjde jen přez IUI, vzhledem k těm stimulacím, že to asi bude lepší rovnou přez IVF, ale že se dělá krátký, nebo dlouhý protokol, tak že mě musej udělat ten krátkej a ještě ho poupravit, a hlavně, že budu muset ležet ve špitále během celého procesu, že se u mě dá očekávat hyperstimulák v tý nejhorší formě, když jsem, z 1 clostilu denně po 5 dní měla 8 folíků, 2násobnej vaječník a volnou tekutinu v břiše… achjo … :roll:

Ale snažim se to brát pozitivně, s manželem si teď děláme srandu, že budeme mít dvojčátka a kam je ve 2+1 dáme :lol: Že budem muset asi spát na balkóně :lol:

Jinak nevím ještě, ke komu půjdu, Kárník mi napíše ty papíry až v listopadu.

Díky, že jste mě vzali mezi sebe :hug: :kytka:

Příspěvek upraven 18.10.10 v 17:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.