Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
já si píchala injekce sama akorát na ten pregnyl jsem šla do nemocnice. Jinak děvčátka, dnes se s vámi loučím půjdu domů z práce, hurá
a zítra si vás dočtu.
já bych si ho možná píchla taky sama,ale manžel nechtěl ani slyšet.ale co měla sem to aspoň bez nervů ![]()
Ahoj holky… ![]()
může se k vám přidat? ![]()
V listopadu mi vypíše dr Kárník papíry do Genettu.
Koukám, že vy už tam chodíte…už vás tady pár dní pročítám a sbírám zkušenosti.
Chtěla jsem se zeptat, jestli jste se na první návštěvu objednávali samy, nebo vám to zařídil nějak váš gynekolog? Jsem z toho všeho nějaká vystrašená, navíc zdravotník, to je snad nejhorší, co může být
Za všim vidim problém, komplikace atd. ![]()
Máte někdo stejný problém jako já-nefunguje vám hypofýza ve smyslu, že nemenstruujete, ani neovulujete bez hormonů?
A ještě dotaz ohledně hyperstimuláku… měla jsem hypestim.sy. z clostilbegytu 1 tbl denně, Kárník na mě koukal, jak na zjevení, že se mu to ještě nestalo, po mini dávce…od čtvtka do dneška mi popraskalo 8 folikulů-bolest, křeče a hrozící prasknutí vaječníku. Zajímalo by mě, jak mě v Genettu nastimulují, když na „blbej“ clostil takhle přehnaně reaguju ![]()
Děkuju všem předem za odpověď a držim vám všem palce!
![]()
Korin myslim,že byla barvena..povidala mi že věnec by mě měl vyjít tak na 250 max 300 ten větší. ![]()
SESTRAMONA vítej mezi náma. ![]()
Na první návštěvu jsem se objednávala sama..musela sem mít doporučení od gyndaře.
A teda já osobko menstruuju normálka,ale s ovulací problém mám..
Clostil sem brala taky 1 tbl denně po dobu 5 dnů.
Pak mi to zvednul na 2 na den taky na 5 dnů a hyperstimulák jsem neměla..
Mono to pro ně asi budeš oříšek,ale oni si poradí.- ![]()
Vítej mezi bojovnicema
,
u mě to bylo tak,že mě má gyndařka rovnou objednala z ordinace,napsala doporučenku,ale já se stejně přeobjednala sama na jinej termín.V gennetu jsou strašně moc milý a ochotný, ty už víš ke které jdeš doktorce?
Já na iui stimulovala Clostilem-ten používaj bych řekla běžně,ale uměj i vyjímky
.musíš sama říct jak to s tebou je a jak reaguješ na Colstil. mě se na to primářka ptala,tedy ve smyslu zda jsem ho už brala.Což pro tebe,zdravotníka asi nebude problém jí to vysvětlit
,když tě tak čtu.
Držím palce.
Jinak pokud tomu trochu rozumíš a víš,tak se hlavně ptej a říkej nahlas co o fungování svého těla víš,předem než ti naříděj nějakou léčbu nebo postup. Tím tě nechci nijak vyůekat,ale protože jsi nějak z oboru,tak to bude pro tebe velká výhoda.
Opravdu tam jsou velice fajn a ochotný..jen je občas něco dobré vědět předem ![]()
No korin já ti nevím jaky sou ty velikosti ale neni to 20 cm ..je to větší .. ![]()
zdá se ti to jak cenově?
brala sem u ní..2 šiškový jako takový pidi a taky sem byla převapená cenově.jeden vyšel na 50 a druhý na 100 sem nepochopila.
Ale je to milá ženská v našich letech ,nechýá se sní dohodnout..ovšem do těch cen nevidim..proto se ptám o kolik mě natáhla.
![]()
no..běžně se dělá průměr 25 nebo 30.A řekla bych že na takový věnec to je docela dost i když to je barvená statice.Nicméně je třeba brát v úvahu,že květinářka vezme do ruky tu statici z krámu co má nabalíčkovanou ve svazcí a jak píšeš stojí 29 kč svazek,takže bych řekla,že to asi odpovídá.Každopádně pokud je šikovná a krásně ho přizdobí a zpracuje tak bych to za ty prachy brala,ale jinak běžná klasika staticový věnec stojí u hřbitova 135 -175 kč, záleží i jakou použije přízdobu.
a to je obchůdek u vás? Nebo jezdíš do Lípy? Tam sem slyšela,že je moc pěkné a šikovné květinářství..nějak u Anny se to jmenuje,ale můžu se mýlit
Kamccaa píše:
brala sem u ní..2 šiškový jako takový pidi a taky sem byla převapená cenově.jeden vyšel na 50 a druhý na 100 sem nepochopila.
Ale je to milá ženská v našich letech ,nechýá se sní dohodnout..ovšem do těch cen nevidim..proto se ptám o kolik mě natáhla.![]()
![]()
Korin tohle je cestou do školy-jediné květinka v zákupech.A já tak nějak ty malé živnostníky podporuju,..mívá to pěkně načančané,pokecá,pohodářka prostě. ![]()
Hele tak to asi bude 25 cm víc ne si myslim..ale jelikož to je pro maminku mojí,tak na tom nešetřim a je mi vcelku jedno kolik za věneček dám.Ona statici milovala.
Myslim že jeden byl dělanej jejíma ručkama.a ten druhej povidala že je od výrobce.. ![]()
Ahoj holky ![]()
Jste hodný ![]()
No oříšek asi budu ![]()
Právě, že mi Kárník říkal, že to asi nepůjde jen přez IUI, vzhledem k těm stimulacím, že to asi bude lepší rovnou přez IVF, ale že se dělá krátký, nebo dlouhý protokol, tak že mě musej udělat ten krátkej a ještě ho poupravit, a hlavně, že budu muset ležet ve špitále během celého procesu, že se u mě dá očekávat hyperstimulák v tý nejhorší formě, když jsem, z 1 clostilu denně po 5 dní měla 8 folíků, 2násobnej vaječník a volnou tekutinu v břiše… achjo … ![]()
Ale snažim se to brát pozitivně, s manželem si teď děláme srandu, že budeme mít dvojčátka a kam je ve 2+1 dáme
Že budem muset asi spát na balkóně ![]()
Jinak nevím ještě, ke komu půjdu, Kárník mi napíše ty papíry až v listopadu.
Díky, že jste mě vzali mezi sebe
![]()
Příspěvek upraven 18.10.10 v 17:49
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.