GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
7.10.10 09:33
Ani mě se nechce přelejzat. :mavam:
korinkovna píše:
kamča - Bydžovská je svá no…zas se mi ale,nechce přecházet od doktora k doktorovy.Nevím jestli by to zaručilo úspěch.
  • Citovat
  • Upravit
31597
7.10.10 09:38

kkamca - no a co nového v Gennetu? Už víte jak a kdy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
7.10.10 10:58

Já mslím,že změnou doktroa se asi úspěšnost nijak moc nezvýší (teda pokud dotor není vyložený packal),
jde tam spíš o můj vlastní dobrý pocit z doktora…
Jelikož jsem vlastně celý letoší rok strávila po doktorech, tak si říkám,že je fain, když se ke mě doktor chová jako k pacientovi a má aspoň trochu zájem a snaží se být příjemný, než když se z poza dveří otráveně ozve další (zkušenosti z Lib.nemocnice).
Takže jestli se vám u primářky líbí, tak je to fain :hug: Jinak Petr má dlouhé objednací lhůty jen pro nové pacientky, když už jste jednou na klinice registrované, tak nebývá problém ;o)

Tak co nového Kamčo vymysleli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
7.10.10 11:29

yweta

no netvrdím,že líbí,ale jednou je maková podruhé taková,nebo se to říká naopak :-D ? Ale máš pravdu,že doplatky se tam platí slušné,tak člověk taky očekává slušný přístup. Takže pokud mě vyložene nenas… asi u ní zůstanu.
Mě to přebíhání přijde prostě hloupé,ale to sem celá já :roll: Prostě sem neměla kliku, no :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
7.10.10 14:48

čau,,
dnes měla dr bydžovská docela ok náladu.

Papíry na pojištovnu se dnes odešlou,za 14 dní mám volat jestli je to schválené.
Byli jsme i na spg..

HOLKY VY CO UŽ JSTE PO–nebo jste prošli transferem -jak je to po transferu?musí se ležet?kde ,jak ?na koze nebo na břiše? :oops:

díky.

kdyby jste chtěl kdokoli cokoliv vědět písněte.

překvapila mě cena léků– :zed:

• Citovat
  • Upravit
31597
7.10.10 15:10

kamca - no kolik?To by mě docela zajímalo jestli to není tajné.Budete mít i to icsi nebo icso já nevím jak to přesně je :lol: :lol:
Co vám navrhla ?

Taky by mě zajímalo v jakym stavu je člověk po transferu a jak je to s odebíráním vajec? To se dělá asi za anestezie,což? A jak tě zbuděj hned domu nebo chvíli ležíš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
7.10.10 15:13

5500 kč za gonal..bez pár korun.
pozor zavtipkovala.vemte si 6 000 za 500 můžete jít na fain oběd. :cert:

• Citovat
  • Upravit
31597
7.10.10 15:24
To jako fakt jo 8-o ???????? Bože to je babizna!
A to vám řekla kdy? Když jste si domlouvali konzultaci? Ty léky dostaneš přímo v G.?
Kamccaa píše:
5500 kč za gonal..bez pár korun.
pozor zavtipkovala.vemte si 6 000 za 500 můžete jít na fain oběd. :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
7.10.10 16:09

No dneska nám to řekla..byl to docela fofr..
leky dostaneme samozřejmě v gennetu ,hned jak to schválí pojištovna ,tak mazat pro léky a řekne nám -kdy a kolik píchat.

Ale teda se mi to zdá docela dost. :zed:

• Citovat
  • Upravit
749
7.10.10 16:40

Kamcaa transfér je až to poslední co tě čeká, po ET se leží na zádech asi půl hodiny na pokoji v Gennetu, nejhorší je že musíš mít na to plný močový měchýř kvůli ultrazvuku aby to lépe viděli kam to dávají a pak ještě nesmíš na záchod těch půl hodiny. ET se provádí bez nárkózy a jakéhokoliv umrtvení.
Jinak tebe první po stimulaci čeká nejprve odběr vajíček, ten se dělá pod cca 10-15min. celkovou narkozou, kdy tě po zákroku převezou na pokoj a kde dospíš pod dohledem narkozu a když ti nic není tak můžeš jít cca po 2hod domů ale jenom s doprovodem.

Co se týče léků tak každému vyhovuje je něco jiného, já měla Puregon a mě ho stačilo míň kvůli krátkému protokolu, já platila za léky cca 4100,– myslím.

Každopádně držím palečky, kdyby jsi ještě chtěla něco vědět tak se ptej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
7.10.10 16:45

Ahojky, já jsem zatím platila za Gonal-F 4600kč :-? Doktorka mi dala recept a zaplatila jsem je na recepci,kde mi sestřička ukázala,jak se s tím perem zachází a kam si to mám píchnout.Zítra začínám,tak se bojím,ale i těším :dance: Taky by mě zajímalo jestli po zavedení vajíček musím být doma a jestli můžu chodit na masáže a cvičit pilates.V úterý jedu na ultrazvuk,tak se na vše optám :nevim: Dneska jsem volala do Gennetu a téměř všichni lékaři mají dovolenou,to je ale bordel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
7.10.10 16:54

arien mě automaticky nabídla gonal f..
nevím proč,,ani nám nic jiného nenabídla. :think:
a rovno ta hlaška že bez mála to vyjde na 5500kč.

a myslim si že dle toho co povidala,asi budu mít taky krátky protokol.je možné ale že budu mít vyšší dávky.
i když HP.mám v pohodě. :think:

• Citovat
  • Upravit
749
7.10.10 16:59

Jitka28 při IVF ti automaticky nabídnou po odběru vajíček neschopenku, ale samozřejmě je na tobě jestli chceš dál chodit do práce nebo být doma. Já měla po odběru vajíček týden dovolenou a pak jsem si vzala neschopenku protože mám tak trošku stresující zaměstnání a navíc mi až do 18tt bylo pořád blbě.
Po transféru můžeš dělat to na co jsi normálně zvyklá, ale doporučuje se víc odpočívat, já tak první tři dny střídavě polehávala ale pak jsem dělala všechno jako předtím. Co se týče toho cvičení tak pokud si byla zvyklá cvičit i předtím tak není problém ale musíš vynechat jakékoliv cviky na břicho, vyhnout se zvedání těžkých věcí, a velké námaze, ani by jsi neměla cvičit do padnutí a ty masáže bych se domluvila s masérkou a optala bych se jaké jsou vhodné, třeba se nesmí chodit na ty limfomasáže atd.

Jinak po ET dělejte všechno jak jste byli zvyklí, nejhorší je asi udržet psichyku na uzdě, nemyslet na to, ale pozor na zvýšenou námahu to ne, to by vám mohlo uškodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
7.10.10 18:21

Holky,když někomu vyhovuje víc to nebo jiného jak to dopředu zjistěj?Nebo až při dalším pokusu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
7.10.10 18:24

a ten transfer je nějak citlivej? Bolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.