GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
29.9.10 13:43

Taky k primářce..mám ten pocit,že teed všechny poslední novačky ..předprázdninovky ,byli objednaní k ní.Asi málo zájemců..a nikdo k ní nechce chodit. :-P :-P
Myslim z legrace,,

I když jako musim říct,že ráda povídá a až dokončí tak se máme ptát,jenže já obvykle zapomenu co sem chtěla,protože skákat do řeči je přece neslušné. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31597
29.9.10 14:03

někde sem slyšela,četla, že nemá ráda,když jí někdo skáče do řeči :-D ,což né že bych chtěla dělat,ale asi bych to ani nestihla. Ona mluví fakt strašně rychle.Asi tomu chce sama zabránit :-D .
On tam je prej nějakej doktor a ten je strašně moc oblíbenej, neznám teda jméno. A hodně pacientek k němu prej přešlo. Ale ona mě nevadí, poprvé se mi zdála taková dost nepřístupná,rozuměj takovej studenej psí čumák,po druhé když jsme u ní s mužem byli byla o 100% lepší,ale asi jsme si to zasloužili :think: .Volali nám ráno jestl by jsme nepřišli o hodinu dřív,což jsme udělali a asi proto měla dobrou náladu. Hned nás poslala na genetiku, navrhla dvě po sobě jdoucí IUI,ale dost možná že to je normální. jen jsem někde četla,že zrovna genetiku každému hned nenapíšou,neobjednaj. tak nevím.
každopádně se nezlobím, se aspoň něco děje :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
29.9.10 14:16

Jo taky sem to od někoho už slyšela..myslim že Nada to psala,a taky psala že je to správné :cert:

Asi myslíš mudr PETR..taky sem slyšela chválu.Já abych ti řekla pravdu já sem vždy chodila ke gyndošům mužům..ona je první snad..kromě porodní asistentky ,kdo na mě koukal.Tak jsem zvědavá.
Mám radši mužský přijdou mi při vyšetření šetrnější.

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
29.9.10 14:22
:oops: :oops:
  • Citovat
  • Upravit
31597
29.9.10 14:56

jo říká se to,že chlapy jsou lepší. Já vždycky měla gyndařku ženskou,ale spíš že to tak prostě vyšlo.
Jo a navíc ta genetika, musela jsem jít na opravné odběry. něco jim tam nevyrostlo nebo co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
29.9.10 15:05

No prosim tě,,
My teda byly jako jen jednou..a vysledky ok.

Docela už se těším na další týden.. :dance: ale i trochu mám strach.

• Citovat
  • Upravit
31597
29.9.10 15:36

Volala mi doktorka Křečková,jestli bych nepřišla znova,že se v laboratoři ty mé odběry nepovedly. Že tam něco nenarostlo..Prý se to nestává tak často jn vtřeba v případě když je pacient nějak vystresovanej. No já së tomu směju. Kdo z nás dvou s manželem nesnáší odběry je právě on, jemu musej brát krev v leže nebo jim tam zkolabuje.Takže mě napadla ještě varianta,že to mohli zaměnit :lol: ,ale to snad ne. Takže si asi na výsledky počkáme o něco dýl.
Ale když mě v pondělí sestřička nabírala,říkala,že jim toho tentokrát nevyšlo nějak víc.Ale nabírala jen mě, manželovi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
29.9.10 16:45

Kamca, korinkovna ten dr. se jmenuje Petr (příjmením) podstoupila jsem u něj IVF, můžu potvrdit že je to nejlepší doktor se kterým jsem se setkala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
29.9.10 17:32

arien

slyšela jsem na něj samou chválu odněkud z konkurenční diskuze. No já nemám vlastně důvod odcházet od Bydžovský,ale je fakt , že sympatický člověk hned působí na člověka příjemnějc a dost dodá sebedůvěry. To sem poznala včera na pohotovosti. ten doktor byl fakt milej a byla s ním sranda. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
29.9.10 17:33

Arien - takže IVF bylo asi úspěšné..na kolikátý pokus??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
29.9.10 17:52

Korinkova hned na první pokus, bylo to moje první a jediný IVF i když nám nic nezbylo :mrgreen: ten doktor mi vždycky tak nějak dodával odvahu a naději, teď jsem za to ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
29.9.10 17:56

arien -

Ty vogo tak to obrovsky gratuluju :dance: :dance: :dance:
No je fakt,že když někdo dodává odvahu předem tak je i k mnohému přístupnější,lépe se věci chápou. I ta psichyka je u tohodle důležitá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
30.9.10 13:42

Tak jsem doma a máme to za sebou. pocity nejsou nijak slavné. Paní doktorka se na náš spermiogram netvářila nějak nadšeně, prostě se nezlepšil. není katastrofický,ale nezlepšil se.Takže sem spíše skeptická.
Napsala mi rovnou doporučení na předoperační vyšetření a další ciklus bych šla na hysteroskopii.Přiznám se,že sem si nejdřív myslela,že to je už to odebrání vajíček,ale sem trochu dost natvrdlá :zed: ,a je to vyšetření dělohy. je to tak?? Máte některá s tím zkušenost? A jsem trochu zmatená,kdy je vlastně potřeba se na to objednat, v jaké části ciklu. Buď tam zavolám zpátky a nebo se to dozvim od vás.Mám hlavu zas jak škopek, nadávám si jak sem nechápavá.
Cestou domů sem to obulela, celou tu akci.myslím,že se nepovede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
30.9.10 13:55

Korikovna hysteroskopie je pouze malý bezbolestný zákrok při kterém zjistí jestli máš v pořádku dělohu.
Já ho nepodstupovala já jsem podstoupila laparoskopii vaječníků při které mi udělali i rovnou zákrok na vaječnících ale který stejně nepomohl. Tohle všechno jsem ale měla už za sebou když jsem šla do centra.
No laparoskopie se dělala hned na začátku cyklu po ukončení krvácení nevím jak je to u té hysteroskopie, tam by to snad mělo být jedno.
Hlavně to nezvdávej, je to sice na dlouho ale chce to vydržet a naladit se pozitivně i když je to těžké :kytka: když si vzpomenu na sebe tak jsem snad nespočetněkrát všechno obrečela.
U mě byl problém „naštěstí“ u mě, manžel má spermijky v naprostým pořádku, já mám silný syndrom PCO - polycystické vaječníky tzn. že mám seklý cyklus uprostřed, mám strašně moc folíků ale nedozrají a vaječníky jsou líný a tudíž vajíčko zůstává uvnitř vaječníku a postupně se obalují kolem, proto jsem byla v nemocnici na tom zákroku. Léky mi na to nezabrali, takže IVF kdy pro mě byla jedinou šancí. No měla jsem koňské dávky léků, folíků přes 21 ale vajíček jenom 6 a z toho teď čekám svoje první miminko. My jsme s manželem oba zdraví i genetiku máme výbornou, takže u nás byl jediný problém, že se prostě spermie nemohla potkat s vajíčkem, ale i tak je to prostě příroda.
Tak držím palce ať to všechno dobře dopadne.
Jo kdy jdeš na tu hysteroskopii by ti asi měli říct v tom centru, nebo ti dát žádanku do nemocnice, kde tě objednají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
30.9.10 14:00

Holky psala jsem to tady mockrát, já když jsem šla do centra, tak už jsem měla stanovenou diagnózu a vědělo se kde je problém a neměla jsem na výběr, proto jsem podstoupila IVF hned do dvou měsíců od první konzultace.
Jinak se dělají všechny testy na hormony atd. já už měla všechny testy včetně laparoskopie za sebou, to to urychlylo, jinak to běžně trvá třeba 4-6 měsíců než se vůbec dostane k IVF, tak prosím neztrácejte naději a vytrvejte i když máte pocit že se nic neděje oni vědí co dělají :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.