Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky všichni
To o čem vy tu vlastně diskutujete,mě teprve čeká.Jsem teprve objednaná na první konzultaci do gennetu…čeká mě kompletní IVF.Mám různé představy o tom,jak to vlastně bude probíhat,ale těším se
,tak snad nebudu zklamaná.Jen by mě zajímalo,zda budu platit už za konzultaci…jsem z těch jejich plateb tak trochu zmatená
Můžete mi prosím někdo poradit ohledně těch plateb?Děkuji móóóóc ![]()
Ahoj Kedrixxu,
Takže Tobě rovnou doporučili IVF?nebo máš možnost volby?
S těmi poplatky je to různé,záleží do jakého centra půjdeš,někde se platí již za pvní návštěvu(mě když hrozila v jiném centru 1.návštěva)tak po mě chtěli at si se sebou dovezu 390 kč a v jiném centru jen klasický regulační poplatek tj.30 kč.
No a jaké máš tedy možnosti?
S Pozdravem Kata
![]()
Kendrix pokud máš normálně doporučenku od svého dr. tak se platí jenom regulační poplatek 30 kč.
Jinak jak píší holky jestli k tomu není nějaký závažný důvod tak to že tě posílají do centra ještě neznamená že ti hned provedou tu poslední a nejnáročnější léčbu IVF. Vše se dozvíš a prodiskutujete s dr. na konzultaci.
Jinak ničeho se neboj personál i prostředí na mě působilo velice příjemně a i když je to asi pro každou ženu nepříjemné jsem ráda za to že jsem to nezvdala a šla tam / i když musím přiznat že jsem měla velký strach a hrozně jsem všechno obrečela/, ale teď nelituji. Takže pokud tě něco zajímá tak se klidně zeptej na cokoliv ![]()
Děkuji vám moc za okamžité reakce
Bohužel já žádnou jinou možnost volby nemám,jelikož jsem před osmi lety prodělala operaci,kde mi byly odstraněny vejcovody
IVF je tedy pro mě jediná a poslední možnost,kdy bych mohla pod svým srdcem nosit vlastního potomka
Samozřejmě doporučení od svého Dr.mám,takže teď už jen čekat na objednaný den.Asi mi někde unikly vaše starší příspěvky,zajímalo by mě tedy s jakými problémy jste k nim docházely VY!!!Přeji vám krásný den a děkuji…
P.S.-A aby toho nebylo málo…mám srdeční problémy…myslím,že pro ně nebudu žádný med,ale třešnička na dortu! ![]()
AHOJ.
Tak já v gennetu liberci za konzultaci platila jen ten regulační poplatek 30 kč.
U nás je předevšímk problém u chlapa-zlý velmi zlý spermiogram.Proto u mě nic jiného než ivf +icsi nepřipadá v úvahu.Jedině pak s dárcem IUI nebo IVF..vše se teprve dozvíme.Čekáme totiž na genetiku a taky jestli si to naše spermijky zase nerozmyslí,a třeba se neobjeví.
U sebe mám taky problém,s ovulací-nějak mi nechodí.Vícem´éně ovuluji s clostilem,pak problém se štítnou žlázou.
No a snažíme se od roku 2006.
Tak to je asi vše o mě..
KOLIK JE TI LET?
a odkud jsi?pokud nechce veřejně,písni soukromou zprávu.
Ahoj Kedrix : tak co já vím, tak kompletní IVF stojí 26.000,– Kč a samozřejmě platíš na kontrole 30,– Kč. Ale jinak mrkni na stránky gennetu tam je odkaz na úhrady služeb.
Hmmm,tak jak je na tom můj chlap to teda ještě netušíme…Snad nakonec ten,,háček"nebude v něm
Jinak je mi 26 let,tak bychom zřejmě na tom měli začít pracovat…když u některých vidím ty dlouhá léta snažení a zatím nic
Trochu mi to nahání hrůzu.Musíte být hodně silné,protože je to určitě velká zátěž na psychiku
Držím vám palečky ![]()
Kendrix s cenou IVF bych si zatím hlavu nelámala doktoři ti jistě doporučí a vše vysvětlí, mi třeba platili za celé IVF dohromady 13.500,–.
Já mám IVF kvůli silnému syndromu PCO, nefungují mi vaječníky tak jak mají nepouští mi vajíčka ven a zůstávají ve vnitř a k tomu mám ještě jeden zcela nefunkční vejcovod a žádná léčba nepomohla.
Nám se zadařilo na první pokus, ale i tak ten rok předtím byl dost psychicky náročný a nebudu ti lhát já jsem v celku pohodový člověk ale podstoupit IVF pro mě bylo docela psychicky náročné ale pokud se to povede tak to za to stojí.
Přeju ti pevné nervy a ať se zadaří co nejdříve a moc se u toho netrápíš. ![]()
Ahojík holky,
všechny zdravím.
Já jsem se dneska objednala do Gennetu a jdem tam 4.10.Tak jsem zvědavá s čím na nás vyrukují.
Kamčo prosím tě ta genetika se dělá vždycky u každého páru?
Kedrix ahojík my se snažíme již 3 roky, je nám oboum 30let.Manža je v pořádku a já relativně také,až na ovulaci,kterou jsme musela podporovat Clostilbegytem,jsem po laparce a hysteroskopii.A stále nic.
Teda holky,vy mi ale dáváte zabrat
Můj,,chlap"je jen o rok starší,jsme objednaný na 6.10.Tady se člověk během dvou dnů ale doví nových věcí
Stejně je to paradox…ženským,který tolik touží po dítěti není dopřáno a těm které o ně nemají zájem stačí,aby kolem nich prolítly jen pánské trenky
Tak tomu fakt nerozumím…
Jinak všem děkuji,taky přeji hodně štěstíčka ![]()
Marti30 píše:
Ahojík holky,
všechny zdravím.
Já jsem se dneska objednala do Gennetu a jdem tam 4.10.Tak jsem zvědavá s čím na nás vyrukují.Kamčo prosím tě ta genetika se dělá vždycky u každého páru?
Kedrix ahojík my se snažíme již 3 roky, je nám oboum 30let.Manža je v pořádku a já relativně také,až na ovulaci,kterou jsme musela podporovat Clostilbegytem,jsem po laparce a hysteroskopii.A stále nic.
Marti30 se chci zeptat..ten clostil ti doporučily oni?Já sem to řikala na konzultaci primářce a ta ho zavrhla.. ![]()
Nebo to ti navrhl ještě jako tvůj obvodák?)
A ke komu jdete?my chodíme k Bydžovské.
Kamčo díky.Clostík jsem dostávala od svého gyndr.Já půjdu do gennetu toho 4.10 poprvé,takže ještě nevím co budu a nebudu brát.A doufám,že mi dají něco jiného než ten clostík,je mi po něm zle.
Ke komu půjdeme ještě nevím.Jsem se mohla alespon zeptat.Že?
Marti30 píše:
Kamčo díky.Clostík jsem dostávala od svého gyndr.Já půjdu do gennetu toho 4.10 poprvé,takže ještě nevím co budu a nebudu brát.A doufám,že mi dají něco jiného než ten clostík,je mi po něm zle.
Ke komu půjdeme ještě nevím.Jsem se mohla alespon zeptat.Že?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.