GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4190
3.9.10 18:53

To je mi moc líto Osasko. Přeju hodně síl do dalšího boje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2582
6.9.10 15:54

Ahojky všichni :mavam: To o čem vy tu vlastně diskutujete,mě teprve čeká.Jsem teprve objednaná na první konzultaci do gennetu…čeká mě kompletní IVF.Mám různé představy o tom,jak to vlastně bude probíhat,ale těším se :wink: ,tak snad nebudu zklamaná.Jen by mě zajímalo,zda budu platit už za konzultaci…jsem z těch jejich plateb tak trochu zmatená :oops: Můžete mi prosím někdo poradit ohledně těch plateb?Děkuji móóóóc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
6.9.10 16:44

IVF?

Ahoj Kedrixxu,
Takže Tobě rovnou doporučili IVF?nebo máš možnost volby?
S těmi poplatky je to různé,záleží do jakého centra půjdeš,někde se platí již za pvní návštěvu(mě když hrozila v jiném centru 1.návštěva)tak po mě chtěli at si se sebou dovezu 390 kč a v jiném centru jen klasický regulační poplatek tj.30 kč.
No a jaké máš tedy možnosti?
S Pozdravem Kata :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
6.9.10 19:06

Kendrix pokud máš normálně doporučenku od svého dr. tak se platí jenom regulační poplatek 30 kč.
Jinak jak píší holky jestli k tomu není nějaký závažný důvod tak to že tě posílají do centra ještě neznamená že ti hned provedou tu poslední a nejnáročnější léčbu IVF. Vše se dozvíš a prodiskutujete s dr. na konzultaci.
Jinak ničeho se neboj personál i prostředí na mě působilo velice příjemně a i když je to asi pro každou ženu nepříjemné jsem ráda za to že jsem to nezvdala a šla tam / i když musím přiznat že jsem měla velký strach a hrozně jsem všechno obrečela/, ale teď nelituji. Takže pokud tě něco zajímá tak se klidně zeptej na cokoliv :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2582
7.9.10 06:54

Děkuji vám moc za okamžité reakce :palec: Bohužel já žádnou jinou možnost volby nemám,jelikož jsem před osmi lety prodělala operaci,kde mi byly odstraněny vejcovody :cry: IVF je tedy pro mě jediná a poslední možnost,kdy bych mohla pod svým srdcem nosit vlastního potomka :srdce: Samozřejmě doporučení od svého Dr.mám,takže teď už jen čekat na objednaný den.Asi mi někde unikly vaše starší příspěvky,zajímalo by mě tedy s jakými problémy jste k nim docházely VY!!!Přeji vám krásný den a děkuji… :kytka: P.S.-A aby toho nebylo málo…mám srdeční problémy…myslím,že pro ně nebudu žádný med,ale třešnička na dortu! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
7.9.10 07:46

AHOJ.
Tak já v gennetu liberci za konzultaci platila jen ten regulační poplatek 30 kč.
U nás je předevšímk problém u chlapa-zlý velmi zlý spermiogram.Proto u mě nic jiného než ivf +icsi nepřipadá v úvahu.Jedině pak s dárcem IUI nebo IVF..vše se teprve dozvíme.Čekáme totiž na genetiku a taky jestli si to naše spermijky zase nerozmyslí,a třeba se neobjeví.
U sebe mám taky problém,s ovulací-nějak mi nechodí.Vícem´éně ovuluji s clostilem,pak problém se štítnou žlázou.
No a snažíme se od roku 2006.
Tak to je asi vše o mě..
KOLIK JE TI LET? :mrgreen: a odkud jsi?pokud nechce veřejně,písni soukromou zprávu.

• Citovat
  • Upravit
15883
7.9.10 10:28

Ahoj Kedrix : tak co já vím, tak kompletní IVF stojí 26.000,– Kč a samozřejmě platíš na kontrole 30,– Kč. Ale jinak mrkni na stránky gennetu tam je odkaz na úhrady služeb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2582
7.9.10 13:03

Hmmm,tak jak je na tom můj chlap to teda ještě netušíme…Snad nakonec ten,,háček"nebude v něm :nevim: Jinak je mi 26 let,tak bychom zřejmě na tom měli začít pracovat…když u některých vidím ty dlouhá léta snažení a zatím nic :-? Trochu mi to nahání hrůzu.Musíte být hodně silné,protože je to určitě velká zátěž na psychiku :roll: Držím vám palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
7.9.10 14:57

Kendrix s cenou IVF bych si zatím hlavu nelámala doktoři ti jistě doporučí a vše vysvětlí, mi třeba platili za celé IVF dohromady 13.500,–.

Já mám IVF kvůli silnému syndromu PCO, nefungují mi vaječníky tak jak mají nepouští mi vajíčka ven a zůstávají ve vnitř a k tomu mám ještě jeden zcela nefunkční vejcovod a žádná léčba nepomohla.
Nám se zadařilo na první pokus, ale i tak ten rok předtím byl dost psychicky náročný a nebudu ti lhát já jsem v celku pohodový člověk ale podstoupit IVF pro mě bylo docela psychicky náročné ale pokud se to povede tak to za to stojí.
Přeju ti pevné nervy a ať se zadaří co nejdříve a moc se u toho netrápíš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
7.9.10 15:32

Ahojík holky,
všechny zdravím.
Já jsem se dneska objednala do Gennetu a jdem tam 4.10.Tak jsem zvědavá s čím na nás vyrukují.

Kamčo prosím tě ta genetika se dělá vždycky u každého páru?

Kedrix ahojík my se snažíme již 3 roky, je nám oboum 30let.Manža je v pořádku a já relativně také,až na ovulaci,kterou jsme musela podporovat Clostilbegytem,jsem po laparce a hysteroskopii.A stále nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2582
7.9.10 16:53

Teda holky,vy mi ale dáváte zabrat :cry: Můj,,chlap"je jen o rok starší,jsme objednaný na 6.10.Tady se člověk během dvou dnů ale doví nových věcí :think: Stejně je to paradox…ženským,který tolik touží po dítěti není dopřáno a těm které o ně nemají zájem stačí,aby kolem nich prolítly jen pánské trenky :nevim: Tak tomu fakt nerozumím… :-? Jinak všem děkuji,taky přeji hodně štěstíčka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
7.9.10 18:47
Marti já ti ani nevím,ale myslím že na 1 IVF se standartně genetika nedělá.. :think:
Nám ji navrhli vlastně především kvůli přítelovu spermatu-aby zjistily proč tomu tak je.I když taky to moc nechápu-předtim jsme měli oligoasteno -malé množství a špatný pohyb a vlastně postupem času nám to přešlo na azoospermie-spermie se ztratily uplně.A myslim si osobně ,čistě laicky ,že genetikou to asi nebude,ale nejsem dr :think: Tak z druhé strany nás aspon dokonale proklepnou a budem to mít hotové ještě před 1 IVF. :mrgreen:
Marti30 píše:
Ahojík holky,
všechny zdravím.
Já jsem se dneska objednala do Gennetu a jdem tam 4.10.Tak jsem zvědavá s čím na nás vyrukují.

Kamčo prosím tě ta genetika se dělá vždycky u každého páru?

Kedrix ahojík my se snažíme již 3 roky, je nám oboum 30let.Manža je v pořádku a já relativně také,až na ovulaci,kterou jsme musela podporovat Clostilbegytem,jsem po laparce a hysteroskopii.A stále nic.
  • Citovat
  • Upravit
Mellanie
7.9.10 18:52

Marti30 se chci zeptat..ten clostil ti doporučily oni?Já sem to řikala na konzultaci primářce a ta ho zavrhla.. :think:
Nebo to ti navrhl ještě jako tvůj obvodák?)
A ke komu jdete?my chodíme k Bydžovské.

• Citovat
  • Upravit
3583
7.9.10 20:12

Kamčo díky.Clostík jsem dostávala od svého gyndr.Já půjdu do gennetu toho 4.10 poprvé,takže ještě nevím co budu a nebudu brát.A doufám,že mi dají něco jiného než ten clostík,je mi po něm zle.
Ke komu půjdeme ještě nevím.Jsem se mohla alespon zeptat.Že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
7.9.10 20:16
Marti mě to řekli hned napoprvé do founu..jste objednána na 14 hod k primářce Bydžovské..chlapa nezapomente vzít sebou. :mrgreen:
Taky bych si asi v tom zmatku nevzpoměla zeptat..můj první telefonát byl totiž clý rozapčitý a po dlouhodobém odkládání. :think:
Marti30 píše:
Kamčo díky.Clostík jsem dostávala od svého gyndr.Já půjdu do gennetu toho 4.10 poprvé,takže ještě nevím co budu a nebudu brát.A doufám,že mi dají něco jiného než ten clostík,je mi po něm zle.
Ke komu půjdeme ještě nevím.Jsem se mohla alespon zeptat.Že?
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.