GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
14.9.10 08:25

Dobré ráno všem. Můj Dr.mi předepsal Clostilbegyt na dva měsíce. Dnes mi přišla MS a pátý den od začátku MS mám začít brát 2tbl.denně po dobu 5ti dnů. Příští měsíc to samé. Trápí mě však to, že na ultrazvuk mám přijít až ten druhý měsíc a ne už tento. Dělá se to tak běžně? Myslela jsem si, že účinek Clostíku je okamžitý a folikulky by se měli sledovat hned první měsíc, co začnu s Clostíkem? Můžete mi některá z vás poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
16.9.10 07:29

ahoj.
No každej dr to má asi jinak..Znám i holky ,co ho brali a na kontrolu nechodily.
Já párkrát na folikulometrii taky nebyla,pže se mi prostě třeba nehodil termín.
Je fakt,že sledovat by se to mělo,kvůli cystám.Já na ně,ale netrpím,takže sem tomu nějak nepřikládala velkou pozornost.
Samozřejmě že když se jde např na IUI,tak se sledovat musí na 100%.
Takže moje odpověd zní:ne vždy je pravidlem,že dr sleduje folíky -clostilové. :dance:

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
21.9.10 12:12

AHOJ,.
Tak my máme genetiku v pohodě.
Další konzultace je v říjnu,tam už se snad dovíme jakej postup nás bude čekat. :dance:

• Citovat
  • Upravit
3583
21.9.10 16:37

Ahojík holky
Kamčo tak to je skvělé,že máte genetiku v pořádku.Tak držím palečky,at najdou nejschůdnější a pro vás nejrychlejší proces,aby jste měli mímo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
21.9.10 19:41

Marti ahoj..
koukám jdete 4.10 my jedeme 7.10. :dance:
Jsem docela zvědavá..co a jak bude.

• Citovat
  • Upravit
3583
21.9.10 20:28

Kamčo jj to mě také zajímá co bude.Jsem zvědavá jak bude reagovat manža.
A vám už ale budou říkat co se bude dít dál,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
22.9.10 08:27

Marti jj ,už by jsme se měli dozvědět,jaký postup bude pro nás vhodný..Jakej protokol,co přesně to bude stát a zároven doufám,že už mi řeknou,kdy začneme se stimulací. :think:

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
27.9.10 19:37

ahoj,,
tak jak to u vás vypadá s deštěm?tady zase vypadá že se schyluje ke katastrofě.
Jak jinak se máte všecky?

• Citovat
  • Upravit
3583
28.9.10 15:14

Ahojík holky,
Kamčo u nás je také rozvodněná Jizera,bydlím sice na kopci,ale pod ním se právě nachází ta Jizera.Snad to bude dobré a nic se tentokráte nestane.
A ty jsi odkud přesně.Asi jsi mi to už psala,ale vypadlo mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
28.9.10 15:35

AHOJ.
JÁ JSEM OD ZÁKUP -u České lípy.
Tady se zas tak zatáhlo ,určo bude opět lejt. :cry:

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
28.9.10 15:37

Nejhorší je,že chlap už byl kvůli tomu jednou omezenej,jak byly v srpnu záplavy-nemohl do práce měsíc a ted jako jestli to zase vyplaví hrádek komplet,tak už nevim.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
31597
29.9.10 10:36

ahoj holky :-) , také chodím do libereckého gennetu. Zítra jdem na první IUI. Sem napnutá,ale moc si šance nedávám-má to pramalou úspěšnost.
Jinak vdy máme kolem sebe stále moc a moc. Nic nás extra neohrožuje, jen jsme včera zjistili,že máme naplaveniny ve sklepě, trochu to podemlelo asi z okapu nějaou cestičku. No musíme to řešit :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.9.10 10:44

ahoj korinkovno :-) hele já mám 2 kamarádky a oběma se povedlo první IUI, tak to nezahazuj a buď optimista :-) a ta voda, to je hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.9.10 10:44

a kamcoo jak jsi na tom, jak pokračuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
29.9.10 10:47

valtrinka

ahoj, tak možná potají doufám,ale bojím se prostě zklamání. Zato má mamka tomu věří téměř na 100% tak doufám,že bude mít i pravdu. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.