GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
5.7.10 12:49

ahoj Kamčo, Arien představte si,že nestíhám tady odpovídat. :-) Měli jsme tu návštěvu 2 dny, teď to budu zase 2 dny dospávat a odpočívat. Už abych byla těhotná, to mě každej pustí spát. :-) Arien, jsem ráda, že vidím, že to fakt jde otěhotnět :-) a Kamčo, to bude v pohodě. Myslím tu konzultaci. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.7.10 17:55

Dobrý den můžu se zeptat kdy ste si dělala těhotenský test??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.7.10 18:47

11.den už by měl být vidět výsledek :-) a pokud ne, opakovat po dvou dnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.7.10 09:58

Jo děkuji ja už tedy jedno mimčo s IVF mam je mu 2,5 roku a teď se snažíme o druhý tak jsem zvědavá jestli to dopadne a prosím mužu se zeptat co jsi všechno dělala když si čekala jestli to výjde??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
12.7.10 12:31

Ahoj holky, nevíte jsetli v gennnetu v Liberci dělají i IVF s darovanými vajíčky a embryy? Díky. R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
13.7.10 09:31

čauky,
tak dnes bude ten slavný den–doufám,že počásko vydrží,pěkně pod mrakem ,asby jsme nedojeli do gennetu poněkud mokří :-P

rencino já myslim,že už to dělají snad v každém car s darovanými vajuchy.. :andel:

• Citovat
  • Upravit
749
13.7.10 10:03

Kamccaa tak držím pěsti ať odjedete z Gennetu jenom příjemně naladění a plní nové naděje… pak napiš jak jste dopadli :kytka:

Vanesk já jsem si těhotenský testě dělala asi 8. den po ET a vykoukl na mě sotva znatelný duch druhé /, který ale asi za 2-3 dny byl zřetelnější, 14.den po ET už byla slabší druhá čárka, která postupně sílila :) ono asi závisí za jak dlouho po ET se bobísci uchytí, holčina v jedné diskuzi měla 12. den po IUI test negativní a 14.den po IUI na krvi měla hodnotu hcg asi 50 no a nyní už jí krásně stoupá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
13.7.10 18:07

tak a je to.
máme to za sebou a kvanta věcí před sebou. :roll:

• Citovat
  • Upravit
15883
15.7.10 06:55

Vanesktak co jsem dělala, chodila na procházku, první 3 dny jsem ležela a pak jsem odpočívala, dívala se na televizi, pak jsem normálně fungovala akorát jsem nic netahala, nežehlila, nevysávala. A stejně se mi to nepovedlo. Tak snad v září.
Kamcootak konečně to máš za sebou, jsi ráda, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
15.7.10 09:44

ahoj.

Tak to víš,že jsem ráda.A teda udivilo mě-zatim mi primářka neřekla ani slovo na váhu-toho sem se bala skoro nejvíc.

Za to vysledky spermia jsou katastrofální,jsme bez spermošek a zítra jedem na urologii až do jablonce.Tak sem na to zvědavá,co nám najdou -nenajdou.
Každopádně tímto se vše prodlouží.TAKŽE to ivf at už s našema nebo dárcovskyma –bude určo až po prázdninách a spíš si myslím,že dele. :cry:

• Citovat
  • Upravit
15883
15.7.10 12:22

jéé vy jedete do Jablonce, tam bydlím :-) třeba to stihnete po prázdninách. Jo tady je dobrej urolog.Neboj my máme taky bez spermošek a žiju. :-) prostě buď se dá ta metoda MESA-TESE, kdy získavají sperkošky jinak nebo dárce. Nezoufat :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
15.7.10 13:08

Noooo zítra ráno tam mažem..dr Všetička do jablonecký nemocnice přímo. :dance: neznáš ho?

Nezoufám..mě by dárce nějak nevadil..
Ale to víš ješitní chlapi..zas na druhou stranu operace mesa tese se bojí. :mrgreen:
Jooooooo nějak bude.
jen aby to bylo.

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
16.7.10 11:55

ahoj.
Tak jsme nakonec u dr nebyly ,ale byly jsme u ženské mudr–tak měl chlap aspon radost.
Závěr:nic nenašli ,vše se zdá být v pořádku.
Prej ted genetika jedině..že tam by mohla býti chyba.
nebo operace mese tesa,nebo dárce.
Zkrátka rady co už známe. :nevim:

Jinak valtřinko nemocnice teda se mi moooc líbí :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
15883
20.7.10 08:06

Ahoj Kamcoo: já tu dlouho nebyla, protože jsem ani neměla možnost jít na net. Jinak jo, naše nemocnice je docela pěkná.. jsou teda i hezčí, ale jde to. Teprve teď v srpnu taky jedu na genetiku, proč se stále nedaří, tak doufám, že ti to taky napíšou. Zase se ozvu!!! Už se těším na září. :-) třeba to zrovna klapne, shodila jsem už 7 kg. :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
20.7.10 08:36

Valtřinka si teda šikula tak ti gratuluji ke shozeným kilečkům.

Já jedu 4.8 s chlapem na genetiku ,tak pak to dlouhé čekání .
Jsem zvědavá jestli najdou nějakou příčinu-u chlapa proč se přestali dělat. :zed:

A nemocnici máte hezčí než my tu českolipskou.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.