Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj Kamčo, Arien představte si,že nestíhám tady odpovídat.
Měli jsme tu návštěvu 2 dny, teď to budu zase 2 dny dospávat a odpočívat. Už abych byla těhotná, to mě každej pustí spát.
Arien, jsem ráda, že vidím, že to fakt jde otěhotnět
a Kamčo, to bude v pohodě. Myslím tu konzultaci. ![]()
11.den už by měl být vidět výsledek
a pokud ne, opakovat po dvou dnech
Jo děkuji ja už tedy jedno mimčo s IVF mam je mu 2,5 roku a teď se snažíme o druhý tak jsem zvědavá jestli to dopadne a prosím mužu se zeptat co jsi všechno dělala když si čekala jestli to výjde??
Ahoj holky, nevíte jsetli v gennnetu v Liberci dělají i IVF s darovanými vajíčky a embryy? Díky. R
čauky,
tak dnes bude ten slavný den–doufám,že počásko vydrží,pěkně pod mrakem ,asby jsme nedojeli do gennetu poněkud mokří ![]()
rencino já myslim,že už to dělají snad v každém car s darovanými vajuchy.. ![]()
Kamccaa tak držím pěsti ať odjedete z Gennetu jenom příjemně naladění a plní nové naděje… pak napiš jak jste dopadli ![]()
Vanesk já jsem si těhotenský testě dělala asi 8. den po ET a vykoukl na mě sotva znatelný duch druhé /, který ale asi za 2-3 dny byl zřetelnější, 14.den po ET už byla slabší druhá čárka, která postupně sílila
ono asi závisí za jak dlouho po ET se bobísci uchytí, holčina v jedné diskuzi měla 12. den po IUI test negativní a 14.den po IUI na krvi měla hodnotu hcg asi 50 no a nyní už jí krásně stoupá ![]()
Vanesktak co jsem dělala, chodila na procházku, první 3 dny jsem ležela a pak jsem odpočívala, dívala se na televizi, pak jsem normálně fungovala akorát jsem nic netahala, nežehlila, nevysávala. A stejně se mi to nepovedlo. Tak snad v září.
Kamcootak konečně to máš za sebou, jsi ráda, viď?
ahoj.
Tak to víš,že jsem ráda.A teda udivilo mě-zatim mi primářka neřekla ani slovo na váhu-toho sem se bala skoro nejvíc.
Za to vysledky spermia jsou katastrofální,jsme bez spermošek a zítra jedem na urologii až do jablonce.Tak sem na to zvědavá,co nám najdou -nenajdou.
Každopádně tímto se vše prodlouží.TAKŽE to ivf at už s našema nebo dárcovskyma –bude určo až po prázdninách a spíš si myslím,že dele. ![]()
jéé vy jedete do Jablonce, tam bydlím
třeba to stihnete po prázdninách. Jo tady je dobrej urolog.Neboj my máme taky bez spermošek a žiju.
prostě buď se dá ta metoda MESA-TESE, kdy získavají sperkošky jinak nebo dárce. Nezoufat ![]()
Noooo zítra ráno tam mažem..dr Všetička do jablonecký nemocnice přímo.
neznáš ho?
Nezoufám..mě by dárce nějak nevadil..
Ale to víš ješitní chlapi..zas na druhou stranu operace mesa tese se bojí. ![]()
Jooooooo nějak bude.
jen aby to bylo.
ahoj.
Tak jsme nakonec u dr nebyly ,ale byly jsme u ženské mudr–tak měl chlap aspon radost.
Závěr:nic nenašli ,vše se zdá být v pořádku.
Prej ted genetika jedině..že tam by mohla býti chyba.
nebo operace mese tesa,nebo dárce.
Zkrátka rady co už známe. ![]()
Jinak valtřinko nemocnice teda se mi moooc líbí
![]()
Ahoj Kamcoo: já tu dlouho nebyla, protože jsem ani neměla možnost jít na net. Jinak jo, naše nemocnice je docela pěkná.. jsou teda i hezčí, ale jde to. Teprve teď v srpnu taky jedu na genetiku, proč se stále nedaří, tak doufám, že ti to taky napíšou. Zase se ozvu!!! Už se těším na září.
třeba to zrovna klapne, shodila jsem už 7 kg.
![]()
Valtřinka si teda šikula tak ti gratuluji ke shozeným kilečkům.
Já jedu 4.8 s chlapem na genetiku ,tak pak to dlouhé čekání .
Jsem zvědavá jestli najdou nějakou příčinu-u chlapa proč se přestali dělat. ![]()
A nemocnici máte hezčí než my tu českolipskou.. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.