Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jak jste vy na tom?
Nám ted zjistili total na prd spermio a máme to na ivf + icsiyweta píše:
Ahojky,
no nás sice hned natlačili do IVF, ale je fakt,že jsem se ani moc nebránili a navíc máme naprosto katastrovální spermiogram. Jelikož, se předpokládalo,že problém bude jen tam,tak se další vyšetření dělala vždy až po nějakém nezdaru…
Jinak když řekneš,že chce IUI,tak ti ho udělají i když vědí, že šance jsou malilinkatý…
Chodím k MUDr. Petrovi…jedinej,ke komu bych nešla je Šrámek, dle mého názoru je to hulvát a hovado…neumí se chovat k pacientkám, i když v soukrové klinice se bude asi chovat jinak…
Kamccaa zadařilo, ani tomu ještě teď nemůžu uvěřit
no my jsme měli spermio výborný, já jsem byla ta brzda, mám polycystické vaječníky, tzn. chronická anovulace a ještě ke všemu jenom jeden funkční vejcovod. Genetika naštěstí v pořádku a imunologie jakžtakž. IVF jsem se hrozně bála, ale jsem za to ráda.
Přeji ať to dobře dopadne a brzy se zadaří.
Jinak ten špatný spermiogram se může i změnit, nakup zinek vitamíny a žádná sauna a slunění a třeba bude líp ![]()
Arien zobeme vitamíny profertil ,ace selezin,ečko…a výsledek bohužel nikde..
máme oligoasteno..ale v poznámce je spíš azoo
Takže jen doufám,že pokud se dostanem k ivf + isci ,že vyjde..protože nevím jestli by mi chlap šel na to -jak se odebíraj spermie přímo někde z kuliček..
prostě máme strašně maličko jen 0,02 mil ml.
Jinak sauna a slunění to u nás nehrozí..na teplo moc nejsme,trencle už nosíme,a jaksi se to spíš horší a spermie se nevytváří. ![]()
Kamccaa tak uvidíš, ale určitě neztrácejte naději, při IVF když si necháte ICSI tak vlastně vpíchnout do vajíčka přímo spermii, takže stačí jenom když na tom bude ta daná spermie geneticky dobře a nebude zmutovaná a nemusí jich být hodně… moderní medicíná jde díkybohu hodně dopředu a možnosti tu jsou, já momentálně jsem za ně hrozně vděčná, protože bez toho bych se mimiska nidky nedočkala. Neboj určitě to dobře dopadne a ty se dočkáš ![]()
Arien no doufám,že to ještě jednou vyjde ..a mimi mít budeme.Ted sem ,ale ve fázi,že mám strach..
to já měla taky a obrovskej ale teď jsem ráda za to že jsem to podstoupila, a přiznám se že zase tak něco hrozného to nebylo, aspoň pro mě, stimulaci jsem zvládla bez problémů a naštěstí jsem se vyhla všem problémům jako hyperstimulační syndrom obloukem. Pořád jsem si dokola říkala, že to bude všechno v pořádku a dobře to dopadne a taky že jo ![]()
Já bych šla taky,ale nás brzdí peníze ..a pak i dr nemám doporučení,co chtějí v G..
Kamccaa: jo doufám, že se nám to povede!!!! a doufám, že brzo.
Jinak Arien gratuluju.
Valtřinka děkuju, určitě se brzo zadaří i Vám, liberecký Gennet si nemůžu vynachválit ![]()
Kamccaa já doporučenku dostala bezproblémů, a myslím si že pokud je dr. trošku rozumná a uvidí výsledky spermia tak by vám ji měl/a dát bez problémů ne?
Arien: když já už jezdím tak dlouho,že docela ztrácím humor ohledně mimča.
to chápu vím jak je to na psichyku náročné ale vždycky existuje ještě nějaká naděje ![]()
Arien píše:
Valtřinka děkuju, určitě se brzo zadaří i Vám, liberecký Gennet si nemůžu vynachválitKamccaa já doporučenku dostala bezproblémů, a myslím si že pokud je dr. trošku rozumná a uvidí výsledky spermia tak by vám ji měl/a dát bez problémů ne?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
arien tak koukám,že se zadařilo..