GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
23.6.10 09:47

já bych měla být v pořádku, proto u mě není nic psaný, ale manžel má azoo, tak musíme přes CAR s dárcem. No zřejmě to budu mít psychického původu a to taky hodně přispívá tomu, že se to nepovede. Pařák nepařák, já jsem v práci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
23.6.10 09:52

Kamccaa já mám těžší formu syndromu PCO - polycystických vaječníků a k tomu jenom jeden vejcovod, druhý je zničený po nějakém zánětu.
PCO znamená že mi funguje jenom první fáze cyklu tzn. mám spoustu vajíček ale žádné nedozraje do dominantního folikulu a vaječníky jsou neprostupné a obalené nějakou tvrdou slupkou právě z těch nedozrálých vajíček které se tam hromadí ke stěně vaječníků. Podstoupila jsem i drilling vaječníků- propichování které mělo nastartovat cyklus - nic :cry: dostala jsem léky - nic až zabrali injekce na stimulaci, měla jsem 21 folíků z nich bylo jenom 8 vajíček no a z nich bylo jenom 6 akorát zralých a 5 se nám oplodnilo a nakonec zůstali jenom dvě které mám u sebe. no a manžel má spermiogram v naprostým pořádku a genetiku máme taky najedničku, takže mi dávali hodně velkou šanci.
Já nemám vůbec menstruaci jenom po vyvolávačkách takže tak no :kytka: Mám dokonce i vaječníky hrozně líný a neprodukuji velkou dávku progesteronu, takže dostávám ještě zvýšenou dávku utrogestanu celý první trimestr než se dotvoří placenta s pupeční šňůrou a přebere vyživování miminka… v Gennetu jsou super krásně mi to tam všechno vysvětlili :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
23.6.10 10:47

No musím říct, že mě to dneska v práci nějak nebaví nebo co. Moc ráda čtu, co tady kdo píšete :-) moc to pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
28.6.10 19:54

ahoj.
Tak jsem dnes dostala konečně to kýžené doporučení a asi zítra zkusim do gennetu zavolat..
Máte někoho oblíbeného?

Další věc..musíme mít spermio předem nebo jak to je?Byly jsme ted nedávno 14.6--

děkuji.

• Citovat
  • Upravit
749
28.6.10 19:59

Kamcca no pokud dělali spermio přímo v Gennetu tak tam budou mít výsledky uložené jenom říct že jste tam byli a oni si to dohledají a potom řeknou co dál… No já chodím k dr. Ivo Petrovi a jsem s ním spokojená, ale jsou tam příjemní všichni… :kytka: Tak držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
28.6.10 20:56

arien:nene spermio máme odjinud..dělané.Ale je letošní,14 dnů staré. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
749
28.6.10 21:03

Kamccaa no tak řekni dr. aby ti ho půjčila do CAR oni si ho tam okopírují a vrátí, nebo jinak manžel bude muset jít znova :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
28.6.10 21:07

Mám ho v ruce..dr ho přiložil k doporučení.
Bez tak je to naprd,že nás čeká jen ivf + icsi..

HOLKY co nás vlastně čeká? A Vůbec nevím co mám zítra říct až tam budu volat.
Najednou mi došla odvaha..

• Citovat
  • Upravit
749
29.6.10 09:21

Kamccaa měla jsem stejné pocity, ale neboj bude to dobré, až budeš volat tak řekni že se chceš objednat na konzultaci že jsi dostala doporučenku od dr. to je všechno oni ti dají termín no a pak na první konzultaci Vám všechno vysvětlí co a jak, neboj bude to dobrý, spíš se raduj že budeš blíž miminku :wink: Koukni na mě, já šla na první konzultaci v březnu a už čekám miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
29.6.10 09:39

ARIEN DÍK…

Prosim tě pokud máš chvilku čas..koukni na jejich stránky na ceník a zkopči mi to sem.Mě to nevim proč nejde..mám tam rozmazané kostičky.

nebo pokud ty ceny víš..ale oni dělali nové stránky tak si říkám jestli nezměnily i ceny.

jde mi o léky ,icsi,případné mražení--

děkuji. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
749
29.6.10 09:48

Kamccaa no ceny si pamatuju pokud je nezměnily, léky se pohybují různě podle toho jaký budeš mít stimulační protokol a co si zvolíš já měla krátký a platila jsem asi 4000,– ale může to být až do 6tis.
ICSI stojí 7000,– (10 vajíček) další 2000,–
Prodloužená klutivace stojí 2500,– no a zamražení stojí 3000,– a pak se platí za každý rok asi 1000,– za uchovávání, ale při KET to je transfér zamražených embrií už platíš jenom ten KET asi 5000,– nemusíš podstupovat znova celou tu stimulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
29.6.10 09:55

ARIEN :andel:
jDU TAM TED VOLAT. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
749
29.6.10 09:56

tak pak písni jak jsi dopadla a kdy jdeš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
29.6.10 10:02

ARIEN uff už za 14 dní 1.konzultace primářka Bydžovská 13.7 ---tak mám takové pocity..všelijaké

• Citovat
  • Upravit
749
29.6.10 10:17

neboj všechno to dobře dopadne
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.