Sanus Jihlava

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12681
3.5.10 20:50

Sanus Jihlava

Ahoj zakládám nové téma sanus Jihlava. kdo tam codí, jak je daleko, nebo kdo tam chodil a jak uspěl a tak, my jsme tam chodit teď začali tak hledám spřízněné duše :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
dagmi
6.5.10 21:16

Ahoj taky sem dojíždíme,máme za sebou první pokus který se bohužel nezdařil :cry: zítra se uvidí co dál.

• Upravit
12681
10.5.10 19:46

koukám, že moc lidí, tam nechodí :think:

• načítám...
Ms.H
12.5.10 08:08

Taky by mě Jihlava zajímala, škoda, že tu nikdo není, kdo by předal své zkušenosti :-?

• Upravit
6216
13.5.10 22:21

Ahoj,my se o miminko snažíme už přes 2 roky a rozhodovali jsme se mezi Brnem a Jihlavou.Jihlava vyhrála díky tomu,že je blíž a přeci jenom to časté dojíždění zabírá dost času a manžel někdy nemůže jet se mnou :-( My jsme tak v poloviční fázi-příští týden si jdu nafasovat injekce.Mám z toho trochu strach,ale co by jsme pro to neudělali že?! :mrgreen: Jinak jsme tam spokojený,pan doktor Fiker je fajn a pokaždý od něj jdu spokojená a motivovaná k dalšímu postupu. :palec:

• načítám...
12681
14.5.10 14:42

jojo Fiker to je machr, mám ho moc ráda, potřebovala by jsem k němu chodit každý týden, na mě působí jako psycholog :lol: jdu tam odsud vždy nadšená, on mě tak povzbudí, jenže po týdnu jsem zase K.O
ty tam jdeš na IUI nebo IVF? Dělali ti předtím laparoskopii?

• načítám...
11223
15.5.10 18:33

taky mám Fikera je fajn :-D

• načítám...
11223
15.5.10 18:40
janasib píše:
Ahoj,my se o miminko snažíme už přes 2 roky a rozhodovali jsme se mezi Brnem a Jihlavou.Jihlava vyhrála díky tomu,že je blíž a přeci jenom to časté dojíždění zabírá dost času a manžel někdy nemůže jet se mnou :-( My jsme tak v poloviční fázi-příští týden si jdu nafasovat injekce.Mám z toho trochu strach,ale co by jsme pro to neudělali že?! :mrgreen: Jinak jsme tam spokojený,pan doktor Fiker je fajn a pokaždý od něj jdu spokojená a motivovaná k dalšímu postupu. :palec:

injekce jsou v pohodě neboj ,já měla taky strach,ale je to fakt brnkačka :mrgreen:

• načítám...
6216
16.5.10 16:12

Goldenko musím s tebou souhlasit,že bych k němu nejradši taky chodila pořád.My jdeme rovnou na IVF,protože já mám polycystické vaječníky-manžel v pořádku(bezva spermio),takže řešíme jenom mě!Leparoskopii jsem si mohla promyslet,ale navrhoval rovnou IVF.Dagmi,tak to jsi mě trochu uklidnila s těma injekcema-manžel má na to víc odvahy než já,prý mi to přinejhorším píchne,ale no… :roll:

• načítám...
11223
16.5.10 16:36

to zvládneš,ale první mi taky píchnul přítel :palec:

• načítám...
12681
20.5.10 12:01

janasib tak jak to s tebou vypadá už jsi byla na ET?

• načítám...
11223
20.5.10 12:33

holky tak já musím na KET měsíc počkat mám nízkou sliznici tak budu čekat na MS a pak brát prášky a snad se dočkám dalšího pokusu :-?

• načítám...
12681
20.5.10 12:47

taky mě ty hormony snižují sliznici, já tento měsíc vysadila veškerý léky, pojedu na dovču, příští měsíc to zase vše nasadím a pak další měsíc 1. IUI- alespoň takhle to mudr naplánoval

• načítám...
12681
20.5.10 12:48

jinak kdo se chystáte na IVF kolikrát jste byli na IUI?Mě doktor doporučil jít 2-3krát

• načítám...
11223
20.5.10 12:52

já nebyla vůbec na IUI protože nám jde o čas ,ale to bylo moje rozhodnutí.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.