Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj zakládám nové téma sanus Jihlava. kdo tam codí, jak je daleko, nebo kdo tam chodil a jak uspěl a tak, my jsme tam chodit teď začali tak hledám spřízněné duše ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj taky sem dojíždíme,máme za sebou první pokus který se bohužel nezdařil
zítra se uvidí co dál.
Taky by mě Jihlava zajímala, škoda, že tu nikdo není, kdo by předal své zkušenosti ![]()
Ahoj,my se o miminko snažíme už přes 2 roky a rozhodovali jsme se mezi Brnem a Jihlavou.Jihlava vyhrála díky tomu,že je blíž a přeci jenom to časté dojíždění zabírá dost času a manžel někdy nemůže jet se mnou
My jsme tak v poloviční fázi-příští týden si jdu nafasovat injekce.Mám z toho trochu strach,ale co by jsme pro to neudělali že?!
Jinak jsme tam spokojený,pan doktor Fiker je fajn a pokaždý od něj jdu spokojená a motivovaná k dalšímu postupu. ![]()
jojo Fiker to je machr, mám ho moc ráda, potřebovala by jsem k němu chodit každý týden, na mě působí jako psycholog
jdu tam odsud vždy nadšená, on mě tak povzbudí, jenže po týdnu jsem zase K.O
ty tam jdeš na IUI nebo IVF? Dělali ti předtím laparoskopii?
janasib píše:
Ahoj,my se o miminko snažíme už přes 2 roky a rozhodovali jsme se mezi Brnem a Jihlavou.Jihlava vyhrála díky tomu,že je blíž a přeci jenom to časté dojíždění zabírá dost času a manžel někdy nemůže jet se mnouMy jsme tak v poloviční fázi-příští týden si jdu nafasovat injekce.Mám z toho trochu strach,ale co by jsme pro to neudělali že?!
Jinak jsme tam spokojený,pan doktor Fiker je fajn a pokaždý od něj jdu spokojená a motivovaná k dalšímu postupu.
injekce jsou v pohodě neboj ,já měla taky strach,ale je to fakt brnkačka ![]()
Goldenko musím s tebou souhlasit,že bych k němu nejradši taky chodila pořád.My jdeme rovnou na IVF,protože já mám polycystické vaječníky-manžel v pořádku(bezva spermio),takže řešíme jenom mě!Leparoskopii jsem si mohla promyslet,ale navrhoval rovnou IVF.Dagmi,tak to jsi mě trochu uklidnila s těma injekcema-manžel má na to víc odvahy než já,prý mi to přinejhorším píchne,ale no… ![]()
holky tak já musím na KET měsíc počkat mám nízkou sliznici tak budu čekat na MS a pak brát prášky a snad se dočkám dalšího pokusu ![]()
taky mě ty hormony snižují sliznici, já tento měsíc vysadila veškerý léky, pojedu na dovču, příští měsíc to zase vše nasadím a pak další měsíc 1. IUI- alespoň takhle to mudr naplánoval
jinak kdo se chystáte na IVF kolikrát jste byli na IUI?Mě doktor doporučil jít 2-3krát
já nebyla vůbec na IUI protože nám jde o čas ,ale to bylo moje rozhodnutí.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.