Sanus Jihlava

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
11223
31.5.10 14:01

:zed: no jelikož jsem na neschopence tak se nechci moc ukazovat :roll: . a ty si teď taky poležíš
já makám v kavárně na městě jako cukrářka ,teda spíš jsem makala

• načítám...
11223
31.5.10 14:03

na Bradle jsem vyrostla :lol: ,bydleli jsme tam 18 let :palec: tak tu taky budu podle vidění znát :mrgreen:

• načítám...
6216
31.5.10 14:06

no vidíš,to mi zas už vůbec nedošlo :roll: Jo tam se mit to líbí.Tak dáme kávu doma :-D ale teď už budu končit,jdu se natáhnout už nevím jak sedět :mavam: :mavam:

• načítám...
11223
31.5.10 14:07

tak jo měj se já mám noťase v postýlce tak mě je hej, písnu ti zprávou svoje číslo na mobil papa a odpočívej :mavam: :mavam:

• načítám...
11223
31.5.10 20:28

já doufám ,že dorazí v čas ,těhotná být nemůžu tak na ní čekám abych mohla brát další léky na sliznici a pak jít a KET

• načítám...
6216
1.6.10 09:15

ahoj myslíš,že by nešlo otěhotnět?třeba popřeš všechny výzkumy… :-D No mě už je dneska zase o něco líp,ale když si vezmu něco k jídlu,ikdyby jen drobek,tak mě děsně rozbolí břicho :-( za nějakou dobu to přejde ale nic příjemnýho.Měla jsi to taky?Nebo mám zase něco zvláštního??Když to bude takhle tak se tam mimísům ani nebude líbit :nevim:

• načítám...
11223
1.6.10 10:55

no s jídlem jsem teda problémy neměla,ale jelikož jsem byla unavená tak jsem měla jen jogurt a spíš něco lehčího
tak se snaž jíst víc a maličký porce nebo zkus banán ten mi nic nedělal vůbec.

otěhotnění nehrozí protože mi nedozrávaj vajíčka tak to by musel být fak zázrak :pankac:

• načítám...
6216
1.6.10 12:07

já jsem taky na jogurtech a stejně,banán už jsem taky zkoušela a to bylo snad nejhorší! :cry: Snad mi tam něco špatně nenapíchli…uvidíme jaký to bude zítra… :nevim:

• načítám...
11223
1.6.10 12:17

to ne neboj jsi prostě podrážděná ,když se najíš žaludek se zvětší a tlačí tě tam to přejde jen co se zklidníš :wink:

• načítám...
6216
1.6.10 12:21

dík za uklidnění :palec: já už to manželovi ani neříkám,aby si nemyslel,že to moc prožívám.Dneska už šel do práce,tak tady mám trochu klidu :-)

• načítám...
11223
1.6.10 12:25

každá má práh bolesti jinde 8-o
tohle se prostě prožívat musí :lol:
počkej až budeš čekat na krevní test to jsou ty správný nervíky :palec:

• načítám...
6216
1.6.10 12:28

no tak to je něco na mě!!já se klepu jak osika vždycky když o něco jde a strašně zčervenám když jsem nervózní…jak jsem šla na odběry tak se mě pořád ptali jestli mi není zle,že jsem červená :oops: jenže to je u mě při nervozitě normální :-) A Mirek je na tom taky tak,takže jsme se opravdu sešli dva :mrgreen: to ten test zase buda nervóza :roll:

• načítám...
11223
1.6.10 12:30

hele teď mě tak napadlo nedělala jsi v plastimatu?

• načítám...
6216
1.6.10 12:30

dělala… 8-o neříkej že ty taky

• načítám...
11223
1.6.10 12:32

:mrgreen: já ne ale můj chlap tě asi zná :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.