Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
no jelikož jsem na neschopence tak se nechci moc ukazovat
. a ty si teď taky poležíš
já makám v kavárně na městě jako cukrářka ,teda spíš jsem makala
na Bradle jsem vyrostla
,bydleli jsme tam 18 let
tak tu taky budu podle vidění znát ![]()
no vidíš,to mi zas už vůbec nedošlo
Jo tam se mit to líbí.Tak dáme kávu doma
ale teď už budu končit,jdu se natáhnout už nevím jak sedět
![]()
tak jo měj se já mám noťase v postýlce tak mě je hej, písnu ti zprávou svoje číslo na mobil papa a odpočívej
![]()
já doufám ,že dorazí v čas ,těhotná být nemůžu tak na ní čekám abych mohla brát další léky na sliznici a pak jít a KET
ahoj myslíš,že by nešlo otěhotnět?třeba popřeš všechny výzkumy…
No mě už je dneska zase o něco líp,ale když si vezmu něco k jídlu,ikdyby jen drobek,tak mě děsně rozbolí břicho
za nějakou dobu to přejde ale nic příjemnýho.Měla jsi to taky?Nebo mám zase něco zvláštního??Když to bude takhle tak se tam mimísům ani nebude líbit ![]()
no s jídlem jsem teda problémy neměla,ale jelikož jsem byla unavená tak jsem měla jen jogurt a spíš něco lehčího
tak se snaž jíst víc a maličký porce nebo zkus banán ten mi nic nedělal vůbec.
otěhotnění nehrozí protože mi nedozrávaj vajíčka tak to by musel být fak zázrak ![]()
já jsem taky na jogurtech a stejně,banán už jsem taky zkoušela a to bylo snad nejhorší!
Snad mi tam něco špatně nenapíchli…uvidíme jaký to bude zítra… ![]()
to ne neboj jsi prostě podrážděná ,když se najíš žaludek se zvětší a tlačí tě tam to přejde jen co se zklidníš ![]()
dík za uklidnění
já už to manželovi ani neříkám,aby si nemyslel,že to moc prožívám.Dneska už šel do práce,tak tady mám trochu klidu ![]()
každá má práh bolesti jinde ![]()
tohle se prostě prožívat musí ![]()
počkej až budeš čekat na krevní test to jsou ty správný nervíky ![]()
no tak to je něco na mě!!já se klepu jak osika vždycky když o něco jde a strašně zčervenám když jsem nervózní…jak jsem šla na odběry tak se mě pořád ptali jestli mi není zle,že jsem červená
jenže to je u mě při nervozitě normální
A Mirek je na tom taky tak,takže jsme se opravdu sešli dva
to ten test zase buda nervóza ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.