Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ty bláho tak to je nářez
,to by v tom byl čert aby se aspoň z jednoho neudělalo mimi ![]()
budete mrazit?
jo a neboj zítra už to bude lepší ,je to jak po porodu viď ,ale to je daň za velké množsví vajíček ![]()
jo budeme mrazit,už bych to znova moc nechtěla
a nejen pro to,že kdyby to teď nevyšlo,ale i kdyby bylo jen jedno tak aby jsme mohli za nějaký čas zkusit další.Jen jsme říkali,aby měli správnou volbu a ty dva co mi dají zpátky aby byli nejlépe kluk a holka
Říkala mi sestra,že bych je mohla klidně rozdávat jinejm maminám,ale kdyby to potom tak nebolelo.Takhle to bolí po porodu,ježiš takže ještě jednou???
Už jsi dostala MS?Nebo ještě otálí mrcha?
ještě mám jeden utroš na večer tak počítám že ve středu dorazí,jenže nemám vůbec příznaky
,prsa nic břicho taky ne ta mrcha se naschvál bude loudat ![]()
a buď v klidu
porod bolí tak třikrát víc
tohle je čajíček ![]()
ale jak vidíš přežít se dá všechno
![]()
neboj ustupuje to rychle zítra už bude zase líp,jen bacha až půjdě na velkou
,to je v celku nepříjemné ![]()
jo tak o tom mi ani nemluv,to už jsem zjistila že větší potřeba je opravdu trochu nepříjemná
Ale jinak to fakt ustupuje,dneska už mě bolí trošičku jinak a už se i skoro narovnám!!Ale na courání venku to není…v 13 hod mám volat jak to vapadá,kolik se jich oplodnilo,jsme napnutý jak kšandy(teda spíš manžel,ten už včera odpočítával hodiny
)A teď tady za mnou taky stepuje nedočkavec!!!Jinak o mě pečuje poctivě
![]()
tak teď jsem volala a jestli jsem to správně zapamatovala,tak 25 bylo dobrých.8 jich dali oplodnit normálně a roste jich 6!!
17 bylo ICSI a 15 je v pořádku!!
něco už je zamražený a zbytek zase zítra až jak porostou dál.Předpokládaný ET je ve čtvrtek.Tak jsme z toho takový rozpačitý,ale ono je to vlastně dobrý,jen si to v hlavě srovnat
![]()
proč rozpačitý vždyť to je super zásobička
![]()
te´d už to uteče a ve čtvrtek držím moc moc palečky
a Jani neboj to vůbec nebolí ,přísahám to je jak prohlídka pak si hoďku poležíš a pojedete domů tři ![]()
už si stříkáš gel?
jo od včerejška,na noc.No víš co já jsem to tady říkala a prostě jsme nějak nevěděli jestli je to dobrý,ale pak nám to konečně došlo,že je to v pořádku a na jedničku
jsme rádi!!!No my pojedem domů 4…necháme si dát dvě.Dvojčata by nevadila.Teď mám takhle skoro 4 letý sestřenky a tak mám představu jaký by to bylo ![]()
jj já to tak myslela tři v jednom
![]()
Jani nemáš skype? by jsme si mohli pokecat rychleji
nemám,už kolikrát jsem říkala,že si ho založím a pořád nic
To víš nechce se mu domů,co taky s mamkou ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.