Sanus Jihlava

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
11223
30.5.10 21:06

ty bláho tak to je nářez :palec: ,to by v tom byl čert aby se aspoň z jednoho neudělalo mimi :huban:
budete mrazit?

• načítám...
11223
30.5.10 21:07

jo a neboj zítra už to bude lepší ,je to jak po porodu viď ,ale to je daň za velké množsví vajíček 8-o

• načítám...
6216
31.5.10 07:10

jo budeme mrazit,už bych to znova moc nechtěla :-) a nejen pro to,že kdyby to teď nevyšlo,ale i kdyby bylo jen jedno tak aby jsme mohli za nějaký čas zkusit další.Jen jsme říkali,aby měli správnou volbu a ty dva co mi dají zpátky aby byli nejlépe kluk a holka :mrgreen: Říkala mi sestra,že bych je mohla klidně rozdávat jinejm maminám,ale kdyby to potom tak nebolelo.Takhle to bolí po porodu,ježiš takže ještě jednou??? :lol: Už jsi dostala MS?Nebo ještě otálí mrcha?

• načítám...
11223
31.5.10 10:35

ještě mám jeden utroš na večer tak počítám že ve středu dorazí,jenže nemám vůbec příznaky :cert: ,prsa nic břicho taky ne ta mrcha se naschvál bude loudat :cert:
a buď v klidu :huban: porod bolí tak třikrát víc :wink: tohle je čajíček :palec:
ale jak vidíš přežít se dá všechno :mrgreen: :mrgreen:
neboj ustupuje to rychle zítra už bude zase líp,jen bacha až půjdě na velkou :nevim: :nevim: ,to je v celku nepříjemné :think:

• načítám...
6216
31.5.10 12:50

jo tak o tom mi ani nemluv,to už jsem zjistila že větší potřeba je opravdu trochu nepříjemná :-? Ale jinak to fakt ustupuje,dneska už mě bolí trošičku jinak a už se i skoro narovnám!!Ale na courání venku to není…v 13 hod mám volat jak to vapadá,kolik se jich oplodnilo,jsme napnutý jak kšandy(teda spíš manžel,ten už včera odpočítával hodiny :mrgreen: )A teď tady za mnou taky stepuje nedočkavec!!!Jinak o mě pečuje poctivě :hug: :hug:

• načítám...
11223
31.5.10 13:11

to je krásný ,že manžílek pečuje :dance:
tak dej vědět čekám s váma :jazyk:

• načítám...
6216
31.5.10 13:19

tak teď jsem volala a jestli jsem to správně zapamatovala,tak 25 bylo dobrých.8 jich dali oplodnit normálně a roste jich 6!! :-) 17 bylo ICSI a 15 je v pořádku!! :-) něco už je zamražený a zbytek zase zítra až jak porostou dál.Předpokládaný ET je ve čtvrtek.Tak jsme z toho takový rozpačitý,ale ono je to vlastně dobrý,jen si to v hlavě srovnat :potlesk: :palec:

• načítám...
11223
31.5.10 13:22

proč rozpačitý vždyť to je super zásobička :palec: :dance:
te´d už to uteče a ve čtvrtek držím moc moc palečky
a Jani neboj to vůbec nebolí ,přísahám to je jak prohlídka pak si hoďku poležíš a pojedete domů tři :mrgreen:
už si stříkáš gel?

• načítám...
6216
31.5.10 13:27

jo od včerejška,na noc.No víš co já jsem to tady říkala a prostě jsme nějak nevěděli jestli je to dobrý,ale pak nám to konečně došlo,že je to v pořádku a na jedničku :palec: jsme rádi!!!No my pojedem domů 4…necháme si dát dvě.Dvojčata by nevadila.Teď mám takhle skoro 4 letý sestřenky a tak mám představu jaký by to bylo :-D

• načítám...
11223
31.5.10 13:30

jj já to tak myslela tři v jednom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jani nemáš skype? by jsme si mohli pokecat rychleji

• načítám...
11223
31.5.10 13:31

zrovna čekám na mladýho jde ze školy a zase se někde fláká :cert:

• načítám...
6216
31.5.10 13:34

nemám,už kolikrát jsem říkala,že si ho založím a pořád nic :oops: To víš nechce se mu domů,co taky s mamkou :-P

• načítám...
6216
31.5.10 13:35

ale jsem na facebooku,tam se to taky dá přes chat…

• načítám...
11223
31.5.10 13:36

už je doma :wink: má štěstí jinak by byl mazec 8-o

• načítám...
11223
31.5.10 13:37

facebook zas nemám já :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.