Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak pak už jedině že by jsi došla někdy na kafe!
A ne že mu budeš hned nadávat,kamarádi jsou taky důležitý ![]()
já mu nenadávám jde si dělat úkoly a vyfásl 4 z čj asi ho přerazím rovnou ![]()
no jak ti to mám popsat,je to ta hlavní ulice na Světlou nad Sázavou…pod nemocnicí a je tam židovský hřbitov,fotbalové hřiště-nebo když přejdu světelnou,tak jsem u Fabriky a Metra…no už nevim jak jinak přiblížit.Já mám zase zmatek kde je Žižkov 2?!
![]()
jj už vím
pocházím ze Světlý a mladej chodí do Jiskry na šachy tak už jsem doma Žižkov na kopci jak se jede k lídlu odbočíš na horu za náma se staví nové vily.
tak asi taky vím,akorát neznám to rozdělení.Já myslela že to je celý Žižkov a tím to pro mě haslo.Tak to je asi jak tam chodíme na procházku,za těma novýma barákama už je obchvat ne?A lidl mi nepřipomínej včera jsem jim tam vezla neschopenku!! ![]()
já to taky všechno znám tím stylem že „no to je tam jak je…a vedle toho je…a musíš jít kolem tý budovy…“
A to pocházím jen kousek odtud…ve Světlý mám tetu
ty makáš v lídlu? Tak to tě podle vidění asimbudu znát chodíme tam nakupovat ![]()
jj pak už je obchvat.
Tak až budeš mít náladu na návštěvu ,tak já zajdu jsem taky na neschopence čili nuda a jsem doma pořád
aspoň pokecáme o mimi ,moje kámošky už mě maj plný zuby pořád o tom melu do kola
![]()
jj asi tak to je ,tam tudy okolo toho haha to je přesný!!!z jaké části je teta?
No makám
tak taková ta malá,protivná?oplácaná bruneta to jsem já!!
No klidně by jsme mohli zajít někam sednout až budeme mít obě čas a chuť,nebo k nám to je fuk…
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.