Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
no neříkej dvakrát nikdy nevíš co se vyser… a bude všechno jinak ![]()
janasib píše:
No jistě!!Jiná varianta nepřichází v úvahu
No ale fuj,takový slova
ale řekla bych to stejně!!!Hele povíš mi jak to proběhne při tom odběru?Já z toho mám pěknej vítr,ještě nikdy jsem nebyla na žádný operaci ani uspaná-takže to je spíš takovej blbej pocit
dagmi píše:
no neříkej dvakrát nikdy nevíš co se vyser… a bude všechno jinak
já se přehmátla a dala blbou citaci ![]()
janasib píše:janasib píše:No ale fuj,takový slova
No jistě!!Jiná varianta nepřichází v úvahu
ale řekla bych to stejně!!!Hele povíš mi jak to proběhne při tom odběru?Já z toho mám pěknej vítr,ještě nikdy jsem nebyla na žádný operaci ani uspaná-takže to je spíš takovej blbej pocit
neboj nejni to tak hrozný
přijdeš tam převlíkneš se ,hlavně se nezapoměň před tým vyčůrat
,pak si lehneš na kozu napíchnou ti nějakou tu vodu do žíly/to nevim co to bylo/
pak přijde pán co ti sedne za hlavu všechno ti vysvětlí a pak ti dá masku na pusu a už nic nevíš.Pak se probudíš a zavolaj k tobě manžílka a budeš asi dvě hoďky ležet a můžeš koukat na telku. Pak šupajdíš domů
trochu tě bude bolet bříško,ale dá se to přežít ![]()
no tak to vypadá celkem v pohodě.Děkuji za vysvětlení
,určitě mi to pak bude říkat dr.ale takhle na to budu aspoň kapku připravená dopředu.Snad to bude rychlovka,manžel pracuje jako sanitář na operačních sálech a vždycky když pak doma vypráví,tak si říkám radši pryč od nemocnice.
no je mi jasný ,že manžel prožívá drsný chvilky ,ale neboj je to fakt v poho.Jsem měla jen trochu žízeň ,ale fakt je do šetrný a hlavně jsou tam všichni hodný ![]()
holky tak mě napadlo měly by jste zájem o uzavřenou skupinu? Tam by jsme se mohly bavit úplně o všem a nikdo by nám tam nelezl. Pokud budem aspoň tři tak by to mohlo být zajímavé a byly by jsme si vzájemně oporou. ![]()
ahoj, tak ty injekce nejsou zas až tak drahý myslela jsem že stojí tak 7000.my jedeme na dovolenou už za týden, taky jsem si měla vybrat jestli tento měsíc naposledy clostil a nebo dovolená a příští měsíc naposledy clostil, sice se nám to o měsíc protáhne, ale to už je jedno, pak už IUI a jsem zvědavá jaký to bude, jen aby byl výsledek pozitivní víc mě nezajímá, jinak narkóza je celkem fajn, člověk fakt neví o světě
jinak pro mě za mě můžeme být klidně uzavřená diskuze, jen nevím jak se to dělá ![]()
jo tak z nás dvou je na tom skoro hůř manžel,tvrdí že mě má tak rád až to všechno daleko víc prožívá.Takže při odběru až bude čekat,tak to bude podobný infarktovýmu stavu
Dneska mi volal hned jak věděl že už jsem si měla píchnout a prý se mu ulevilo,že jsem to zvládla v pohodě.Trochu se mi klepala ruka,ale tak bylo to poprvý sama-včera jsem tu injekci sice držela,ale stějně to spíš byla práce sestřičky
a dokonce včera se mi udělala modřina a dneska jsem byla tak šikovná že žádná není!!
Jo a ta uzavřená skupina-mě je to celkem jedno,klidně může být…s tímhle nemám žádnou zkušenost,takže je to na vás.Já jsem celkově nováček v jakékoliv diskuzi ![]()
goldenka píše:
ahoj, tak ty injekce nejsou zas až tak drahý myslela jsem že stojí tak 7000.my jedeme na dovolenou už za týden, taky jsem si měla vybrat jestli tento měsíc naposledy clostil a nebo dovolená a příští měsíc naposledy clostil, sice se nám to o měsíc protáhne, ale to už je jedno, pak už IUI a jsem zvědavá jaký to bude, jen aby byl výsledek pozitivní víc mě nezajímá, jinak narkóza je celkem fajn, člověk fakt neví o světějinak pro mě za mě můžeme být klidně uzavřená diskuze, jen nevím jak se to dělá
Ahoj goldenko,já clostil měla taky a bohužel žádná sláva to nebyla,jediné změny byli v tom,že jsem měla pořád děsnou chuť na sladký-nevím jestli to bylo zrovna těma práškama,ale po vysazení ty chutě opadli.Bohužel kila zůstali
No ale já nikdy nebyla žádný hubeňour,takže je to asi jedno
No a ty injekce asi ještě není konečná částka,protože já je mám do úterý a pak podle UTZV mi dají další.Tím se určitě ještě navýší částka…
no já na clostil reaguji, ale vždy mám jen jeden folikul takže si myslím že až se budu stimulovat na IUI takže mě dá taky injekce, aby se zvýšila šance. Říkají, že je to nějak podle váhy ty injekce, že když je člověk silnej tak potřebuje větší dávku a tím je to dražší, tak to se mám na co těšit
jinak mě clostil nedělal nic, ale pregnyl jo, to se vždy potím až hrůza, jsem jako v přechodu
jiank manžel to taky nese blbě, to co musím podstupovat, je mu to vždycky hrozně líto a ještě teď když si vzpomenu jak jsme byli u mudr. na UZ a on nám řekl, že bohužel plod zamlkl, strašný, manžel byl hotovej a já jsem z toho hotová dodnes, nějak se nedokážu smířit s tím, že moje tělo mu tak ublížilo, tím, že ten plod nedonosilo ![]()
Tak o pocitech přechodu mi ani nemluv-než jsem dostala puregon tak mi píchli zocadex(snad se to takhle píše,nevim)a to byli opravdu přechodový stavy-zima,teplo,zase zima a ty nálady brrr
Naštěstí to bylo jen asi 3 dny a pak se to uklidnilo.Teď se mě na to dr ptal a když jsem mu to říkala tak se smál a že prý aspoň až se budu bavit se staršíma ženskýma tam můžu jen mávnout rukou a říct že to jsem si taky prožila
a už v 26-ti letech.
jo taky mě to nejvíc drží tak 3-5 dnů, pak to asi z těla vyprchá tak se to lepší
bývá mě na zvracení, jsem potom jak v jiným stavu, ale vždy to bohužel odezní ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.