Sanus Jihlava

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6216
20.5.10 13:01

Ahoj tak dneska jsem si byla pro injekce a proběhla první aplikace-v celku v pohodě.Mám Puregon a ten je v peru takže to jde lehce a vůbec to nebolí.Rozhodla jsem se pro něj sama,protože s klasickou injekcí bych asi kamarádka moc nebyla a někam docházet na píchnutí je opruz!Teď jenom každý den nezapomenout píchnout a ještě nějaké prášky k tomu mám…Na IUI jsme vůbec nebyli,protože u mě by to nemělo žádný smysl,stejně se tam ty potvůrky neprocpou :zed: ,protože mám moc silnou stěnu vaječníků.Příští týden další ultrazvuk… :-)

• načítám...
11223
20.5.10 13:10

Jani tak koukám že jsme na tom úplně stejně u nás taky byla strašně malá naděje na IUI.A pero jsem měla taky je to jednoduchý a někam chodit na ďobanec bych taky nechtěla fuj hlavně v tomhle nečase !

• načítám...
12681
20.5.10 14:27

to pero tě vyšlo na kolik??? jinak jak ti přišli na to, že máš silnou stěnu vaječníků, mám PCO takže tu stěnu mám taky nějakou asi ztluštělou, moc tomu nerozumím, ale stejně chci zkusit IUI, ikdyž si myslím, že to nebude úspěšný, ta úspěšnost je minimální

• načítám...
11223
20.5.10 14:32

Já nevím jestli mám silnou stěnu,jen vím že moje vajíčko nejni schopné samo odejít z vaječníků, možná proto že se plně nedokáže vyvinout tak nemám ovulace .Ale po prvním zákroku jsem měla pozit.krev jenže se to neudrželo a to je zas problém se sliznicí.

• načítám...
6216
20.5.10 17:09

platila jsem 4050 kč za dvě dávky,dva dny 225 jednotek a tři dny 200 jednotek.O tý síle vaječníků mi říkal můj gynekolog,že prý je to jedna z častých příčin neovulace…taky tomu nerozumím,jen mi to bylo řečeno,ale jediný zjištění pravých příčin je asi laparoskopie.Ale tu mi nedělali a ani jsem to nevyžadovala.Jenom by se oddálilo to co stejně muselo přijít,takže jsme šli rovnou do IVF.Dagmi a na tu sliznici ti nic nedávali?Prý se taky může nějak podporovat…ale to jsem jen někde zahlídla na netu.

• načítám...
11223
20.5.10 17:16

jj hned jak přijde MS začnu brát léky na podporu sliznice a budu sledovaná

• načítám...
6216
20.5.10 17:34

takže ani nerozmražovali a máte pořád těch 5 v záloze?Ty jo,to je taková alchymie že se v tom chvilkama úplně ztácím :think:

• načítám...
11223
20.5.10 17:38

ne to první mi tam po 5 dnech hned šoupli a máme dvě dávky zamražený jednu po dvou a jednu po třech.a já měla hormony v peru píchala jsem 100 denně a platila jsem 2000 za jednu ampulku a měla jsem dvě

• načítám...
6216
20.5.10 17:42

no já mám taky dvě ampule,já to předtím asi divně napsala.Takže stejně,jen já mám vyšší dávkování-no jsem zvědavá co z toho bude… :-) Do úterý asi nevydržím :mrgreen:

• načítám...
11223
20.5.10 17:48

to zmákneš já musím čekat měsíc :cert: :cert:

• načítám...
6216
20.5.10 17:55

já vím,promiň :oops: Nemám co skuhrat když jsem ještě ničím špatným neprošla.Ale tobě to vyjde určitě napodruhý viď?! :wink:

• načítám...
11223
20.5.10 18:01

v to doufám a jestli ne tak mě čeká moře na uklidněnou ,takže buď a nebo :dance:

• načítám...
6216
20.5.10 18:08

jééé moře!!! :jazyk: Tchýně s tchánem odlétají příští týden na 14 dní do Španělska a já budu dřepět doma, protože to vychází na odběr bůůůůůů.Jak já bych jela taky!!Ale mimi chci vííííc :-D

• načítám...
11223
20.5.10 18:10

no aspoň bych se odreagovala ale je jasný ,když nebudu moct budu radši :dance:

• načítám...
6216
20.5.10 18:13

No jistě!! :-) Jiná varianta nepřichází v úvahu :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.