Mediol

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1166
7.5.10 12:47

Mediol Olomouc

Ahoj,
chtela bych se Vas zeptat,jak jste spokojeni s touto poradnou,kdo tam chodi. Ja sem chodim s pritelem od zari a jsem maximalne spokojena.
Ale zajimaji me nazory jinych. A taky bych se chtela zeptat zda je tu uz nekdo kdo zde otehotnel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3968
7.5.10 13:44

Maposku já jsem spokojená ale ještě se nám to nepodařilo. :( Super, taky by mě zajímaly názory ostatních..jen škoda, že tu nikdo nic nepřipsal… :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kristuša
16.6.10 11:57

spermiogram

Holky chtěla bych Vás poprosit..
zítra jdeme do Mediolu na spermiogram…Manžel už není daleko od kolapsu (a já vlastně taky:). Máte s tím zkušenosti? A dovolují i přítomnost partnerky?

• Citovat
  • Upravit
47
16.6.10 12:37

spermiogram

Ahoj manžel byl na sprg. už asi 5×.Vždy to pořežil bez úrazu :lol: .Když chcete tak tam můžeš jít snim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
16.6.10 12:41

Tedy nevim jak v Mediolu.Ale byli jsme v Artu a pak v Podolí a nikde přítomnost manželky nebyl problém.Myslim že se neni čeho bát.Kdyby to fakt nešlo.Tak dávaj nějakou soupravu na přepravu.Udělá se to doma a pak se to do určitýho času tam musí dopravit.Ale jak dlouhej ten čas je to si nepamatuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
6.1.14 13:05

Ahojky, prosím jaké máte zkušenosti s tímto centrem?? Manžel tam půjde na spermiogram, dělají ho podrobně?? nevíte někdo jestli ho dělají stejně jako v CAR?? děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.