Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj,
chtela bych se Vas zeptat,jak jste spokojeni s touto poradnou,kdo tam chodi. Ja sem chodim s pritelem od zari a jsem maximalne spokojena.
Ale zajimaji me nazory jinych. A taky bych se chtela zeptat zda je tu uz nekdo kdo zde otehotnel?
Maposku já jsem spokojená ale ještě se nám to nepodařilo.
Super, taky by mě zajímaly názory ostatních..jen škoda, že tu nikdo nic nepřipsal… ![]()
Holky chtěla bych Vás poprosit..
zítra jdeme do Mediolu na spermiogram…Manžel už není daleko od kolapsu (a já vlastně taky:). Máte s tím zkušenosti? A dovolují i přítomnost partnerky?
Ahoj manžel byl na sprg. už asi 5×.Vždy to pořežil bez úrazu
.Když chcete tak tam můžeš jít snim.
Tedy nevim jak v Mediolu.Ale byli jsme v Artu a pak v Podolí a nikde přítomnost manželky nebyl problém.Myslim že se neni čeho bát.Kdyby to fakt nešlo.Tak dávaj nějakou soupravu na přepravu.Udělá se to doma a pak se to do určitýho času tam musí dopravit.Ale jak dlouhej ten čas je to si nepamatuju ![]()
Ahojky, prosím jaké máte zkušenosti s tímto centrem?? Manžel tam půjde na spermiogram, dělají ho podrobně?? nevíte někdo jestli ho dělají stejně jako v CAR?? děkuji za odpovědi
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.