Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj maslinko!Při registraci neplatíš nic,jen 30kč.Jako u doktora.Oni si s tebou popovídají a dál ti řeknou co a jak..Objednají na krev,pak ultrazvuk,manžel spermiogram.Já jsem byla ještě na laparoskopii.Podle výsledků doporučí léčbu.Hodně úspěchů
![]()
Hermi a musím tam mít doporučení o doktora, nebo můžeme jít i jen tak… (Doporučení máme, ale už je staršího data
)
Neměli jsme žádné doporučení a ani kamarádka co jsem tam s ní šla,tak neměla a vzali nás uplně v pohodě.Vem si to staré a kdyby ho chtěli tak jim ho dáš ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak dlouho jste čekali na objednání? A také jak probíhala ta první schůzka. Díky
Ahoj maslinnko!Na objednání jsme čekali snad jen týden.Schůzka je v pohodě..zavolají si tě a doktor(ka) si s tebou popovídá..myslim,že udělají ultrazvuk a řeknou ti co a jak dál..jak budete postupovat.. ![]()
No tak to je fajn a držím pěsti!!!!
a potom napiš!!!Moje spolužačka tam teď byla po druhé na IVF,tak jsem zvědavá jak se to povede!!!Ale určitě JOOO ![]()
Ahoj holky, taky chodím do Zlína…zrovna tenhle týden budeme podstupovat IUI, tak uvidíme. Moc tomu, ale nevěřím…protože můj gyn. mi hned doporučoval ICSI, ale chtěli jsme, alespoň zkusit jednou IUI.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.