Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
My?Nene ještě ne, já myslím že první bude inseminace…když jsem oba relativně v klidu
uvidíme jdeme tam až 16.srpna…na konzultaci…
Jo srpna!!to jsem popletla,já že jste tam byli dnes!!
A imunologii mate za sebou,taky,že?? Tak to nebude bránit ničemu,akorád se pak čeká tak 14dní až měsíc na schválení.Ale uteče to ![]()
jj genetika dopadla dobře…a první se neplatí jestli jsem to dobře pochopila nebo nevíš? ![]()
Jako IUI???Na Tomášově ve Zlíně za každé IUI zaplatíš 1500,–
A imunologii máte taky hotovou???Ty i Tvůj manžel??Já jsem byla 2× na IUI
nene imunilogii ne..teda alespon o ni nevim..co to je?? IUI?podařilo se??1500?tak to neni zas tak drahý..díky moc ![]()
Imuno nám dělali hned,jestli třeba nemáš v těle protilátky proti sperm.nebo na ně nejsi alergická..2× IUI ani jedno nám nevyšlo a první IVF vyšlo,dvojčátka.Tak teď aby se udržela obě dvě
1500,– ale my jsme ještě platili injekce,ty neradí pojitovna.Ale vy když jste v pořádku,tak to je v poho.Tak hlavně aby to vyšlo ![]()
jejda tak to držím palce
to je krásný.Tak uvidíme.Nevím zeptám se ji na to jestli nám to dělali.:-)
Ahoj holky, na Tomášově jsem od začátku tohohle roku, mám za sebou zatím jen stimulaci Clostilbegytem a samosnažení,teď mě čeká první IUI, příští týden. Vím, že bavit se tady je lepší než v čekárně, kde každá děláme, že se nevidíme
…Která tam chodíte rok a déle - můžu se zeptat? Co všechno máte za sebou a v jakém pořadí? Bo já zvažuju, že si nechám, pokud bude ten pokus neúspěšný, udělat skarifikaci vaječníků(mám PCO a trombofílii)a bojím se toho jak čert kříža.
Jinak chválím šikovné pány doktory a obětavé sestřičky, kam se na ně hrabou jinde… ![]()
Tak já jsem tam chodila necelé 2 roky a pomohli mi!!Mám též PCO.První jsem byla na laparoskopii,pak mi dělali různé testy z krve..už ani nevím co všechno,ale nejdůležitější pro mě bylo,že udělali imunologii a genetiku,pak jsme věděli,že je to vše v poho.2× jsem šla na IUI,které bylo neúspěšné a po 3 raději už na IVF,které se povedlo a já čekám dvojčata.Moc ti přeju aby se to brzo povedlo!!Já jsem tam byla strašně spokojená!!! ![]()
Jé, gratuluju k dvojčátkům! A díky za povzbuzení, taky si říkám, že ať to bude trvat jakkoliv dlouho, stejně se postupně dočkáme všechny. Fuj, doufám, že jsm si to nezakřikla ![]()
Divnoženko, já sice nemám PCO, ale ze Zlína jsem si také přivezla dvojčátka. Trpělivost růže přináší, určitě pomůžou, jsou skvělí ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat kolik se platí při registraci a jak to případně dál probíhá. Díky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.