Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
My?Nene ještě ne, já myslím že první bude inseminace…když jsem oba relativně v klidu
uvidíme jdeme tam až 16.srpna…na konzultaci…
Jo srpna!!to jsem popletla,já že jste tam byli dnes!!
A imunologii mate za sebou,taky,že?? Tak to nebude bránit ničemu,akorád se pak čeká tak 14dní až měsíc na schválení.Ale uteče to ![]()
jj genetika dopadla dobře…a první se neplatí jestli jsem to dobře pochopila nebo nevíš? ![]()
Jako IUI???Na Tomášově ve Zlíně za každé IUI zaplatíš 1500,–
A imunologii máte taky hotovou???Ty i Tvůj manžel??Já jsem byla 2× na IUI
nene imunilogii ne..teda alespon o ni nevim..co to je?? IUI?podařilo se??1500?tak to neni zas tak drahý..díky moc ![]()
Imuno nám dělali hned,jestli třeba nemáš v těle protilátky proti sperm.nebo na ně nejsi alergická..2× IUI ani jedno nám nevyšlo a první IVF vyšlo,dvojčátka.Tak teď aby se udržela obě dvě
1500,– ale my jsme ještě platili injekce,ty neradí pojitovna.Ale vy když jste v pořádku,tak to je v poho.Tak hlavně aby to vyšlo ![]()
jejda tak to držím palce
to je krásný.Tak uvidíme.Nevím zeptám se ji na to jestli nám to dělali.:-)
Ahoj holky, na Tomášově jsem od začátku tohohle roku, mám za sebou zatím jen stimulaci Clostilbegytem a samosnažení,teď mě čeká první IUI, příští týden. Vím, že bavit se tady je lepší než v čekárně, kde každá děláme, že se nevidíme
…Která tam chodíte rok a déle - můžu se zeptat? Co všechno máte za sebou a v jakém pořadí? Bo já zvažuju, že si nechám, pokud bude ten pokus neúspěšný, udělat skarifikaci vaječníků(mám PCO a trombofílii)a bojím se toho jak čert kříža.
Jinak chválím šikovné pány doktory a obětavé sestřičky, kam se na ně hrabou jinde… ![]()
Tak já jsem tam chodila necelé 2 roky a pomohli mi!!Mám též PCO.První jsem byla na laparoskopii,pak mi dělali různé testy z krve..už ani nevím co všechno,ale nejdůležitější pro mě bylo,že udělali imunologii a genetiku,pak jsme věděli,že je to vše v poho.2× jsem šla na IUI,které bylo neúspěšné a po 3 raději už na IVF,které se povedlo a já čekám dvojčata.Moc ti přeju aby se to brzo povedlo!!Já jsem tam byla strašně spokojená!!! ![]()
Jé, gratuluju k dvojčátkům! A díky za povzbuzení, taky si říkám, že ať to bude trvat jakkoliv dlouho, stejně se postupně dočkáme všechny. Fuj, doufám, že jsm si to nezakřikla ![]()
Divnoženko, já sice nemám PCO, ale ze Zlína jsem si také přivezla dvojčátka. Trpělivost růže přináší, určitě pomůžou, jsou skvělí ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat kolik se platí při registraci a jak to případně dál probíhá. Díky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď