Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky!
Je tu někdo kdo v Liberci Gennet podstoupil sceening? Zajímá mě jak to tam chodí a kolik se za to platí? Jak dlouho trvá ultrazvuk? Jestli se dělá přes břicho a nebo spodkem? Za jak dlouho jsou výsledky krve?
A ještě jedna otázka, kolik za za to platí? A vytisknou mi obrázek když budu chtít?
Děkuji
Ahoj, byla jsem v Gennetu v Liberci na screeningu několikrát. Pokud tě posílá sám gynekolog, neplatíš nic. Trvá to cca 20-30 minut. Monitor mají krásně na zdi, takže miminko vidíš. Mě dělali přes břicho, jednou bohužel i spodkem, protože doktorka hledala srdíčko, které nakonec netlouklo. Ale jinak předtím vždy přes břicho. A pokud jim pojede systém (jako že jim ghodněkrát nefungoval, bohužel), tak ti fotku vytisknout. Chtějí za 150.- (teda, to byla částka v roce 2007/2008). Tak přeju krásný zážitek na UTZ. Jsou tam samé hodné a milé sestřičky a paní Bydžovská, která mi dělala vždy UTZ je perfektní. Ale nevím, jestli tam nepracuje ještě jiná doktorka. My měli vždy bydžovskou.
Ahoj, přesně tak, když tě posílá tvůj gyndař, tak je to zadáčo, my jsme platili pouze 60,– regulační poplatek, když jsme šli na genetickou konzulteci. Jinak jsou tam opravdu úžasní.My měli na UTZ MUDr. Stejskala (tím jménem si nejsem jistá) a to byl takovej salámista vtipnej. UTZ dělají přes břicho.
Holky, díky
, Mě tam doktor sam neposlal ale řekla jsem mu sama že tam chci jet a on mi napsal doporučení. A nevíte kolik by to stálo kdybych neměla doporučení?
Díky
Ometačko, tuším že 1500.- zkus se podívat na jejich stránky. www.Gennet.cz
Holky máte někdo zkušenost s integrovaným screeningem, tzn výsledky z prvotrimestrálního screeningu + hodnoty triplů? Za jak dlouho si mohu volat pro výsledky?
Děkuju
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.