Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nevím přesně jaký katetr. Zřejmě nějaký žilní když píšeš i srazenine. 1× denně obvykle stačí…
@Vladusxx děkuji jo žilní má ho na hřbetu ruky. Když ráno mi řekli.. sestřičky to budou proplachovat a to bylo až v noci..tak sem samozřejmě plasila jestli ji tam nemůže splatnost i nějakou tu srazeninku ![]()
@Anonymní píše:
@Vladusxx děkuji jo žilní má ho na hřbetu ruky. Když ráno mi řekli.. sestřičky to budou proplachovat a to bylo až v noci..tak sem samozřejmě plasila jestli ji tam nemůže splatnost i nějakou tu srazeninku
Tak pokud ti rekli, ze to budou sestry proplachovat, taky asi vi, co delaji, ne?
Sraženina tam samozřejmě vzniknout může ale to pak nejde propláchnout a tak se kanyla vynda a píchne se nová pokud je ještě potřeba…taky pokud dostává nějakou infusi tak ta sama o sobě to taky propláchne takže pak není třeba to proplachovat ještě extra znova…
Ahoj může te mi někdo říct jak je to s proplachm katetru??? Stačí jednou za den??. dcerka ho má zavedený a ja mám strach jestli to není málo..nemůže se jí tam udělat srazenina při tom proplachu?
Díky za reakce sme poprvé v nemocnici a sem posera