Salmonela 21 měsíců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
65
31.5.22 12:07

Salmonela 21 měsíců

Ahoj maminky,

moje dcera chytla salmonelu po Velikonocích, zřejmé že skořápky vajec. Mysleli jsme že to má z růstu stoliček, ale po vyterech se zjistila ta salmomela, asi po 2-3 týdnech celkove. První tři dny měla prujem žlutohnědý s hlenem. Pak už stolice se střídala. Ale už neměla ten hlen ani žlutohnědý prujem. Až posledni dva dny se to znovu objevilo ve stolici. Přitom dělám proto všechno aby to šlo pryč ta bakterie. Nejdřív sem zkusila lžičku rumu do čaje, k tomu Enterol, vitamin c, b komplex. Později sem zavedla kurkumu se skořicí a medem a trochu vody 3× denně 6 dní, teď už jen 1 lžičku denně. Dávám jí k tomu Enterolu hylac. A zavedli jsme chlorellu už 2 týdny. Po poradě s doktorkou ji teď dávám enterosgel a černé uhlí asi 3 dny už..dávám jí kyselé okurky a zelí a vodu z toho zelí.
Hygiena každý den zvýšená o dost, už to bude měsíc a půl a nechodíme ani mezi děti abych ji chránila imunitu.
Jdeme na kontrolu až za dva dny.

Myslela jsem že máme vyhráno, stolice byla celkem ok, ale ten hlen bouzel se objevil znova po měsíci. Dala jsem ji po dlouhé době pudink s tvarohem a zakysanou smetanou z mandlového mléka, druhy den se jí to objevilo. Může to být z toho? Ale davam ji už obden bílí jogurt, a po něm se to neobjevilo.
Napadlo mě jestli to není dobře že se to objevilo a jestli to není znamkou toho, že se ta bakterie právě vylučuje?

Jsem z toho smutná :(. Jaké máte zkušenosti? Jak stě se cítily a jak jste to zvládli?
Viďte, že ta bakterie zmizí.

Dcera jinak je v pohodě. Ale trápí mě že vůbec tu bakterii má, a dlouho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
31.5.22 12:29

Resis bakterii podle hlenu…?

Tak at doktorka udela stery a mas to cerny na bilym.
Pak pripadne res nejakou intoleranci apod.
Ale jestli je mesic a pul na tvrde diete, tak ji ted rozhodi cokoliv.

Jinak dcera taky mela, dostala od cinana nejake spesl pilule a byla do 14 dni dobra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
31.5.22 12:56
@Lucie_Sx píše:
Resis bakterii podle hlenu…?

Tak at doktorka udela stery a mas to cerny na bilym.
Pak pripadne res nejakou intoleranci apod.
Ale jestli je mesic a pul na tvrde diete, tak ji ted rozhodi cokoliv.

Jinak dcera taky mela, dostala od cinana nejake spesl pilule a byla do 14 dni dobra.

Dobře. A jak se jmenují prosím ty tabletky? Můžu ji to dávat ve 21 měsíců?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
31.5.22 14:14
@Esmera02 píše:
Dobře. A jak se jmenují prosím ty tabletky? Můžu ji to dávat ve 21 měsíců?

To musis nekam k cinanovi. Dobremu. Ja se priznam, ze uz nevim, navic moznosti je vic, vybiraji to individualne.
Dceri byly taky dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
31.5.22 20:12
@Lucie_Sx píše:
To musis nekam k cinanovi. Dobremu. Ja se priznam, ze uz nevim, navic moznosti je vic, vybiraji to individualne.
Dceri byly taky dva roky.

Zkusím tedy čínskou medicínu. Kdybys věděla lékaře budu ráda. Aspoň se naučím něco nového :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí