Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám takový jeden dotaz.
Koupili jsme v Ikee dřez do kuchyně a baterii, ale ty dřezy nemají udělaný otvor (díru) na tu baterii. Sice tam prodávají cosi, čím to jde zřejmě udělat, ale zase se mi nechtějí dávat zbytečné peníze, když už to pak nikdy nepoužiju.
Nevíte, jak na to, nebo vy, kteří jste tam taky kupovali dřezy, kam jste je odnesli - k instalatérovi nebo zámečníkovi?
Díky moc za rady
Petra
Myslím že zámečník i instalatér by tuhle práci měli zvládnout. Můj táta si to navrtával sám nějakým speciálním nástavcem na vrtačku
Ahoj, taky jsme to tak měli a manžel to normalně vyvrtal, vrtal jednu diru vedle druhe až vyvrtal dostatečně velký otvor.
Kupte si například v Hornbachu nástavec na vrtačku na železo o vhodném průměru a můžete si to doma vyříznout sami. Je to takový kruh se zuby na jedné hraně, která se na:,–(í jen na:,–(í do vrtačky a za pár sekund je díra vyříznutá… Najdete to v oddělení s vrtáky a ručními elektrickými přístroji, určitě to bude i v jiných HOBBY obchodech.
Holky, díky moc za rady. To jsem teda na manžílka zvědavá, to víte, žádný kutil
ale tváří se tak ![]()
Orpet
hlavně at manžilek použije správnej prumer,aby mu ta baterie nepropadla k odpadu… ![]()