Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chtěla jsem se más zeptat, jaké máte týdenní a měsíční výdaje na pití, drogerii (toaleťák, úklidové přípravky…) a potraviny. Nepočítám do toho oblečení, pohonné hmoty a podobně. Je možné, že my asi tak týdně utratíme 1000 ,–. Měsíčně do 5000,–, když pak kupujem i prášek na praní,… Málo, nebo moc ? Jak jste na tom vy?
Jana ![]()
Ahoj,
my jsme tříčlenná rodina a výdaje máme podobné - týdenní nákup za cca 1200 Kč, takže měsíčně je to kolem těch 5000 Kč. Myslím, že je to takový průměr ![]()
Silvie
Taky jsem zapomněla dodat, že jsme tříčlenná rodina. Asi to tak bude, vysvětlím to manželovi, někdy prudí, že moc utrácíme ![]()
Tak pište dál ![]()
Myslím, že je to standard. My jsme přešli na látkovky u prcka a to mám tady dost ušetří rozpočet. Jinak za týden utratíme taky těch 1.200,– když se mi nechce vařit, tak i méně . . .
![]()
Ať si každý utratí kolik chce, dle možností
My měsíčně utratíme cca 7t (jídlo, drogerie). Čtyřčlenná rodina, 2 velký psy, 2 kocouři.
My jsme 4členná rodina - 2 dospělí a tříletá dvojčata. Utratíme tak 6 tisíc měsíčně (jídlo, drogerie).Děti zatím do školky nechodí a vařím pro 4 osoby každý den.
Ahoj, my jsme tři a je do podobný, taky kolem 5-6 tisíc, jak kdy. Jeden měsíc nakoupím hromadu pracího prášku, aviváže a tak a pak to chvíli zase kupovat nemusím. Ale v průměru to tak je. Znám i lidi, kteří vyjdou třeba se 2500 pro 3 lidi, ale to mi jaksi není jasné jak. Je sice známé, že nejvíce se dá ušetřit na jídle, ale fakt netuším jak, protože doma kaviár rozhodně nejíme. To, že manža prudí je normální, chlapi prostě němají reálný ponětí, kolik co stojí (teda většina). Se mnou manža nakupovat skoro nechodí, takže ani nemá ponětí, ale občas ho pošlu do obchodu pro nějaký maličkosti, co mi doma zrovna chybí a on se všdycky vrátí zdrcený, že ty tři kraviny co nese stály 150 Kč !! ![]()
Ja s myslim, ze jste v prumeru. My utratime na tydenim nakupu okolo 1400 kc. A to mam pocit, ze vsechno kupuju ve slevach. Jsme 3 + 2 psy a ja denne varim pro sebe i manzela. Porad jsem nad spekulovala, jak muzeme utratit tak moc penez, ale ted zjistuju, ze jsme v normalu.
My jsme 2 dospělí, 4 leté dítě - nejedlík a 1 mimčo - ta jí ještě jídla ze skleniček nemá moc zubů, dohromady za drogerii utratíme 3500,– a tak okolo 7000,– za jídlo (někdy i víc)a manžel tak 500,– týdně za jídlo v práci.
Bubina
My jsme 4-členná rodina. Za jídlo a drogérii utratíme něco kolem 10.000,– měsíčně. Ať děláme co děláme, pod 10 se nedostaneme. Musím ale říci, že hodně částka vyskočí za kosmetiku, plíny a výživu pro děti.
Radka
Nás letos vyšlo Chorvatsko sakumprásk na 35.000,– a to jsme nějak nešetřili..
Ahoj, prosim o názor, pujcily byste si na nocve auto penize, kdyz ny splatka byla 5000/7roku?
Rodina, tri deti. Prijem 42 000. Fixni vydaje 17 000. Zbyva 25000. Kdyby auto, tak 20 000.
Dosud investujem do oprav domu, jak to vyjde, to by se trochu utlumilo.
Rezervu mame 60 000.
Nevím, no.
Zuza
Ne, kupovat si nové auto na úvěr mi přijde jako totální pitomost.