Prořezávání stoličky a krev z pusy

1823
11.10.11 18:23

Prořezávání stoličky a krev z pusy

Ahoj, je možný, aby při prořezávání zubů tekla krev z pusy? Dneska už 2× měla dcerka na bradě krvavé sliny. Předtím vůbec nebrečela, takže se nikde nepraštila ani se nekousla. Je možný, že je to od rostoucí stoličky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22267
11.10.11 18:31

To jsem ještě nikdy neslyšela - a po logice věci o tom dost pochybuji… Zub se prořezává odspoda, dokud nevykoukne na povrch, není, odkud by krev měla téci. Ale samozřejmě nejsem zubař, je to jen můj laický pohled.

Nemohla se spíš v pusince něčím škrábnout? Nehtem, hračkou…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
11.10.11 18:36

Ahoj, tak nam stolicky jeste nevyrostli, ale u dvojek malemu tekla taky krev, ne moc ale preci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
11.10.11 18:39

Jako je to fakt málo, žádnej proud. Jenom zbarvené sliny na bradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
11.10.11 18:44

On mel dasne uplne krvave a jeden den i slabe krvacely, takze ja si myslim, ze to z tech stolicek bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
11.10.11 19:35

Kačka taky při tom nejhorším prořezávání měla krvavé sliny. Spíš si ale myslim, že si dásně pořezala nehtama, jak tam štrachala :nevim: Ona byla dost rázná a vzteklá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
11.10.11 20:17

Určitě to možný je. Našemu nejmenšímu se při proříznutí zubu vždycky nejdřív udělá v místě modřinka, pak visí cár fialové kůže a až pak se objeví špička zubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
11.10.11 22:41

Malé jak lezly stoličky tak měla krvavé skvrny na prostěradle a vím jistě, že od něčeho jiného to být nemohlo. Takže podle mě by ta krev mohla být od zoubků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
glen25
11.10.11 23:10

Ahoj, u syna pri proriznuti stolicky teklo krve docela dost.
On dost knoural a prohlizela jsem mu pusu, ze tam mel natekle misto, kde se klubala stolicka. Zrovna jsem se ho chystala ulozit, takze jsem ho fakt sledovala a najednou se mu z pusy vylila krev - docela dost toho bylo, mel zamazany pyzamko. Divala jsem se jestli se nekousl, ale nikde nic nemel, jen stolicka uz byla proriznuta.
Fakt nahoda, ze jsem ho zrovna tak sledovala, vypadalo to docela desive. Ale bylo videt, ze se mu tim dost ulevilo.

• Citovat
  • Upravit
1823
12.10.11 08:14

Díky všem za odpovědi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat