4 dny teploty - stoličky?

2858
9.10.11 22:46

4 dni teploty-stoličky?

Ahoj děvčátka,
chtěla jsem se zeptat, myslím si,že synáčkovi rostou stoličky…Již čtvrtý den má teploty…max 38,6 …jedenkrát denně kaká,ale má to hodně tekuté…mám podezření na stoličky,když mu sahnu do pusy, příjde mi,že vzadu má na obou stranách boule. Ty teploty má sice každý den,ale né pořád. Vždy,když dosahne teploty 38,5 dám mu Nurofen a za hodinku je fit a bez teploty,ale třeba za tři hodinky má teplotu zas, je to na něm poznat a hrozně mrká, jestli ho od teploty třeba pálí očíčka…Ani nechce jíst…jen by pil mlíčko,to mu nevadí.Zítra zajdu k doktorce na kontorlu a poprosím ji o krev,aby to nebylo něco jiného…Měl jste někdo stejné příznaky a byly to opravdu zuby? Uklidnuji se zubami,ale mam strach, ze to bude něco jiného :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14048
9.10.11 22:50

a co šestá nemoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
9.10.11 22:57

Já právě vůbec nevím :( Vysokou teplotu má třeba v noci, dám mu nurofen a je to ok…a pak třeba ve čtxři odpoledne :( K doktorce budu muset jít tak či tak, páč nevím, co mu dát, kdyby měl ještě teplotu. Nurofen je jen na tři dni :( A jak se pozná ta šestá nemoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
9.10.11 22:58

Jinak malému je 15 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
9.10.11 22:58

pár dní teploty, nic jiného jim není a pak se osype po celém těle, moji kluci už to měli všichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
9.10.11 23:00

a prosím, co jste dávala synům potřech dnech teplot? Koukala jsem,že většina léků na teplotu jsou pouze na tři dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
9.10.11 23:01

Malému taky nic víc není…jen je takovej unavenej…ale jakmile přestane mít teplotu,tak je ok a zase zdravě zlobí a je veselej a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
9.10.11 23:03

Ahoj,ten nurofen můžeš kombinovat třeba s paralenem čípkama a nebo s panadolem

Příspěvek upraven 09.10.11 v 23:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
9.10.11 23:03

střídala jsem nurofen a panadol po 4 hodinách, jestli je to šestá, tak ta teplota brzo klesne. když byla dost vysoká, tak sjem je strkala do vlažné koupele, rochnili se a teplota se stáhla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
9.10.11 23:07

A můžou se ty sirpuy tedy používat déle jak tři dni? Já stejně raději zajdu zejtra k dr…ale tak pro klid duše sem se raději optala,abych kdyžtak zejtra neměla šok, co mu je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
9.10.11 23:11

jasně, že můžou, když má horečku a jinak to nejde, já teda dávám čípky, sirupy blinkaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
9.10.11 23:13

Raději se ptám, v letáku je napsáno pouze tři dny a pak se poradit s lékařem. a myslíte, že lepší dál pokračovat v nurofenu nebo dát něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
9.10.11 23:16

Ty letáky jsou jen orientační a neber je zase tak vážně,poradila bych se z doktorkou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.10.11 23:38

Ahoj,
nenechávala bych to jen tak. Můžou to být stoličky, ale taky nemusí. Mohla by to být 6. nemoc, ale taky třeba angína, močový měchýř… Pokud je to 4. den, rozhodně bych šla k MUDr. Odebere se krev, udělá moč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.10.11 11:14

Ahoj, my jsme si tohle proděli před 4 týdny poprvé a před týdnem znova, měl horečky vždy 4 dny, nejvíc 39,4 a byly to zuby, dávali jsme panadol baby čípky a sirup Nurofen, kdyby to trvalo déle šla bych k doktorce, ale přestalo to :-) naštestí.Jo a poprvé jsme teda u doktorky byli a vzala nám moč a dobrý, až potom vykoukl zoubek a ted mám pocit, že nám roste asi stolička, ale zatím v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.