Prosba o help s Bc prací
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Nemisek Děkuji vřele za doporučení. K prvnímu. Pravděpodobně jste vyplňovala dotazník právě ve chvíli, kdy jsem na doporučení kolegyně tuto otázku přidával. (bojím se, ale, že mi právě ona neprojde s ohledem na rozličná tvrzení vědců). K druhému bodu. Vím, přišlo mi velmi krkolomné, použít jiné dělení. Vnímám jako velký socioekonomický rozdíl mezi krajskými městy menšími městy a,,vesnicemi'' což je ovšem název nepopulární a obce mi znělo nějak lépe, ačkoli to není zcela přesné. Dopsal jsem ale na váš podnět vysvětlivky do těla otázky. Věk jsem upravil, protože nejste první, kdo na to upozorňuje a chci aby to bylo přijatelné. Ono je to ale matematický celkem jednoduché. Do 30 (okamžikem kdy vám je 30 končí) a od 30, tedy pokud už vám 30 bylo a dál. Jinak by tam bylo 15-30 včetně. 4. bod. Máte asi pravdu, ale s ohledem na to, že už tu otázku zodpovědělo téměř 400 lidí, to rozdělit nepůjde. Studuju navíc na Slovensku, tak je to trochu citlivé. 5. Uznávám, že je to krkolomnější, ale nenapadá mě, jak to popsat lépe. Věřím tomu, že kdybyste si otázku přečetla znovu. Pochopíte. Už jen proto, že jste ji v popisu upravila. Moc Vám děkuji za podněty a vyplnění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gemar píše:
@Nemisek Věk jsem upravil, protože nejste první, kdo na to upozorňuje a chci aby to bylo přijatelné. Ono je to ale matematický celkem jednoduché. Do 30 (okamžikem kdy vám je 30 končí) a od 30, tedy pokud už vám 30 bylo a dál. Jinak by tam bylo 15-30 včetně.
Prominte, ale toto opravdu neni dobre, ani matematicky, protoze to tam matematicky nemate vyjadrene, jestli do toho daneho intervalu ta 30 patri nebo ne. V kazde knize venujici se vyzkumu a tvorbe dotazniku je jasne uvedene, jak se intervaly maji psat, aby to pro respondenta nebylo matouci. Tady nejste na potitku, aby jste obhajoval, vasi praci. Kritika, ktera se tu na vas sesypala je prilezitosti to jeste opravit a zapracovat na tom. Bylo by horsi, kdyby se na vas ta kritika sesypala az pri obhajobe. Tam byste to neuhadal.
Intrvaly by mely byt napr.: 0 - 14
15 - 29
30 - 49
50 a vice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nafreya Nezlobte se, ale ty intervaly jsou psané správně. Žádná platná norma, která by upravovala psaní intervalů v dotaznících neexistuje. Pokud už někomu 30 bylo, pak je nejen matematickým, analogickým ale i teleologickým výkladem jasné, že je mu přes 30 let. Nakreslete si časovou osu a uvidíte, že je jen virtuální ozamžik, kdy je někomu přesně 30.To ale není podstatné. Podstatné pro mě je, jak sama říkáte, že je někdy třeba udělat věci tak jak lidé chtějí a očekávají. V práci jsem měl daleko větší a reálné chyby a bez konstruktivní kritiky bych se o nich nedozvěděl. Takže jsem za to vděčný. Nemám potřebu se hájit. Ale vnímám jako slušné, odpovědět někomu, kdo mi věnuje čas a vysvětlit, proč udělám, nebo neudělám, co mi předloží. Vám děkuji též, jen ale upozorňujete na něco, na co někteří před Vámi a navíc ve chvíli, kdy už to ani neplatí. Pokud pro mě máte další návrh na zlepšení. Budu Vám velmi vděčný. Hezký večer.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gemar Nikdy jsem v dotaznících neviděla rozdělení věkových skupin jako zde. Jinak si tu tykáme, ale Vy tu všem vykáte, tak Vám budu taky vykat, můžu se zeptat, ta škola, kterou studujete, je soukromá, za semestr platíte? Byly tam příjimací zk? Od toho se odvíjí vše. Většinou na soukromých fofrškolách jsou naprosto jiná kritéria než na státních.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kfětoslava Jedná se o veřejnou školu, za semestr neplatím. Ano na všechny veřejné právnické fakulty jsou přijímací zkoušky. Můžeme si tykat. Nemám s tím problém. Jen jste žena a já se snažím být slušný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kfětoslava proč možná nestíhám doladit všechny dataily dotazníku a vypustil jsem ho tak blbě, jak jsem ho vypustil. Souvisí možná s tím, že mám poměrně náročnou práci, do toho řídím projekt, který pomáhá rodinám odsouzených ve vězení, studuju právnickou fakultu a doma mám dvouletého syna… Nejsem bohužel superman, ale fakt se snažím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gemar píše:
@Kfětoslava proč možná nestíhám doladit všechny dataily dotazníku a vypustil jsem ho tak blbě, jak jsem ho vypustil. Souvisí možná s tím, že mám poměrně náročnou práci, do toho řídím projekt, který pomáhá rodinám odsouzených ve vězení, studuju právnickou fakultu a doma mám dvouletého syna… Nejsem bohužel superman, ale fakt se snažím.
To chápu, studium při práci je náročné. Držím teda pěsti, ať to dopadne. Jinak s tím dolaďováním by měl především pomoci vedoucí práce, on by měl upozornit, kde jsou slabiny a co je třeba opravit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kfětoslava No Btw nastoupilo nás do ročníku 175 až sem prolezlo 37. Díky za přání. No co se týká školitele. Tak to je trochu problém. Složitá osobnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gemar píše:
@Kfětoslava No Btw nastoupilo nás do ročníku 175 až sem prolezlo 37. Díky za přání. No co se týká školitele. Tak to je trochu problém. Složitá osobnost.
Nějaký filtrovací předmět je na všech VŠ, nás nastoupilo 400 denních a promovali jsme i s dalkovymi v celkovém počtu 100.
Dítě nemá matku, která by s péčí pomohla? Studuješ kvůli práci? Dávají ti studijní volno nebo si na přednášky cerpas dovolenou?
Je tady mnoho diskuzi, kdy studuje matka má na krku práci, domácnost a děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublinek Samozřejmě má skvělou emancipovanou matku, čekající druhé dítě. Můj den vypadá asi tak. Ráno vstanu v 4:40 jdu do práce(dělám managera logistiky). V práci mám na starosti si 30 lidí a majetek někde kolem miliardy. No přijdu z práce, beru malého a jdu s ním ven. Potom se vrátíme a dělám něco kolem domacnosti. Když mám možnost, dělám něco pro neziskovku. Vili malý běhá většinou kolem mě. Záleží co je třeba. Najednou je večer, vykoupu malého vyčistím s ním zuby a jdu ho uspat. Pohádka atd, celkem asi hodina až hodina a půl. No a to už máme 9 hodin. Do desíti - jedenácti odpovídám dotazům a vyřizuju agendu pro neziskovku a do půlnoci jsem ve skriptách. O víkendu dospávám deficit, učím se a dělám věci kolem zahrady, kterou nenávidím ale prý je pro malého důležitá tak tam nechám ruce a platím hypotéku. Asi tak… No ano školu řeším dovolenou a náhradním volnem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gemar píše:
@bublinek Samozřejmě má skvělou emancipovanou matku, čekající druhé dítě. Můj den vypadá asi tak. Ráno vstanu v 4:40 jdu do práce(dělám managera logistiky). V práci mám na starosti si 30 lidí a majetek někde kolem miliardy. No přijdu z práce, beru malého a jdu s ním ven. Potom se vrátíme a dělám něco kolem domacnosti. Když mám možnost, dělám něco pro neziskovku. Vili malý běhá většinou kolem mě. Záleží co je třeba. Najednou je večer, vykoupu malého vyčistím s ním zuby a jdu ho uspat. Pohádka atd, celkem asi hodina až hodina a půl. No a to už máme 9 hodin. Do desíti - jedenácti odpovídám dotazům a vyřizuju agendu pro neziskovku a do půlnoci jsem ve skriptách. O víkendu dospávám deficit, učím se a dělám věci kolem zahrady, kterou nenávidím ale prý je pro malého důležitá tak tam nechám ruce a platím hypotéku. Asi tak… No ano školu řeším dovolenou a náhradním volnem.
No, uf. Kolik ti zbývá do konce? Musíš z něčeho ubrat jinak ti z toho houkne. Škoda, že jste s druhým nepočkali, to je fakt moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gemar píše:
no pěkný upřímně budeš muset něco delegovat na emancipovanou manžlku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gemar na to nevím, ale pokud bych měla tam moc vytouženého muže, tak bych asi dítě zvládala více sama.
Když dělal manžel docenturu sbalila jsem se s holkama a dávala jsem mu čas, aby měl čas. Teď psal profesuru a taky jsme šly z cesty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kfětoslava Na JUDr. ještě 4 roky. Někdy se už čekat nedá. To je život. Mimo práce mě to všechno ale celkem baví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!