Prosba o help s Bc prací

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
39
11.9.20 17:36

Prosba o help s Bc prací

Dobrý den dámy,
jsem tatínek dvouletého chlapce a další miminko mám na cestě. Zároveň musím dělat závěrečnou práci na vysoké škole a potřebuji data do anonymního dotazníku. Moc by mi pomohlo, kdybyste mi vyplnily pár dotazů zde. Díky https://forms.gle/…KBAdVeRY2CQA .

Příspěvek upraven 11.09.20 v 17:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Alriga
11.9.20 17:38

A jak souvisí počet vašich dětí s vaší prací???

• Citovat
  • Upravit
27560
11.9.20 17:39

A už jsi ten dotazník předělal? fakt nebudu studovat právní systém v Nizozemsku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.9.20 17:39

@Alriga No dost. Hlavně s nemožností běhat s dotazníkem. Taky by se ze mě mohl stát samoživitel. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.9.20 17:44

@ka2ka Ne, ale máte možnost, vyplnit, že nevíte. Ostatně neodpovědět na otázku bylo možné i před tím. Smysl je v tom najít souvislost mezi znalostmi problematiky a názory. Nizozemsko je pak zemí ve které je eutanazie dekriminalizovaná nejdéle. Proto je vzaná jako vzorek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
11.9.20 17:47

Odkaz mi nefunguje. Jinak doporučuji fundovaného jazykového korektora na tu práci, čeština asi není vaše silná stránka.

• Citovat
  • Upravit
183
11.9.20 17:48

Hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
11.9.20 17:52

Hotovo

• Citovat
  • Upravit
39
11.9.20 17:53

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.9.20 18:07

@Alriga Už by měl. Díky za připomínku. Strýc je učitelem češtiny. Ono u mě nejde ani tak o neznalost, jako o nepozornost. Mám s tím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16059
11.9.20 18:26

Já jsem ti to vyplnila, ale být vedoucí tvojí bakalářky, tak ti to omlátím o hlavu. Jak si ten závěr představuješ, něco jako např. „Z 60% lidí, kteří souhlasí s potratovou politikou, jich 90% netuší, kolik potratů se v ČR ročně udělá a 5% uvádí špatnou odpověď.“? :roll:
Už jen ta třetí otázka, kdy kromě hlavního/krajského města už je jen volba menší město nebo vesnice. Město s 50tis. obyvatel je pro tebe menší město? Pro mě není ani krajské ani menší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
11.9.20 18:46

Vyplnila jsem ti to, ale tohle není seriózní dotazník k seriózní práci. Tohle nemohl žádný soudný školitel schválit. Není jasné, jaký trendy dotazníkem sleduješ. Otázky na naše osobní názory jsou formulovány tak, že jsou často zavádějící, nepřesné. Otázky na naši znalost právního systému Nizozemska??? O ničem nevypovídají. Máš štěstí, že nejsem tvůj školitel, protože takhle bys nedostudoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14857
11.9.20 19:08

@gemar skončila jsem u otázky, kde chyběla možnost nevím a já bych si musela tipovat, takže nevyplněno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
11.9.20 19:14

Já jsem teda 30 let po VŠ, ale taky jsem moc nepochopila, k čemu ty odpovědi budou. Jde o to, jaká je informovanost dotázaných?

• Citovat
  • Upravit
39
11.9.20 19:17

@Alriga Jde o to porovnat informovanost a názory. Potvrdit nebo vyvrátit souvislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!