Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
čičinka píše:
Tak koukám, že jdu s křížkem po funuseTak hlavně, že se našel. Taky bych někdy ocenila, kdybych třeba zatleskala a mobil se ozval…
Jasan, rádo se stalo…
Já bych potřebovala mít tleskací mechanismus na víc věcech - mobil aspoň zvoní, klíče a flešky nikolivěk ![]()
Angua píše:
Jasan, rádo se stalo…Já bych potřebovala mít tleskací mechanismus na víc věcech - mobil aspoň zvoní, klíče a flešky nikolivěk
Ano, svého času jsem velmi potřebovala prozváněcího dudlíka. Proč to nikdo nedělá
???
Len-til-kah píše:
![]()
![]()
![]()
Angua píše:Ano, svého času jsem velmi potřebovala prozváněcího dudlíka. Proč to nikdo nedělá
Jasan, rádo se stalo…Já bych potřebovala mít tleskací mechanismus na víc věcech - mobil aspoň zvoní, klíče a flešky nikolivěk???
Mezera na trhu - příležitost ![]()
holky to je legrační diskuze, nudím se doma a tak pročítám kdeco ![]()
no to musela být super pařba ![]()
je fakt že když je doma člověk sám, tak vlastně nemám komu říct o prozvonění, zlatej internet ![]()
by mě nenapadlo k čemu všemu se dá využít e-mimino
, ale jít zvonit na sousedy se mi takhle v noci samo nechtělo, tak mě napadlo toto
a zlatej nápad, ráno mě telefon vzbudil (ikdyž vstávat se nechtělo…) a vše bylo v poho!
Prosím vás, prozvoňte mi někdo snubák, právě se mi zakutálel, je ho nevidno, a když ho nenajdu, tak zapomenu, že tu vůbec je. Kdyby to aspoň bylo magnetické. Kruci!
![]()
ale jo,neco uz se vyrabi,aspon na ty klice,flesky atd.
![]()
v rychlosti nalezeno jen toto,ale je toho vic pod jinym nazvem:)
http://www.:-)darky.cz/vsechny-darky2/hledac-klicu-keyfinder-[0125]
Jo, o tom už jsem slyšela… Už to vidím, jak u nás piští mimino, píská pták a klíče chudery se můžou uvřeštět ![]()