Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak píše kattkka, nemůžeš ho nainstalovat ještě jednou (rozuměj do jiné složky v PC)?
Nebo třeba jinou verzi, že bys měla dvě verze najednou?
Já jsem slyšela, že to jde. Že si musíš založit druhý uživatelský účet v PC. Otevřeš si na původním účtu skype a pro otevření druhého skype musíš kliknout na ikonku skype v Program files a pravým tlačítkem myši dát otevřít jako a vybrat ten druhý účet. Pak prý poběží oba skype najednou.
Holky, díky za rady. Vyzkouším to.
Taky mě pak napadlo udělat si nick pouze jeden a v rámci něj rozdělit kontakty na dvě skupiny - pracovní a soukr. - pro jednu skupinu bych byla online a pro druhou neviditelná. Ale to si vymýšlím asi moc ![]()
Možná tady řeším zbytečnost, ale pro mě je to celkem důležité. Když jsem online na pracovních, tak fakt obden řeším nějaký problém z cestovky, ač se mě to už vůbec netýká. Nemám na to čas, zároveň však chci být v kontaktu s dalšími kolegy kamarády. Oni si můj soukr nick ovšem do kontaktů dát nemůžou, jelikož je jim kontrolován a smí tam mít pouze pracovní kontakty
![]()
Zkusila jsem nainstalovat skype do jiné složky. Stávající skype se mi aktualizoval, takže tudy cesta nepovede ![]()
madi píše:
Zkusila jsem nainstalovat skype do jiné složky. Stávající skype se mi aktualizoval, takže tudy cesta nepovede
Potvora jedna chytrá
A starší verzi skype do jiné složky?
A jinej komunikační program nejde?
Nebo mají kolegové povolenej jenom skype?
xbublax, skoro se mi to povedlo, ale v posledním kroku mi to hlásí tohle:
Přihlašovací chyba: Omezení uživatelského účtu. Důvodem může být, že není povoleno prázdné heslo, omezení času přihlášení nebo zá:,–(ou vynucené omezení
Judito, mají i icq, jenže také kontrolované kontakty:-( Navíc já mít icq nemůžu, děsně mi to zpomaluje pc.
Ahoj holky, doufám, že tenhle dotaz nebude proti pravidlům emimča.
Používám docela aktivně skype, dříve i v práci. Mám tedy nick pracovní (kde mám kamarády z práce a teoreticky bych ho teď neměla používat - ale používám ho jako neviditelná
) a nick soukromý. Kontakty bych chtěla mít takhle odděleně.
Přijde mi ale nepohodlné nestále přihlašovat a odhlašovat nicky, ráda bych byla online na obojím najednou.
Jde to ve skypu nějak nastavit? Zkoumala jsem to, bohužel ale nevyzkoumala