Dva nicky online na Skypu

teresa20
22.9.09 15:40

dva nicky online na skypu

Ahoj holky, doufám, že tenhle dotaz nebude proti pravidlům emimča.

Používám docela aktivně skype, dříve i v práci. Mám tedy nick pracovní (kde mám kamarády z práce a teoreticky bych ho teď neměla používat - ale používám ho jako neviditelná :wink: ) a nick soukromý. Kontakty bych chtěla mít takhle odděleně.

Přijde mi ale nepohodlné nestále přihlašovat a odhlašovat nicky, ráda bych byla online na obojím najednou.

Jde to ve skypu nějak nastavit? Zkoumala jsem to, bohužel ale nevyzkoumala :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1673
22.9.09 17:23

podle mě to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
22.9.09 17:38

Prý nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.9.09 20:08
:cry: :cry: :cry: :cry:
  • Citovat
  • Upravit
24320
22.9.09 20:13

A nejde jeste jednou nainstalovat skype?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.9.09 20:37

Používat dva nicky současně na jednom PC opravdu nejde..

• Citovat
  • Upravit
14721
22.9.09 20:37

Jak píše kattkka, nemůžeš ho nainstalovat ještě jednou (rozuměj do jiné složky v PC)?
Nebo třeba jinou verzi, že bys měla dvě verze najednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
22.9.09 21:06

Já jsem slyšela, že to jde. Že si musíš založit druhý uživatelský účet v PC. Otevřeš si na původním účtu skype a pro otevření druhého skype musíš kliknout na ikonku skype v Program files a pravým tlačítkem myši dát otevřít jako a vybrat ten druhý účet. Pak prý poběží oba skype najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.9.09 10:15

Holky, díky za rady. Vyzkouším to.
Taky mě pak napadlo udělat si nick pouze jeden a v rámci něj rozdělit kontakty na dvě skupiny - pracovní a soukr. - pro jednu skupinu bych byla online a pro druhou neviditelná. Ale to si vymýšlím asi moc :D

Možná tady řeším zbytečnost, ale pro mě je to celkem důležité. Když jsem online na pracovních, tak fakt obden řeším nějaký problém z cestovky, ač se mě to už vůbec netýká. Nemám na to čas, zároveň však chci být v kontaktu s dalšími kolegy kamarády. Oni si můj soukr nick ovšem do kontaktů dát nemůžou, jelikož je jim kontrolován a smí tam mít pouze pracovní kontakty :( :(

• Citovat
  • Upravit
teresa20
23.9.09 14:48

Zkusila jsem nainstalovat skype do jiné složky. Stávající skype se mi aktualizoval, takže tudy cesta nepovede :)

• Citovat
  • Upravit
14721
23.9.09 15:05
madi píše:
Zkusila jsem nainstalovat skype do jiné složky. Stávající skype se mi aktualizoval, takže tudy cesta nepovede :)

Potvora jedna chytrá :( A starší verzi skype do jiné složky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.9.09 15:14

že bychom ho přece jenom zmátly??? :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
1673
23.9.09 15:49

A jinej komunikační program nejde?
Nebo mají kolegové povolenej jenom skype?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.9.09 19:51

xbublax, skoro se mi to povedlo, ale v posledním kroku mi to hlásí tohle:

Přihlašovací chyba: Omezení uživatelského účtu. Důvodem může být, že není povoleno prázdné heslo, omezení času přihlášení nebo zá:,–(ou vynucené omezení

• Citovat
  • Upravit
teresa20
23.9.09 19:52

Judito, mají i icq, jenže také kontrolované kontakty:-( Navíc já mít icq nemůžu, děsně mi to zpomaluje pc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová