Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Blbka budeš, když s tím nepůjdeš. To co jsem rozluštila mi moc normální nepřijde.
Zubajda, aha to je pokus o to být vtipná
.Kdepak zubajda, zubatá přijde.
Šla bych hned k zubaři. A nedá mi to, je fakt tak těžký si to po sobě jednou přečíst a opravit chyby?
Mě když zubař čistil kanálky, tak říkal, že 2-3 dny zvýšená citlivost je OK, ale pokud to natece tak okamžitě přijít, takže já bych určitě šla k zubaři…
Presne tak, zvysena citlivost je v pohode, ale to, co popisuješ ty, uz je na fakt na zubare!
Kanálky mi čistili nedávno a cca týden mě to bolelo, nemohla jsem na to ani kousnout…i když je zub mrtvý, tak bolí okolní tkáně a nervy, ale je to cítit jako mrtvý zub…každopádně jsem neměla nateklou tvář, ani mi bolest nevystřelovala do oka, to už bude asi něco víc, tak raději zubař
@Anonymní píše:
Předevčírem mi zubajda dělala zub cistila kanalkyatd tim padem by mel byt mrtvej na dotek citlivej ale hruza taky ale zacala me bolet desne kost jako by na tvari k oku atd napdl me tzanet dutin ale rymu nic nemam a dneska uz to mam natekly boli me cela ta leva strana kde delala spicakale ten zub je po cisteni kanalku mrtvej
ale predtim nic a po tom zubu mi natekla tvar na dotek boli kost a i samo to boli jen ta pulka jedna.zas nechci bejt za blbku a hned tam letět..
Radši si na tu pohotovost zajdi. Podle toho popisu musíš být v děsným stavu. ![]()
Nejspíš se ti tam dělá zánět, chce to znova vyčistit. Někdo je k tomu náchylnější. Jinak u mě byl kupříkladu problém, že mám kořeny (a tudíž kanálky) tři, takže zubař jeden přehlídl. Možné je prostě všechno.
Možná zánět okostice zubu, je to akutní stav, takže bych taky šla k zubaři co nejdřív, rozhodně nečekat do zítra, bude to horší..
Prosim anonym, jinak smazat.
Preji hezky den, prosim, ráda bych znala váš názor. Před necelými 2 měsíci jsem si od dobre známe koupila použitou prsní odsávačku za 2/3 nynější kupní ceny(ona ji kupovala cca před 4 lety l, pouzivala ji 2 mesice, pak asi 2 roky ne a potom cca 9 mesinu nonstop, prováděla údržbu dle navodu, cena byla o něco vyšší než stoji nova odsávačka ted). Já jsem s ni odsavala 3-4× denne cca 30 min. Po necelých 2 mesicich se odsavacka porouchala-prestala odsavat. Odsávačku jsme rozdelali, uvnitř byla plíseň a bylo zaseknute lozisko). Sice jsme zprovoznili, ale uz neodsavala, pouze vydávala zvuky podobne jako na začátku, když odsavala normalne. Abych nepřišla o mliko, tak jsem si druhý den koupila tu stejnou, ale úplne novou odsávačku a zjistila jsem, ze to stejne množství odsaju za polovinu času. Takže už při prvním používání pouzite odsávačky odsavacka neodsavala tak, jak by mela. To by mi ale nevadilo, kdybych ji mohla používat aspoň do 6 měsíců věku dítěte. Co myslíte, mela by mi známa vrátit aspoň část peněz??A nebo mám prostě smůlu? Nejde mi ani tak o ty peníze, ale o princip. Moc děkuji za Vaše názory.
No upřímně, za mnou někdo přijít po 2 měsících každodenního používání, že ta věc od začátku nefunguje jak má a chce zpátky peníze tak by asi neuspěl. Pokud bych si teda toho sama nebyla vědoma, ale to kámošce těžko prokazes.
Nic bych po známé nechtěla. Vždycky je risk kupovat věci z druhé ruky.
Předevčírem mi zubajda dělala zub cistila kanalkyatd tim padem by mel byt mrtvej na dotek citlivej ale hruza taky ale zacala me bolet desne kost jako by na tvari k oku atd napdl me tzanet dutin ale rymu nic nemam a dneska uz to mam natekly boli me cela ta leva strana kde delala spicakale ten zub je po cisteni kanalku mrtvej
ale predtim nic a po tom zubu mi natekla tvar na dotek boli kost a i samo to boli jen ta pulka jedna.zas nechci bejt za blbku a hned tam letět..