Zub

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1504
25.10.15 12:23

zub

Ahoj holky, v patek jsem byla n trhani zubu stolicka 6 dole jelikoz moje bejvale doktorka ho totalne zdevastovala blbe cistene kanalky atd takze uz nesel zachranit rikal zubar tak jsme s, a na trhani jenze 2 hodiny mi ho tam trhak nesel mu pak se zlomil anakonec me odvezl na karlak a tam jim to take neslo atd takhe chirurgicky a ted se chci zeptat zajak dlouho. Ypadnou stehy a kdy splaskne pusa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
244
25.10.15 12:44

Stehy by Vám měli vytáhnout za 10 dní a otok je individuální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
25.10.15 12:47

@michellll to ti vubec nezavidim :roll: ja byla na trhani 6 nahore pred 14ti dnama. Rvali mi to na karlaku 2 hodiny 8o nam to sesity a i presto ze dr rikal ze stehy se vstrebaji, jsou tam furt. Navic se to blbe hoji, rozbolela me z toho petka. I kdyz zubaka nesnasim, zitra frcim na karlak :roll: Co se tyce otoku mel by byt jen 3 az 5 dni max, ale po trech dnech b melo dojit ke zlepseni. Pokud ne, nebo horsi tak radeji k dr. Preji ti at si brzy v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
25.10.15 12:51

Chce to hodne chladit. Atb preventivne ti dali? Pokud ne, muze se rozjet zanet. Pokud se bolest stupnuje, tak bych sla na ten Karlak zas, ema smysl to nechat nabrat nejake silene obratky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
25.10.15 12:52

Chce to hodne chladit. Atb preventivne ti dali? Pokud ne, muze se rozjet zanet. Pokud se bolest stupnuje, tak bych sla na ten Karlak zas, ema smysl to nechat nabrat nejake silene obratky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
25.10.15 13:33

@michellll největší otok bývá 2-3 den po extrakci, pak by měl ustupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
25.10.15 14:15
@Verculinka23 píše:
@michellll to ti vubec nezavidim :roll: ja byla na trhani 6 nahore pred 14ti dnama. Rvali mi to na karlaku 2 hodiny 8o nam to sesity a i presto ze dr rikal ze stehy se vstrebaji, jsou tam furt. Navic se to blbe hoji, rozbolela me z toho petka. I kdyz zubaka nesnasim, zitra frcim na karlak :roll: Co se tyce otoku mel by byt jen 3 az 5 dni max, ale po trech dnech b melo dojit ke zlepseni. Pokud ne, nebo horsi tak radeji k dr. Preji ti at si brzy v poradku :hug:

No nastetsi otok je daleko lepsi nez vcera, ale stale tam jeste je no stehy maji prej sami vypadat…no nastetsi dneska jsem meste prasek nemela zatim to nejak neboli vemu si az vecer radsi…no jako hruuuza 2 hodinymi to tahal muj zubar tomu to neslo to dotoho vrtal atd pak me poslal na ten karlal tam to taky pul hodiny zkousel a zub zlomenej a zustly tam koreny tak to rezal zkalpelem :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
25.10.15 14:17
@Verculinka23 píše:
@michellll to ti vubec nezavidim :roll: ja byla na trhani 6 nahore pred 14ti dnama. Rvali mi to na karlaku 2 hodiny 8o nam to sesity a i presto ze dr rikal ze stehy se vstrebaji, jsou tam furt. Navic se to blbe hoji, rozbolela me z toho petka. I kdyz zubaka nesnasim, zitra frcim na karlak :roll: Co se tyce otoku mel by byt jen 3 az 5 dni max, ale po trech dnech b melo dojit ke zlepseni. Pokud ne, nebo horsi tak radeji k dr. Preji ti at si brzy v poradku :hug:

A kdo ti to delyl na tom karlalku mne nejakej mohamed, vypadal ze tomu rozumi tak snad to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
25.10.15 14:19
@Verculinka23 píše:

Kazdopadne si rikam ze ty stehy kdyz to šil tak je mohl vice ustrihnout jelikoz to mam dlouhe jak tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
25.10.15 15:31

@michellll me to delal dr Bartoš, byl naprosto uzasnej :palec: videl moji hruzu v ocich :lol: tak podle toho jednal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
26.10.15 13:59
@Verculinka23 píše:
@michellll me to delal dr Bartoš, byl naprosto uzasnej :palec: videl moji hruzu v ocich :lol: tak podle toho jednal :lol:

Ahoj tak co jak jsi doladla na u zubare? Dneska je to 3 den a otok uz je minimalni, vcera mi vypadl 1 steh a jeste 2 tam mam ten jeden co je u tvare mi tam dost tedy vadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
26.10.15 14:00
@Verculinka23 píše:
@michellll me to delal dr Bartoš, byl naprosto uzasnej :palec: videl moji hruzu v ocich :lol: tak podle toho jednal :lol:

Jinak hruzu v ocich jsem mela taky a on jeste na me to nic neni se tvarte vesele..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.