Prosím adminy o vyjádření

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mandarinka104
6.2.24 22:48
@aiwwa píše:
Jsi poněkud neklidná. Tohle je otevřená diskuze, může sem psát kdo chce.

aha, OT je jako otevřená diskuze jo, tj všechno? a co jako, někomu výslovně zakazujeme sem jít nebo co? Vždyť, ať si píše kdo chce, já jen odpovídám, že mě to ale nezajímá…jako co? to se nesmí napsat, že mě to nezajímá, já jsem klidná jak želva a veselá, to se nebojte :palec:

• Citovat
  • Upravit
56505
6.2.24 22:49
@Mandarinka104 píše:
proč jste všichni posedlí těmi reinkarnacemi? a kdo je to ta klopča prosím vás?, napíše mi to někdo? tak blbý nick bych si teda určitě nikdy nezvolila…ale nechápu proč si někdo domýšlí, že jsem jiný uživatel, co už tu byl…potom, kdo je tu na dně… já jsem tady v podstatě nováček :nevim: Matt 02 co je to OT, dej vědět, pouč mě ;)

Zkrátka OT existuje už velmi dlouho. Není to nic nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140245
6.2.24 22:49
@Mandarinka104 píše:
@mojmira No a proč vy mi to píšete? Ona mi to může napsat sama že. Je vám po tom víte co, co já s ní řeším. A jedině odpověď přímo od ní, pro mě bude mít nějakou hodnotu. Co píšete vy mě těžce nezajímá :mrgreen:

zase určuješ kdo ti může psát a kdo ne? uklidni se a neprožívej to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.2.24 22:50
@Mandarinka104 píše:
aha, OT je jako otevřená diskuze jo, tj všechno? a co jako, někomu výslovně zakazujeme sem jít nebo co? Vždyť, ať si píše kdo chce, já jen odpovídám, že mě to ale nezajímá…jako co? to se nesmí napsat, že mě to nezajímá, já jsem klidná jak želva a veselá, to se nebojte :palec:
8o :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
@Mandarinka104 píše:
aha, OT je jako otevřená diskuze jo, tj všechno? a co jako, někomu výslovně zakazujeme sem jít nebo co? Vždyť, ať si píše kdo chce, já jen odpovídám, že mě to ale nezajímá…jako co? to se nesmí napsat, že mě to nezajímá, já jsem klidná jak želva a veselá, to se nebojte :palec:

Hele, nic ve zlem, ale jsi tu jako svab. Nikdo te nechce, jsi vsem pro smich. Fakt te bavi tu byt? A zalovat adminum, kterym jsi evidentne tez pro smich?

• Citovat
  • Upravit
Mandarinka104

@ontarova.stara Děkuji. Zajímavé. Tak to se musím paní adminky ještě pak na něco zeptat.
Vkládáte svá slova do úst samotným adminům. To je ale váš názor. Admini se tady musí chovat ke všem slušně a musí korigovat diskuze. jak říkám, směrodatné je pro mě to, co napíšou oni. takže za ně nemluvte, tj dost ehm směšné. Opět urážení - šváb ok, schválně co na to řeknou. Ptž já nikoho neurážím a to oni uvidí že.

Příspěvek upraven 06.02.24 v 22:54

• Citovat
  • Upravit
118893
6.2.24 22:51
@Mandarinka104 píše:

Ty jsi tak klidná, že jiným píšeš do zpráv nadávky a ukolujes adminy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli

Ježíš holky, já chci jít spát… přestante na toho oranžovýho šaška reagovat nebo tu zas budu muset vysedávat do rána… vod toho se nejde urvat.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17490
@stinga píše:
je to marné, je to marné - to nepomůže

Ona snad ani nechápe, že tím co napsala, to úplně pohnojila.
Je drzá a ještě sprostá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.2.24 22:52
@DandátkoP píše:
@Mandarinka104 bude to takto dle tvého gusta? Google te nikdo pouzivat neucil, kdyz jsi tak vzdelana?Význam: OT - anglická zkratka pro „off topic“ - neboli česky „mimo téma“, oznámení například v internetové diskusi, že příspěvek se neváže k danému tématu.

Vzdělaná? To si nemyslím. Vždyť je úplně mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118893
@Mandarinka104 píše:
@ontarova.stara Děkuji. Zajímavé. Tak to se musím paní adminky ještě pak na něco zeptat.

Už máš 51 minut večerku, tak vycurat a spát. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
@Mandarinka104 píše:

Ptej se, zajiste ti rada odpovi.
I ten nejsposlednejsi tydyt obcas vi, kdy ma dost.

• Citovat
  • Upravit
118893
6.2.24 22:53
@Janli píše:
Ježíš holky, já chci jít spát… přestante na toho oranžovýho šaška reagovat nebo tu zas budu muset vysedávat do rána… vod toho se nejde urvat.. :mrgreen:

Taky už máš večerku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43702
6.2.24 22:53
@Mandarinka104 píše:

Jooo, ať to má grády :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80476
6.2.24 22:54
@Mandarinka104 píše:
proč jste všichni posedlí těmi reinkarnacemi? a kdo je to ta klopča prosím vás?, napíše mi to někdo? tak blbý nick bych si teda určitě nikdy nezvolila…ale nechápu proč si někdo domýšlí, že jsem jiný uživatel, co už tu byl…potom, kdo je tu na dně… já jsem tady v podstatě nováček :nevim: Matt 02 co je to OT, dej vědět, pouč mě ;)

OT jsou všechny tvé příspěvky v této i jiných diskusích, není zač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová