Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mandarinka104 píše:
proč jste všichni posedlí těmi reinkarnacemi? a kdo je to ta klopča prosím vás?, napíše mi to někdo? tak blbý nick bych si teda určitě nikdy nezvolila…ale nechápu proč si někdo domýšlí, že jsem jiný uživatel, co už tu byl…potom, kdo je tu na dně… já jsem tady v podstatě nováčekMatt 02 co je to OT, dej vědět, pouč mě
Zkrátka OT existuje už velmi dlouho. Není to nic nového.
@Mandarinka104 píše:
@mojmira No a proč vy mi to píšete? Ona mi to může napsat sama že. Je vám po tom víte co, co já s ní řeším. A jedině odpověď přímo od ní, pro mě bude mít nějakou hodnotu. Co píšete vy mě těžce nezajímá
zase určuješ kdo ti může psát a kdo ne? uklidni se a neprožívej to tak
@Mandarinka104 píše:
aha, OT je jako otevřená diskuze jo, tj všechno? a co jako, někomu výslovně zakazujeme sem jít nebo co? Vždyť, ať si píše kdo chce, já jen odpovídám, že mě to ale nezajímá…jako co? to se nesmí napsat, že mě to nezajímá, já jsem klidná jak želva a veselá, to se nebojte
@Mandarinka104 píše:
aha, OT je jako otevřená diskuze jo, tj všechno? a co jako, někomu výslovně zakazujeme sem jít nebo co? Vždyť, ať si píše kdo chce, já jen odpovídám, že mě to ale nezajímá…jako co? to se nesmí napsat, že mě to nezajímá, já jsem klidná jak želva a veselá, to se nebojte
Hele, nic ve zlem, ale jsi tu jako svab. Nikdo te nechce, jsi vsem pro smich. Fakt te bavi tu byt? A zalovat adminum, kterym jsi evidentne tez pro smich?
@ontarova.stara Děkuji. Zajímavé. Tak to se musím paní adminky ještě pak na něco zeptat.
Vkládáte svá slova do úst samotným adminům. To je ale váš názor. Admini se tady musí chovat ke všem slušně a musí korigovat diskuze. jak říkám, směrodatné je pro mě to, co napíšou oni. takže za ně nemluvte, tj dost ehm směšné. Opět urážení - šváb ok, schválně co na to řeknou. Ptž já nikoho neurážím a to oni uvidí že.
Příspěvek upraven 06.02.24 v 22:54
@Mandarinka104 píše:
Ty jsi tak klidná, že jiným píšeš do zpráv nadávky a ukolujes adminy. ![]()
Ježíš holky, já chci jít spát… přestante na toho oranžovýho šaška reagovat nebo tu zas budu muset vysedávat do rána… vod toho se nejde urvat.. ![]()
@stinga píše:
je to marné, je to marné - to nepomůže
Ona snad ani nechápe, že tím co napsala, to úplně pohnojila.
Je drzá a ještě sprostá.
@DandátkoP píše:
@Mandarinka104 bude to takto dle tvého gusta? Google te nikdo pouzivat neucil, kdyz jsi tak vzdelana?Význam: OT - anglická zkratka pro „off topic“ - neboli česky „mimo téma“, oznámení například v internetové diskusi, že příspěvek se neváže k danému tématu.
Vzdělaná? To si nemyslím. Vždyť je úplně mimo.
@Mandarinka104 píše:
@ontarova.stara Děkuji. Zajímavé. Tak to se musím paní adminky ještě pak na něco zeptat.
Už máš 51 minut večerku, tak vycurat a spát. ![]()
@Mandarinka104 píše:
Ptej se, zajiste ti rada odpovi.
I ten nejsposlednejsi tydyt obcas vi, kdy ma dost.
@Janli píše:
Ježíš holky, já chci jít spát… přestante na toho oranžovýho šaška reagovat nebo tu zas budu muset vysedávat do rána… vod toho se nejde urvat..
Taky už máš večerku? ![]()
@Mandarinka104 píše:
Jooo, ať to má grády
![]()
@Mandarinka104 píše:
proč jste všichni posedlí těmi reinkarnacemi? a kdo je to ta klopča prosím vás?, napíše mi to někdo? tak blbý nick bych si teda určitě nikdy nezvolila…ale nechápu proč si někdo domýšlí, že jsem jiný uživatel, co už tu byl…potom, kdo je tu na dně… já jsem tady v podstatě nováčekMatt 02 co je to OT, dej vědět, pouč mě
OT jsou všechny tvé příspěvky v této i jiných diskusích, není zač