Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mandarinka104 píše:,Ne ne. Jiní píšou do diskuzí nadávky a v té diskuzi se taky posmívali adminům, že stejně nezasáhnou a nic nevyřeší. Ale adminům to asi nevadí. Jo, jsem moc klidná, odpoledne jsem diskuze opustila, protože jsem byla ve wellness centru na masážimám se skvěle…
jo? fakt? tvůj projev tomu moc neodpovídá
a ty zase adminku peskuješ, co má a nemá psát, to ji moc nenadchne
@topazio píše:
Uklízečky?
Ta je úplně mimo. Lékař by jí měl zvýšit dávkování léků.
@Mandarinka104 píše:
@ontarova.stara Děkuji. Zajímavé. Tak to se musím paní adminky ještě pak na něco zeptat.
Vkládáte svá slova do úst samotným adminům. To je ale váš názor. Admini se tady musí chovat ke všem slušně a musí korigovat diskuze. jak říkám, směrodatné je pro mě to, co napíšou oni. takže za ně nemluvte, tj dost ehm směšné. Opět urážení - šváb ok, schválně co na to řeknou. Ptž já nikoho neurážím a to oni uvidí že.Příspěvek upraven 06.02.24 v 22:54
Ty máš v hlavě šváby? ![]()
@DandátkoP píše:Na to nam psala, ze ona lekare nepotrebuje, protoze je vzdelana. A my to nemuzeme hodnotit, protoze nejsme lekari. No, tak asi tak.
Ona je druhá Ingkacanova. ![]()
Podobný styl psaní. Všechno ví a všude byla.
@Mandarinka104 píše:
proč jste všichni posedlí těmi reinkarnacemi? a kdo je to ta klopča prosím vás?, napíše mi to někdo? tak blbý nick bych si teda určitě nikdy nezvolila…ale nechápu proč si někdo domýšlí, že jsem jiný uživatel, co už tu byl…potom, kdo je tu na dně… já jsem tady v podstatě nováčekMatt 02 co je to OT, dej vědět, pouč mě
Off topic… prostě se to netýká tématu, což jinými slovy znamená že píšeš mimo mísu, jak ti píšu už po několikáté ![]()
@topazio píše:
Ona je druhá Ingkacanova.
Podobný styl psaní. Všechno ví a všude byla.
já si také myslím, že by to mohla být ona
@topazio píše:
To také.
Myslím, že si všichni protiřečíte. jak teda souvisí to, co tu probíráte s tématem? já jsem zde napsala admince, nikomu z vás a čekám na její odpověd… během této doby nespočet uživatelů reaguje na můj komentář, zase to samé, co v minulé diskuzi…jak souvisí urážlivé reakce a nadávání s tématem? Takže jak velice ráda píše stinga - zahnojili jste tu diskuzi svými reakcemi na můj komentář a nic z toho nesouvisí s tématem. Nebo to jak píšete, že chlastáte, to jak souvisí s tématem i to ostatní, vždyť se v tom plácáte, to musí bavit ![]()
@mojmira píše:
pamatuji, prdne ti cévka a budeš tahat nohu, už ale nevím, kdo ten ban dostal
ReginaHero, snad jsem to nespletla. Ta bylo hodně fajn, ale už sem asi nechodí.
@Mandarinka104 píše:
Myslím, že si všichni protiřečíte. jak teda souvisí to, co tu probíráte s tématem? já jsem zde napsala admince, nikomu z vás a čekám na její odpověd… během této doby nespočet uživatelů reaguje na můj komentář, zase to samé, co v minulé diskuzi…jak souvisí urážlivé reakce a nadávání s tématem? Takže jak velice ráda píše stinga - zahnojili jste tu diskuzi svými reakcemi na můj komentář a nic z toho nesouvisí s tématem. Nebo to jak píšete, že chlastáte, to jak souvisí s tématem i to ostatní, vždyť se v tom plácáte, to musí bavit
To mi po. Ser záda
![]()
@Mandarinka104 píše:
Myslím, že si všichni protiřečíte. jak teda souvisí to, co tu probíráte s tématem? já jsem zde napsala admince, nikomu z vás a čekám na její odpověd… během této doby nespočet uživatelů reaguje na můj komentář, zase to samé, co v minulé diskuzi…jak souvisí urážlivé reakce a nadávání s tématem? Takže jak velice ráda píše stinga - zahnojili jste tu diskuzi svými reakcemi na můj komentář a nic z toho nesouvisí s tématem. Nebo to jak píšete, že chlastáte, to jak souvisí s tématem i to ostatní, vždyť se v tom plácáte, to musí bavit
Hele tak znova a tak jak to máš ráda. ![]()
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat)[1] je věcný rozhovor několika osob o určitém tématu, jehož cílem není rozhodovat, nýbrž věc pečlivě rozebrat z různých stránek, shromáždit argumenty a případně připravit půdu pro racionální rozhodnutí.
@Mandarinka104 píše:
Já nechlastám. Nikde jsem to nepsala. Nikdo tu nepije alkohol. To byla sranda. A za další se vyjadřuješ jako dlaždič.
@mado píše:
jj, zrovna jsem to chtěla napsat…
@mado píše:
jo, Regina, to mě vypadlo. Také jsem ji tady delší dobu neviděla
@DandátkoP píše:
Hele tak znova a tak jak to máš ráda.Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat)[1] je věcný rozhovor několika osob o určitém tématu, jehož cílem není rozhodovat, nýbrž věc pečlivě rozebrat z různých stránek, shromáždit argumenty a případně připravit půdu pro racionální rozhodnutí.
@Mandarinka104 píše:
No, kdyby jsi tu nenapsala tak stupidní a ještě dost urážející příspěvek, tak by ses teď neměla čemu divit. ![]()
Příspěvek upraven 06.02.24 v 23:12