Prosím adminy o vyjádření

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80476
6.2.24 22:59
@Mandarinka104 píše:,Ne ne. Jiní píšou do diskuzí nadávky a v té diskuzi se taky posmívali adminům, že stejně nezasáhnou a nic nevyřeší. Ale adminům to asi nevadí. Jo, jsem moc klidná, odpoledne jsem diskuze opustila, protože jsem byla ve wellness centru na masáži :-) mám se skvěle…

jo? fakt? tvůj projev tomu moc neodpovídá
a ty zase adminku peskuješ, co má a nemá psát, to ji moc nenadchne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
6.2.24 22:59
@topazio píše:
8o
Uklízečky? :lol:
Ta je úplně mimo. Lékař by jí měl zvýšit dávkování léků.
:lol: Na to nam psala, ze ona lekare nepotrebuje, protoze je vzdelana. A my to nemuzeme hodnotit, protoze nejsme lekari. No, tak asi tak. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.2.24 23:01
@Mandarinka104 píše:
@ontarova.stara Děkuji. Zajímavé. Tak to se musím paní adminky ještě pak na něco zeptat.
Vkládáte svá slova do úst samotným adminům. To je ale váš názor. Admini se tady musí chovat ke všem slušně a musí korigovat diskuze. jak říkám, směrodatné je pro mě to, co napíšou oni. takže za ně nemluvte, tj dost ehm směšné. Opět urážení - šváb ok, schválně co na to řeknou. Ptž já nikoho neurážím a to oni uvidí že.Příspěvek upraven 06.02.24 v 22:54

Ty máš v hlavě šváby? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.2.24 23:02
@DandátkoP píše: :lol: Na to nam psala, ze ona lekare nepotrebuje, protoze je vzdelana. A my to nemuzeme hodnotit, protoze nejsme lekari. No, tak asi tak. :lol:

Ona je druhá Ingkacanova. :lol:
Podobný styl psaní. Všechno ví a všude byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
6.2.24 23:02
@Mandarinka104 píše:
proč jste všichni posedlí těmi reinkarnacemi? a kdo je to ta klopča prosím vás?, napíše mi to někdo? tak blbý nick bych si teda určitě nikdy nezvolila…ale nechápu proč si někdo domýšlí, že jsem jiný uživatel, co už tu byl…potom, kdo je tu na dně… já jsem tady v podstatě nováček :nevim: Matt 02 co je to OT, dej vědět, pouč mě ;)

Off topic… prostě se to netýká tématu, což jinými slovy znamená že píšeš mimo mísu, jak ti píšu už po několikáté :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80476
6.2.24 23:05
@topazio píše:
Ona je druhá Ingkacanova. :lol:
Podobný styl psaní. Všechno ví a všude byla.

já si také myslím, že by to mohla být ona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
6.2.24 23:05
@topazio píše:
To také. :lol:

Myslím, že si všichni protiřečíte. jak teda souvisí to, co tu probíráte s tématem? já jsem zde napsala admince, nikomu z vás a čekám na její odpověd… během této doby nespočet uživatelů reaguje na můj komentář, zase to samé, co v minulé diskuzi…jak souvisí urážlivé reakce a nadávání s tématem? Takže jak velice ráda píše stinga - zahnojili jste tu diskuzi svými reakcemi na můj komentář a nic z toho nesouvisí s tématem. Nebo to jak píšete, že chlastáte, to jak souvisí s tématem i to ostatní, vždyť se v tom plácáte, to musí bavit :lol:

• Citovat
  • Upravit
22865
6.2.24 23:06
@mojmira píše:
pamatuji, prdne ti cévka a budeš tahat nohu, už ale nevím, kdo ten ban dostal :nevim:

ReginaHero, snad jsem to nespletla. Ta bylo hodně fajn, ale už sem asi nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43699
6.2.24 23:07
@Mandarinka104 píše:
Myslím, že si všichni protiřečíte. jak teda souvisí to, co tu probíráte s tématem? já jsem zde napsala admince, nikomu z vás a čekám na její odpověd… během této doby nespočet uživatelů reaguje na můj komentář, zase to samé, co v minulé diskuzi…jak souvisí urážlivé reakce a nadávání s tématem? Takže jak velice ráda píše stinga - zahnojili jste tu diskuzi svými reakcemi na můj komentář a nic z toho nesouvisí s tématem. Nebo to jak píšete, že chlastáte, to jak souvisí s tématem i to ostatní, vždyť se v tom plácáte, to musí bavit :lol:

To mi po. Ser záda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
6.2.24 23:07
@Mandarinka104 píše:
Myslím, že si všichni protiřečíte. jak teda souvisí to, co tu probíráte s tématem? já jsem zde napsala admince, nikomu z vás a čekám na její odpověd… během této doby nespočet uživatelů reaguje na můj komentář, zase to samé, co v minulé diskuzi…jak souvisí urážlivé reakce a nadávání s tématem? Takže jak velice ráda píše stinga - zahnojili jste tu diskuzi svými reakcemi na můj komentář a nic z toho nesouvisí s tématem. Nebo to jak píšete, že chlastáte, to jak souvisí s tématem i to ostatní, vždyť se v tom plácáte, to musí bavit :lol:

Hele tak znova a tak jak to máš ráda. :mavam:

Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat)[1] je věcný rozhovor několika osob o určitém tématu, jehož cílem není rozhodovat, nýbrž věc pečlivě rozebrat z různých stránek, shromáždit argumenty a případně připravit půdu pro racionální rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.2.24 23:08
@Mandarinka104 píše:

Já nechlastám. Nikde jsem to nepsala. Nikdo tu nepije alkohol. To byla sranda. A za další se vyjadřuješ jako dlaždič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42032
6.2.24 23:08
@mado píše:

jj, zrovna jsem to chtěla napsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140245
6.2.24 23:09
@mado píše:

jo, Regina, to mě vypadlo. Také jsem ji tady delší dobu neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
6.2.24 23:10
@DandátkoP píše:
Hele tak znova a tak jak to máš ráda. :mavam:Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat)[1] je věcný rozhovor několika osob o určitém tématu, jehož cílem není rozhodovat, nýbrž věc pečlivě rozebrat z různých stránek, shromáždit argumenty a případně připravit půdu pro racionální rozhodnutí.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17489
6.2.24 23:10
@Mandarinka104 píše:

No, kdyby jsi tu nenapsala tak stupidní a ještě dost urážející příspěvek, tak by ses teď neměla čemu divit. ;)

Příspěvek upraven 06.02.24 v 23:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová