Prosím adminy o vyjádření

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
7.2.24 08:03
@vokishka píše:
Kdo tu pisete, ze je jako Kacanova, tak jeji diskuse prece byly sranda, neutocila na nikoho. Tahle je jen trapná.

To je pravda, ta nebyla tak napruzelá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
7.2.24 08:05

@vokishka ja si myslim, ze to nikdo, jiz znamej, neni. Tady pomeranc jede proste sam za sebe. Snad fakt brzo dojede nebo prestane prudit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.2.24 08:41
@Mandarinka104 píše:
@topazio a co je konkrétně vulgární? přesvědčujete o tom jenom sám sebe, já tady vulgární nejsem, tady se přece vulgarismy psát nesmí, takže těžko :jazyk:

Opravdu trpíš ztrátou paměti. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.2.24 08:42
@DandátkoP píše:
@vokishka ja si myslim, ze to nikdo, jiz znamej, neni. Tady pomeranc jede proste sam za sebe. Snad fakt brzo dojede nebo prestane prudit. :zed:

Chocholoušek by měl radost z tohoto materiálu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21083
7.2.24 09:06

Dobrý den,

uživatelce Mandarinka jsem napsala opět soukromou zprávu. Snažím se být maximálně nad věcí, i když se mě to také celkem dotýká. Zveřejním jen to, že jsem jí i do sz napsala, že ji budeme blokovat, pokud nepřestane rozkližovat diskuze. Poprosím vás ostatní zkusme toto téma již opustit. Pokusím se to vyřešit ještě po dobrém, pokud to nepůjde, budu ji blokovat. Snažím se pochopit i ji. Děkuji vám všem, kteří jste se mě zastali, moc si toho vážím.

Přeji vám krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.2.24 09:07
@admin píše:
Dobrý den,

uživatelce Mandarinka jsem napsala opět soukromou zprávu. Snažím se být maximálně nad věcí, i když se mě to také celkem dotýká. Zveřejním jen to, že jsem jí i do sz napsala, že ji budeme blokovat, pokud nepřestane rozkližovat diskuze. Poprosím vás ostatní zkusme toto téma již opustit. Pokusím se to vyřešit ještě po dobrém, pokud to nepůjde, budu ji blokovat. Snažím se pochopit i ji. Děkuji vám všem, kteří jste se mě zastali, moc si toho vážím.

Přeji vám krásný den

Diana :kytka:

Když nás to tak baví….. :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7842
7.2.24 16:26
@ludmilaadamkova píše:
Hele a víte že to můžete přeskakovat? :nevim:Nevím proč si myslíte, že můžete něco změnit když budete na trotla reagovat. Tím že na něj jakoukoliv reagujeme přistupujete na jeho hru kterou prostě nemůžete vyhrát. Vyhrajete tak že si ho prostě naprosto nebudete všímat ať se umlátí třeba o zeď sám.

Přesně tak. Já ho nečtu už dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7842
7.2.24 16:50
@Klopotkova píše:
Eeeeee, Šilerka ne. Jako blondýna se mi vůbec nelíbí. S hnědými vlasy měla docela i šmrnc. Ona není škaredá.
Nepsala jsem nikdy, že jsem celá Borhyová. :mavam:

Viď, taky mi nepřijde úplně ošklivá a mě se docela líbí i ty světlé vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
7.2.24 16:55
@Taktinevím píše:
Viď, taky mi nepřijde úplně ošklivá a mě se docela líbí i ty světlé vlasy.

Není ošklivá. Na první pohled má dost kvalitních vlasů, s hnědými vlasy jí to slušelo, blond mi k ní nejde. Nevím, co by na ní mělo být škaredého. Průměrná udržovaná žena ve věku 55+. Mně se nelíbí jen ta problematická pleť na ní, ta je fakt nehezká.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
7.2.24 17:26

@admin
Diana, podle meho nazoru jste skvela adminka, rozmumna objektivni a lidska, jsem rada, ze jste se vratila. Takove admiy emimino potrebuje.

Madarinka mne pobavila, jasneze troli, ja asi tusim, kto je za tim nickem, ona se bavi, podobne jak se bavi ti, kteri na ni reaguji, je to win-win. 8)

Vztahovy expert me jako troll bavil, skoda, ze jste ho blokli, je to prvni troll, u ktereho mi je lito blokace, protoze to jeho troleni, to uz je vyssi divci :), na takove troleni je potreba kreativitu, jeho postava je v podstate umelecka troli performance :mrgreen:, neurazel, nebyl agresivni, zas, kdyby jste meli bloknout kazdeho, kto na emiminu fabuluje, keca, vymysli si, troli, zavrete pulku emimina. :)
Ale chapu, ze je vasi povinnosti trolly blokovat, nemuzete jako admin delit trolly na sympaticke a nesympaticke, to jen ja jako uzivatel si je muzu hazet do sufliku „zajimavy a tvorivy“ - „nezajimavy a otravny“ troll. :)

• Citovat
  • Upravit
118854
7.2.24 17:34

@My Melody ty tomu říkáš kreativita. Ale v době jeho největší „slávy“ zaplevelil všechny diskuze. To bylo dost otravný. Ale prý radí na konkurenčním serveru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22859
7.2.24 17:43

@My Melody přečti si, jak to rozjel na konkurenčním webu, když ti chybí. Někde výš je tu odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.2.24 17:52
@mado píše:
@My Melody přečti si, jak to rozjel na konkurenčním webu, když ti chybí. Někde výš je tu odkaz.

Vztahový expert opět perlí na Koníkovi.

Jeho text: Občas na ten web zajdu a čtu si tam. Všiml jsem si, jak v jedné diskuzi někoho podezírají z toho, že je Andromeda. A poučují jí tam, že si mohou psát, co chtějí, protože se jedná o diskuzí, ale zároveň tu, kterou za Andromedu považují, poučují o tom, co by ona psát měla a co ne. Někdo by řekl, že je to paradox, já to nazývám blbostí těch, co toto dělají. A admini tomu ještě přihlížejí. Nakonec chudák uživatelka dostane ban, protože si dovolila v diskuzi reagovat na ostatní. Ten web je ztracený. Ale co chtít, když devět z deseti lidí tam jsou totální vypatlanci? Luděk P. S. To OT, které se tam probírá, znamená. Omezená Topazio.

:lol:

Prý jsme vypatlanci. A co je on? :zed:

Omezená nejsem. Omezený je někdo jiný. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118854
7.2.24 17:57
@topazio píše:
Vztahový expert opět perlí na Koníkovi.

Jeho text: Občas na ten web zajdu a čtu si tam. Všiml jsem si, jak v jedné diskuzi někoho podezírají z toho, že je Andromeda. A poučují jí tam, že si mohou psát, co chtějí, protože se jedná o diskuzí, ale zároveň tu, kterou za Andromedu považují, poučují o tom, co by ona psát měla a co ne. Někdo by řekl, že je to paradox, já to nazývám blbostí těch, co toto dělají. A admini tomu ještě přihlížejí. Nakonec chudák uživatelka dostane ban, protože si dovolila v diskuzi reagovat na ostatní. Ten web je ztracený. Ale co chtít, když devět z deseti lidí tam jsou totální vypatlanci? Luděk P. S. To OT, které se tam probírá, znamená. Omezená Topazio.

:lol:

Prý jsme vypatlanci. A co je on? :zed:

Omezená nejsem. Omezený je někdo jiný. :lol:

Kašli na něj, vždyť je to nějaký kripl. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.2.24 18:00
@aiwwa píše:
Kašli na něj, vždyť je to nějaký kripl. :hug:

Já na něj kašlu. Je vidět, že mu ten ban leží v žaludku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová