Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
Milý trolle,děkuji, že mám díky tobě více práce. Adminování je moje srdcovka, díky tobě mi ta práce bude trvat trochu déle a dostanu tedy více peněz. Kdežto ty to děláš zadarmo.
dík
Diana
Zase on se u toho udělá ![]()
@Mango_Lassi píše:
Kdo chcete, běžte všichni za ludkem na koníka, ne? Mně je celkem ukradený. Dokázala jsem ho přeskočit, ale zároveň mi nechybí.
Nj, ale psal přece, že je gay.
![]()
@Černá Madonna píše:
Nj, ale psal přece, že je gay.![]()
Psala jsem snad, že na něj máte skočit?
![]()
@Mango_Lassi píše:
Psala jsem snad, že na něj máte skočit?![]()
Asi je zmatl ten konik ![]()
@Jemako píše:
Asi je zmatl ten konik
Podle mě je to zcela evidentní z kontextu a tématu, ale… ![]()
@Mango_Lassi píše:
Psala jsem snad, že na něj máte skočit?![]()
@My Melody píše:
No procetla jsem si to.Lol, ja si nemuzu pomoct, ale Ludek je jediny troll, ktery me zabavi, ja se tady chechtam nahlas,
proces proti emiminu, ktery bude financovat neziskova organizace, protoze mu zatrhli pristup na emimino.
![]()
![]()
Vztahovy experte, Ludku, ( Ludek, moc hezke jmeno
), kdyby jste to tu nahodou cetl. Jste extra trida talentovaneho trolla a na tom trvam. Kto jiny by vymyslel proces proti emiminu, ktery bude financovat neziskova organizace.
![]()
![]()
Ale pres vas vynikajici, odborny usudek, vas bohuzel musim upozornit na vas omyl, rmot je rmot a nikto jiny a Ploskutacek ja Ploskutacek a nikto jiny a nemaji tady ani jeden z nich duplicitni nicky, znam na emiminu uz dlouho jejich styl. Stejne tak jak vy nejste Andromeda. Mate kazdy svuj styl, jsem si jista, ze nejste jedna a tataz osoba.
Luděk není vůbec hezké jméno ![]()
@KalamityJohn píše:
Zase on se u toho udělá
Prý jsem omezená Tupazio. To určitě. Napsal to fekální troll. ![]()
@Magical-eyes píše:
Luděk není vůbec hezké jméno
Přesně to mne napadlo.
@Magical-eyes píše:
Luděk není vůbec hezké jméno
Vzdyt si delam perdel, kdybych rezirovala postavu „vztahoveho experta“
, tak mu dam presne toto jmeno, lepsi bych nenasla.
@My Melody píše:
No vy pommlouvate je tady, oni pomlouvaji vas na konicku, valka emino- modry konik, to tady jeste nebylo
Kdyby jste je ignorovali, tak je to prestane bavit, bavi je to, protoze to ctete.
Ale už to tu bylo hodně krát, většinou slabé kusy, co tu skončily, se pak běžely vyplakat na MK, jak jsou tady všichni oškliví a zlí.
Ošklivé, zlé emimčo
říkám to furt, že je to tady jen pro silné povahy
kdo to nezvládne, ať nasedne na koňa
tam je to chumláčkové, prostě pro měkkejše ![]()
@Birdonawire píše:
Pozornost Klopotkove teda ma, ale jestli je o co stat…
Jednoznačně. Lůďa je Bůh.
![]()
@aiwwa píše:
kašli na něj, nevšimej si ho. To on přesně chce, aby to všichni četli.
Přesně. Nekrmit!
@Klopotkova píše:
Souhlasím až na to, že si myslím, že troll není. Nikomu neubližoval, nad nikým se nepovyšoval, nebyl vulgární a hlavně dokázal poradit.
To každý nezaujatý uživatel musel poznat.
Diana je fakt super.
Je troll, co jine by byl. Ted jsem si procetla posledni vase prispevky na konikovi, skoda, predtim me „vztahovy expert“ bavil, necetla jsem vsechno, ale co jsem tady od neho videla, neurazel, neutocil, jeho postava vztahoveho experta me pobavila, ale tohle posledni, co tam ted pisete, to uz nema s humorem nic, to jsou sproste osobni utoky. Vztahovy expert se tim znizuje se na uroven nekterych nasich mistnich soudruhu a soudruzek, kteri si mindraky a sve dosrane zivoty leci na emimnu tim, ze furt nekomu potrebuji okopavat kotniky a posmivat se, neni o nic lepsi, dela to same, i kdyz trolim zpusobem.
Kdyby si odpustil ty kecy o rmot a Ploskutacikovi, skoda. Ploskutacik je ferovy, ma postizeni po mozkove obrne, neprozrazim nic, co by sam nenapsal a rmot je taky ferovy chlap, jsou to dva normalni diskuteri.