Prosím adminy o vyjádření

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6703
18.2.24 17:26

Ježíš ono je to zpět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
18.2.24 17:30
@Temnástranasíly píše:
Ježíš ono je to zpět?

Po banu se vrátila a zase tu otravuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118598
18.2.24 17:32

Holky, proč na to reagujete? Nechte to být, odleze samo. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.2.24 17:32
@Temnástranasíly píše:
Ježíš ono je to zpět?

Přesně tohle jsem řekla, když jsem po měsíci zase našla u dětí vši…

• Citovat
  • Upravit
Mandarinka104
18.2.24 17:33
@DandátkoP píše:
@Mandarinka104 kazdej druhej si preje, aby te zablokovali. No proc asi. :mavam:

Důvod zablokování posuzují naštěstí jenom administrátoři tohoto webu. A za druhé, přát někomu něco špatného je velmi zlé, ne nadarmo se říká, že karma je zdarma. Když budete přát špatné věci, tak se to stane vám. Já mám veselý život, dobrou náladu a nikomu špatné věci nepřeju. Ať posoudí admin vaše nenávistné reakce a zhodnotí, kdo si co zaslouží :-p

@hanka.br. Jak píšu, jsem naprosto spokojený člověk, právě proto tady nejsem zlá na druhé. Já nesedím u EM každý den jak někteří, ale užívám si života. Ostatní jsou dlouholetéééé uživatelky, takže asi už roky sedí jen u EM a píšou tady a píšou. Ne všichni ale žijí jen ve virtuálním světě a plivou tady nenávist. Takových lidí je mi spíš líto, pa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6703
18.2.24 17:34
@Janli píše:
Přesně tohle jsem řekla, když jsem po měsíci zase našla u dětí vši…

Myslíš, že to pomůže i proti útoku mandarinek? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118598
18.2.24 17:34
@Janli píše:
Přesně tohle jsem řekla, když jsem po měsíci zase našla u dětí vši…
:lol: :P :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30474
18.2.24 17:37
@Mandarinka104 píše:
Důvod zablokování posuzují naštěstí jenom administrátoři tohoto webu. A za druhé, přát někomu něco špatného je velmi zlé, ne nadarmo se říká, že karma je zdarma. Když budete přát špatné věci, tak se to stane vám. Já mám veselý život, dobrou náladu a nikomu špatné věci nepřeju. Ať posoudí admin vaše nenávistné reakce a zhodnotí, kdo si co zaslouží :-p@hanka.br. Jak píšu, jsem naprosto spokojený člověk, právě proto tady nejsem zlá na druhé. Já nesedím u EM každý den jak někteří, ale užívám si života. Ostatní jsou dlouholetéééé uživatelky, takže asi už roky sedí jen u EM a píšou tady a píšou.Ne všichni ale žijí jen ve virtuálním světě a plivou tady nenávist. Takových lidí je mi spíš líto, pa :mavam:

Uvědomuješ si, že jsi to ty, kdo sedí ve virtuálním světě a plive nenávist? A píšeš a píšeš, i když nemáš, co říct? Taky je mi tě líto. Vlastně ani není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
18.2.24 17:40
@Mandarinka104 píše:
Důvod zablokování posuzují naštěstí jenom administrátoři tohoto webu. A za druhé, přát někomu něco špatného je velmi zlé, ne nadarmo se říká, že karma je zdarma. Když budete přát špatné věci, tak se to stane vám. Já mám veselý život, dobrou náladu a nikomu špatné věci nepřeju. Ať posoudí admin vaše nenávistné reakce a zhodnotí, kdo si co zaslouží :-p@hanka.br. Jak píšu, jsem naprosto spokojený člověk, právě proto tady nejsem zlá na druhé. Já nesedím u EM každý den jak někteří, ale užívám si života. Ostatní jsou dlouholetéééé uživatelky, takže asi už roky sedí jen u EM a píšou tady a píšou. Ne všichni ale žijí jen ve virtuálním světě a plivou tady nenávist. Takových lidí je mi spíš líto, pa :mavam:

Tak jedinej, kdo dostava furt upozorneni na zablokovani, ses ty :nevim: ale presne, nebudu te krmit, pomeranci. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
18.2.24 17:40

@topazio veřejná diskuze, takže nemáte právo někomu zakazovat, aby sem něco napsal… tak jako já vám prý nemám nakazovat, abyste na to nereagovali že? takže stejně s tím nic neuděláme, každý si napíše, co bude chtít… pokud vám to vadí, stačí to ignorovat - protože jsem psala paní Dianě a nikomu jinému :-) to vy mě tady oslovujete, všichni zaplevelujete diskuzi vašimi reakcemi (na mou odpověd pro admina), ale mě je to jako úúúplně jedno :-o)

• Citovat
  • Upravit
Janli
18.2.24 17:41
@Temnástranasíly píše:
Myslíš, že to pomůže i proti útoku mandarinek? :mrgreen:

No, s vešmi musíš bojovat všemi dostupnými prostředky, mandarinku bude lepší ignorovat a počkat až sama bez zájmu odehnije…
Stejně sem akorát chodí provokovat. Všimni si, jaký používá útoky, přesně ví, co tady koho zvedne ze židle…

• Citovat
  • Upravit
6703
18.2.24 17:54
@Janli píše:
No, s vešmi musíš bojovat všemi dostupnými prostředky, mandarinku bude lepší ignorovat a počkat až sama bez zájmu odehnije…
Stejně sem akorát chodí provokovat. Všimni si, jaký používá útoky, přesně ví, co tady koho zvedne ze židle…

Jasný, tyto věcí vidím, nerozčiluje mě to, ale unavuje. Spousta rozbořených diskuzí pro nic za nic

Příspěvek upraven 18.02.24 v 18:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
18.2.24 18:11
@Mandarinka104 píše:
@topazio veřejná diskuze, takže nemáte právo někomu zakazovat, aby sem něco napsal… tak jako já vám prý nemám nakazovat, abyste na to nereagovali že? takže stejně s tím nic neuděláme, každý si napíše, co bude chtít… pokud vám to vadí, stačí to ignorovat - protože jsem psala paní Dianě a nikomu jinému :-) to vy mě tady oslovujete, všichni zaplevelujete diskuzi vašimi reakcemi (na mou odpověd pro admina), ale mě je to jako úúúplně jedno :-o)

Jediná ty plevelíš diskuze. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
18.2.24 18:21

@Temnástranasíly myslím si, že vy se celkově musíte cítit unaveně a navíc máte rozbouřené hormony, když jste těhotná ne :-) možná by to chtělo slézt z emimina a odpočinout si, dát si nohy nahoru a neřešit blbosti, měla byste se více opatrovat :kytka:

• Citovat
  • Upravit
40872
18.2.24 18:23
@stinga píše:
ale je to setsakra těžký úkol :D :oops: ;)

Přímo Sophiina volba! :zed: ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová