Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mandarinka104 píše:
@Temnástranasíly myslím si, že vy se celkově musíte cítit unaveně a navíc máte rozbouřené hormony, když jste těhotná nemožná by to chtělo slézt z emimina a odpočinout si, dát si nohy nahoru a neřešit blbosti, měla byste se více opatrovat
Proč sem vlastně chodíš?
@Tichošlápek píše:
Proč sem vlastně chodíš?
Aby se pohoršovala nar tím, kolik tu trávíme času. ![]()
@Mandarinka104 píše:
Dobrý den paní Diano, děkuji, že jste se vyjádřila k mému dotazu.
Samozřejmě pravidla se musejí dodržovat, když je někdo poruší, zaslouží ban, zablokovat, smazat, ale rozhodujete o tom vy jako admini. Stinga mi opravdu škodolibě přála, abyste mě zablokovali, protože mi to v diskuzi napsala, prý tebe už odblokovali, to ale uteklo?
Zakladatelce vpálila, že je troll, když ta jí odepsala, že může z diskuze odejít, stinga jí začala vlastně vyhrožovat adminem. Tohle mi celkově nepřijde jako slušné chování nebo vám ano?
Vycházím z toho, co jste mi jednou psala, že každý by se tady měl cítit dobře, ta zakladatelka se jistě dobře necítila. A taky jste psala, že když se mi něco nelíbí, není nic jednoduššího než takovou diskuzi opustit a vybrat si jinou, takže stinga ji mohla v klidu opustit. Jenomže byla šťastná, že přišla na porušení pravidel a mohla někoho nechat vyhodit. Paní adminka Viktorie psala, že zde někteří lidé investují příliš své energie a nenávisti do příspěvků a přesně to stinga dělá.
Já nejsem dlouholetá uživatelka ano, ale jenom proto, že je někdo dlouholetá uživatelka, neznamená to, že se bude chovat jako.. Morální kompas snad každému člověku napoví, že takové chování je špatné. Paní stinga zřejmě na Emimino chodí každý den celé roky a nic jiného v životě nemá. Musela jste napsat příspěvek navíc, aby mě nechala na pokoji, jinak by se mi dál posmívala že…Přála bych jí, aby se vzpamatovala a stal se z ní více pozitivní člověk. Protože víte jak se to říká: Jenom ti, kteří jsou nešťastní a nespokojení sami se sebou, jsou zlí na druhé
Slovní prùjem. Jdi se léčit.
@KalamityJohn píše:
Slovní prùjem. Jdi se léčit.
Poslední dobou je tu hodně průjmu. ![]()
@malákráličice píše:
@topazio prujem a vsi. To je vyber. Co na to Sofie?
Jaká Sofie?
@topazio píše:
Jaká Sofie?
Nechápeš, protože málo čteš diskuze ![]()
o knížkách asi nemluvě…
zřejmě rozumíš jenom tomu průjmu ![]()
@Mandarinka104 píše:
@Temnástranasíly myslím si, že vy se celkově musíte cítit unaveně a navíc máte rozbouřené hormony, když jste těhotná nemožná by to chtělo slézt z emimina a odpočinout si, dát si nohy nahoru a neřešit blbosti, měla byste se více opatrovat
drž se téhle své rady
@Mandarinka104 píše:
Nechápeš, protože málo čteš diskuze
o knížkách asi nemluvě…
zřejmě rozumíš jenom tomu průjmu
Dalo by Ti hodně práce odpovědět normálně? Ušetří mě oko za oko…, jak se do lesa..atd.
@Mandarinka104 píše:
Nechápeš, protože málo čteš diskuze
o knížkách asi nemluvě…
zřejmě rozumíš jenom tomu průjmu
Uz jsi neměla dlouho ban.
Ale, no taak… nebuďte tak zlí. ![]()
Nikdo přece nejsme úplně bezchybný a navíc je to tady jen virtuální.
Myslím, že to je zbytečný.
Každý má právo se tu nějakým způsobem projevit a říct svůj názor…tak jako my všichni. ![]()
@Černá Madonna píše:
Ale, no taak… nebuďte tak zlí.
Nikdo přece nejsme úplně bezchybný a navíc je to tady jen virtuální.
Myslím, že to je zbytečný.
Každý má právo se tu nějakým způsobem projevit a říct svůj názor…tak jako my všichni.
To nejsme my/já, kdo jsou zlí. Naopak, snažím/e se zachovat slušný chod téhle diskuze. Ano, jak říkáš, každý má právo se nějak projevit. Takže co je špatného na mem/našem nazoru, potažmo projevu? ![]()
Neprovokuj nebo zas dostanem pseudointelektuální přednášku…