Prosím adminy o vyjádření

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
16.2.24 20:44
@admin píše:
Holky prosím, nechte ji už. Tohle jsme vyřešili a já opravdu prosím, ať se to zase nerozjede v něco nepříjemného.

Moc děkuji a přeji vám hezký a příjemný večer.

Diana :kytka:

Když tak hezky prosíte….. :kytka:
L

• Citovat
  • Upravit
80522
16.2.24 20:51
@Janli píše:
Když tak hezky prosíte….. :kytka:
L

ale je to setsakra těžký úkol :D :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.2.24 20:55
@stinga píše:
ale je to setsakra těžký úkol :D :oops: ;)

To dáme… :palec:

• Citovat
  • Upravit
56505
17.2.24 19:07
@DandátkoP píše:
Oni ty perly nepadaj jen tady…

Poslední dobou diskuze moc nečtu. Těch perel a análů je tu nějak moc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17514
17.2.24 20:12
@topazio píše:
Poslední dobou diskuze moc nečtu. Těch perel a análů je tu nějak moc. :lol:
:lol:
Nj, ale zase se můžeš v lecčems zdokonalit. :P :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
18.2.24 00:10
@Černá Madonna píše: :lol:
Nj, ale zase se můžeš v lecčems zdokonalit. :P :mrgreen:

Anály zadky jsem neměla na mysli. :lol:

Příspěvek upraven 18.02.24 v 09:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17514
18.2.24 00:41
@topazio píše:
Anály zadky jsem neměla na myslí. :lol:
:mrgreen:
Já vím, jen jsem tě tak trochu zkoušela. :kytka: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
18.2.24 16:22
@admin píše:
@Mandarinka104 Dobrý den,

tu diskuzi jsem neviděla. Posuzujeme každý příspěvek podle celkového kontextu, ne jen to, co nám zde napíšete. Samozřejmě není úplně v pořádku, že každý hned píše na jakýkoliv příspěvek, kterému nevěří, že je troll, ale třeba tento příspěvek jako troll opravdu vypadal? Nevím, zkusím ho najít. Pokud máme opravdu posuzovat jen podle toho, co nám zde napíšete, tak uživatelka Stinga jedná zcela podle svého názoru a každý má právo nás zavolat, pokud se mu něco nezdá. Neprocházíme všechny diskuze příspěvek po příspěvku, reagujeme na konkrétní zavolání. Pokud nás u tohoto příspěvku někdo volal, jistě se k tomu za chvilku dostanu. Uživatelka Stinga je zde dlouholetá uživatelka a už má určitou zkušenost. Tedy bych skoro věřila, že má pravdu. Ale smozřejmě jako admini vidíme víc. Třeba jestli ten člověk má těch příspěvků zde více, pod anonymy, které si třeba protiřečí apod. Proto říkám, že ten příspěvek musím vidět. Chápu samozřejmě, že toto označování trolla není pro zakladatelku příjemné, pokud si opravdu nevymýšlí.

Snad jsem to dostatečně vysvětlila

Přeji hezký den

Diana :kytka:

Dobrý den paní Diano, děkuji, že jste se vyjádřila k mému dotazu.
Samozřejmě pravidla se musejí dodržovat, když je někdo poruší, zaslouží ban, zablokovat, smazat, ale rozhodujete o tom vy jako admini. Stinga mi opravdu škodolibě přála, abyste mě zablokovali, protože mi to v diskuzi napsala, prý tebe už odblokovali, to ale uteklo?
Zakladatelce vpálila, že je troll, když ta jí odepsala, že může z diskuze odejít, stinga jí začala vlastně vyhrožovat adminem. Tohle mi celkově nepřijde jako slušné chování nebo vám ano?
Vycházím z toho, co jste mi jednou psala, že každý by se tady měl cítit dobře, ta zakladatelka se jistě dobře necítila. A taky jste psala, že když se mi něco nelíbí, není nic jednoduššího než takovou diskuzi opustit a vybrat si jinou, takže stinga ji mohla v klidu opustit. Jenomže byla šťastná, že přišla na porušení pravidel a mohla někoho nechat vyhodit. Paní adminka Viktorie psala, že zde někteří lidé investují příliš své energie a nenávisti do příspěvků a přesně to stinga dělá.
Já nejsem dlouholetá uživatelka ano, ale jenom proto, že je někdo dlouholetá uživatelka, neznamená to, že se bude chovat jako.. Morální kompas snad každému člověku napoví, že takové chování je špatné. Paní stinga zřejmě na Emimino chodí každý den celé roky a nic jiného v životě nemá. Musela jste napsat příspěvek navíc, aby mě nechala na pokoji, jinak by se mi dál posmívala že…Přála bych jí, aby se vzpamatovala a stal se z ní více pozitivní člověk. Protože víte jak se to říká: Jenom ti, kteří jsou nešťastní a nespokojení sami se sebou, jsou zlí na druhé 8)

• Citovat
  • Upravit
43763
18.2.24 16:41

Hoďte na něj deku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30492
18.2.24 16:59
@Mandarinka104 píše:
Samozřejmě pravidla se musejí dodržovat, když je někdo poruší, zaslouží ban, zablokovat, smazat, ale rozhodujete o tom vy jako admini. Stinga mi opravdu škodolibě přála, abyste mě zablokovali, protože mi to v diskuzi napsala, prý tebe už odblokovali, to ale uteklo?
Zakladatelce vpálila, že je troll, když ta jí odepsala, že může z diskuze odejít, stinga jí začala vlastně vyhrožovat adminem. Tohle mi celkově nepřijde jako slušné chování nebo vám ano?
Vycházím z toho, co jste mi jednou psala, že každý by se tady měl cítit dobře, ta zakladatelka se jistě dobře necítila. A taky jste psala, že když se mi něco nelíbí, není nic jednoduššího než takovou diskuzi opustit a vybrat si jinou, takže stinga ji mohla v klidu opustit. Jenomže byla šťastná, že přišla na porušení pravidel a mohla někoho nechat vyhodit. Paní adminka Viktorie psala, že zde někteří lidé investují příliš své energie a nenávisti do příspěvků a přesně to stinga dělá.
Já nejsem dlouholetá uživatelka ano, ale jenom proto, že je někdo dlouholetá uživatelka, neznamená to, že se bude chovat jako.. Morální kompas snad každému člověku napoví, že takové chování je špatné. Paní stinga zřejmě na Emimino chodí každý den celé roky a nic jiného v životě nemá. Musela jste napsat příspěvek navíc, aby mě nechala na pokoji, jinak by se mi dál posmívala že…Přála bych jí, aby se vzpamatovala a stal se z ní více pozitivní člověk. Protože víte jak se to říká: Jenom ti, kteří jsou nešťastní a nespokojení sami se sebou, jsou zlí na druhé 8)

Přesně to děláš hlavně ty. „Paní stinga nic jiného v životě nemá…“ - tohle je jako co ty morální kompase? Že by nějaká nespokojenost sama se sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
18.2.24 17:07

@Mandarinka104 kazdej druhej si preje, aby te zablokovali. No proc asi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.2.24 17:11
@Mandarinka104 píše:
Já nejsem dlouholetá uživatelka ano, ale jenom proto, že je někdo dlouholetá uživatelka, neznamená to, že se bude chovat jako.. Morální kompas snad každému člověku napoví, že takové chování je špatné. Paní stinga zřejmě na Emimino chodí každý den celé roky a nic jiného v životě nemá. Musela jste napsat příspěvek navíc, aby mě nechala na pokoji, jinak by se mi dál posmívala že…Přála bych jí, aby se vzpamatovala a stal se z ní více pozitivní člověk. Protože víte jak se to říká: Jenom ti, kteří jsou nešťastní a nespokojení sami se sebou, jsou zlí na druhé 8)

Kape z tebe jed a přitom si troufneš soudit druhé? Zameť si nejprve před vlastním prahem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
18.2.24 17:21
@Mandarinka104 píše:

Zavři už pusu a nic nepiš. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.2.24 17:22

Ty kráso, teprve únor a už máme vítěze soutěže o největšího vysírače roku 2024…

• Citovat
  • Upravit
12391
18.2.24 17:23
@Janli píše:
Ty kráso, teprve únor a už máme vítěze soutěže o největšího vysírače roku 2024…

Zlatej Luděk, co? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová