Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mado píše:
Už ta snaha tady taky byla. Když trolila jako ten slovenský kluk alexey, tak si přes adminy nechala zjistit, že já a Ontarka nejsme jedno a to samé. Polichotilo mě tozrovna Ontarová, taková klasika webu a má úroveň
Pak jsme na ni přestaly reagovat, tak asi si šla v blázinci na nanuk do bufetu a byl klid.
Jasně, chápu, každej by chtěl být Ontarka ![]()
@Betty MacDonald to jo
ale tam šlo i o to, že jsme obě přestaly reagovat a bez publika je to nuda.
@mado píše:
Už ta snaha tady taky byla. Když trolila jako ten slovenský kluk alexey, tak si přes adminy nechala zjistit, že já a Ontarka nejsme jedno a to samé. Polichotilo mě tozrovna Ontarová, taková klasika webu a má úroveň
Pak jsme na ni přestaly reagovat, tak asi si šla v blázinci na nanuk do bufetu a byl klid.
To je ten stejný, který nechtěl chodit do školy a vymýšlel si nemoci?
@topazio píše:
To je ten stejný, který nechtěl chodit do školy a vymýšlel si nemoci?
jo, docela by mě zajímalo, jestli se tam už objevil
@vokishka píše:
jo, docela by mě zajímalo, jestli se tam už objevil
Nebyl tam. Nemá čas. Vypisuje na sockách. ![]()
Ó, ďakujem vám dámy, že mi tu robíte meno, bavím sa na vás, pekne ma máte plné ústa. A ja si to užívam
. Práve som dosiahol presne to, čo som chcel.
Ešte ma tu trochu poohovárajte, úplne sa na tom bavím ![]()
@Alexey2007 píše: Ó, ďakujem vám dámy, že mi tu robíte meno, bavím sa na vás, pekne ma máte plné ústa. A ja si to užívam. Práve som dosiahol presne to, čo som chcel.
Ešte ma tu trochu poohovárajte, úplne sa na tom bavím
Tak doufám, že už máš z toho tady i pořádně pevnou erekci.
![]()
@Lorre píše:
Až naprší a uschne
No už zase? ![]()
U nás teď zapršelo celkem dost, takže to asi trochu potrvá.
![]()
@Černá Madonna píše:
Tak doufám, že už máš z toho tady i pořádně pevnou erekci.![]()
![]()
To by si chcela, čo? ![]()
@Alexey2007 píše:
To by si chcela, čo?
No nemáš tam psát to kouzelné slůvko Ešte. ![]()
To je totiž pro mě hodně magické.
![]()
Dobrý den, prosím adminy o vyjádření. @admin
Prosím jen adminy, podle názvu diskuze. Všimla jsem si, že je tu nová diskuze: Jsem nezletilá, a těhotná? Napsala tam stinga a hned označila zakladatelku za trolla. Holka jí odepsala, že ji tam nedrží.
No a v dalším příspěvku stinga píše: „podívej se, píšeš do veřejné diskuse, a ne každý příspěvek se ti musí líbit, ale laskavě si nedovoluj mě odtud vyhazovat, nebo volám admina“
Můj skromný dotaz zní, jestli je tohle v pořádku? Sami jste psali, že každý zakladatel diskuze si sem chodí pro pomoc a jiné názory, a copak tohle je slušné chování?
Vždyť ta zakladatelka je nezletilá mladá holka a ne ostřílená třicátnice nebo čtyřicátnice, aby se hned dokázala bránit takovým výhružkám/útokům.
Chudák ta holka se tak strašně lekla, že bylo vidět, jak ten příspěvek hned upravila
. Děkuji Vám za případnou odpověď ![]()
Příspěvek upraven 16.02.24 v 19:25
@Mandarinka104 píše:
Dobrý den, prosím adminy o vyjádření. Prosím jen adminy, podle názvu diskuze. Všimla jsem si, že je tu nová diskuze: Jsem nezletilá, a těhotná? Napsala tam stinga a hned označila zakladatelku za trolla. Holka jí odepsala, že ji tam nedrží.
No a v dalším příspěvku stinga píše: „podívej se, píšeš do veřejné diskuse, a ne každý příspěvek se ti musí líbit, ale laskavě si nedovoluj mě odtud vyhazovat, nebo volám admina“
Můj skromný dotaz zní, jestli je tohle v pořádku? Sami jste psali, že každý zakladatel diskuze si sem chodí pro pomoc a jiné názory, a copak tohle je slušné chování?
Vždyť ta zakladatelka je nezletilá mladá holka a ne ostřílená třicátnice nebo čtyřicátnice, aby se hned dokázala bránit takovým výhružkám/útokům.
Chudák ta holka se tak strašně lekla, že bylo vidět, jak ten příspěvek hned upravila![]()
. Děkuji Vám za případnou odpověď
je to v pořádku, porušuje pravidla registrace na tento web