Prosím adminy o vyjádření

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43635
9.2.24 15:42
@mado píše:
Už ta snaha tady taky byla. Když trolila jako ten slovenský kluk alexey, tak si přes adminy nechala zjistit, že já a Ontarka nejsme jedno a to samé. Polichotilo mě to ;) zrovna Ontarová, taková klasika webu a má úroveň
Pak jsme na ni přestaly reagovat, tak asi si šla v blázinci na nanuk do bufetu a byl klid.

Jasně, chápu, každej by chtěl být Ontarka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22833
9.2.24 16:20

@Betty MacDonald to jo ;) ale tam šlo i o to, že jsme obě přestaly reagovat a bez publika je to nuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
9.2.24 16:37
@mado píše:
Už ta snaha tady taky byla. Když trolila jako ten slovenský kluk alexey, tak si přes adminy nechala zjistit, že já a Ontarka nejsme jedno a to samé. Polichotilo mě to ;) zrovna Ontarová, taková klasika webu a má úroveň
Pak jsme na ni přestaly reagovat, tak asi si šla v blázinci na nanuk do bufetu a byl klid.

To je ten stejný, který nechtěl chodit do školy a vymýšlel si nemoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66571
9.2.24 16:38
@topazio píše:
To je ten stejný, který nechtěl chodit do školy a vymýšlel si nemoci?

jo, docela by mě zajímalo, jestli se tam už objevil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
9.2.24 16:46
@vokishka píše:
jo, docela by mě zajímalo, jestli se tam už objevil

Nebyl tam. Nemá čas. Vypisuje na sockách. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
11.2.24 21:13

Ó, ďakujem vám dámy, že mi tu robíte meno, bavím sa na vás, pekne ma máte plné ústa. A ja si to užívam :D. Práve som dosiahol presne to, čo som chcel.
Ešte ma tu trochu poohovárajte, úplne sa na tom bavím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17459
11.2.24 22:46
@Alexey2007 píše: Ó, ďakujem vám dámy, že mi tu robíte meno, bavím sa na vás, pekne ma máte plné ústa. A ja si to užívam :D. Práve som dosiahol presne to, čo som chcel.
Ešte ma tu trochu poohovárajte, úplne sa na tom bavím :mrgreen:

Tak doufám, že už máš z toho tady i pořádně pevnou erekci. :P :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17459
11.2.24 22:55
@Lorre píše:
Chceš vidět mou?
:mrgreen:
No že se ptáš. :P
Ne, aby tě napadlo mi to posílat. :cert: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17459
11.2.24 23:16
@Lorre píše:
Až naprší a uschne :jazyk:

No už zase? :nevim:
U nás teď zapršelo celkem dost, takže to asi trochu potrvá. :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.2.24 06:07
@Černá Madonna píše:
Tak doufám, že už máš z toho tady i pořádně pevnou erekci. :P :mrgreen: :jazyk:

To by si chcela, čo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17459
12.2.24 10:51
@Alexey2007 píše:
To by si chcela, čo? :D

No nemáš tam psát to kouzelné slůvko Ešte. :nevim:
To je totiž pro mě hodně magické. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
16.2.24 18:47

Dobrý den, prosím adminy o vyjádření. @admin
Prosím jen adminy, podle názvu diskuze. Všimla jsem si, že je tu nová diskuze: Jsem nezletilá, a těhotná? Napsala tam stinga a hned označila zakladatelku za trolla. Holka jí odepsala, že ji tam nedrží.
No a v dalším příspěvku stinga píše: „podívej se, píšeš do veřejné diskuse, a ne každý příspěvek se ti musí líbit, ale laskavě si nedovoluj mě odtud vyhazovat, nebo volám admina“
Můj skromný dotaz zní, jestli je tohle v pořádku? Sami jste psali, že každý zakladatel diskuze si sem chodí pro pomoc a jiné názory, a copak tohle je slušné chování?
Vždyť ta zakladatelka je nezletilá mladá holka a ne ostřílená třicátnice nebo čtyřicátnice, aby se hned dokázala bránit takovým výhružkám/útokům.
Chudák ta holka se tak strašně lekla, že bylo vidět, jak ten příspěvek hned upravila 8o :roll:. Děkuji Vám za případnou odpověď :kytka:

Příspěvek upraven 16.02.24 v 19:25

• Citovat
  • Upravit
66571
16.2.24 18:52
@Mandarinka104 píše:
Dobrý den, prosím adminy o vyjádření. Prosím jen adminy, podle názvu diskuze. Všimla jsem si, že je tu nová diskuze: Jsem nezletilá, a těhotná? Napsala tam stinga a hned označila zakladatelku za trolla. Holka jí odepsala, že ji tam nedrží.
No a v dalším příspěvku stinga píše: „podívej se, píšeš do veřejné diskuse, a ne každý příspěvek se ti musí líbit, ale laskavě si nedovoluj mě odtud vyhazovat, nebo volám admina“
Můj skromný dotaz zní, jestli je tohle v pořádku? Sami jste psali, že každý zakladatel diskuze si sem chodí pro pomoc a jiné názory, a copak tohle je slušné chování?
Vždyť ta zakladatelka je nezletilá mladá holka a ne ostřílená třicátnice nebo čtyřicátnice, aby se hned dokázala bránit takovým výhružkám/útokům.
Chudák ta holka se tak strašně lekla, že bylo vidět, jak ten příspěvek hned upravila 8o :roll:. Děkuji Vám za případnou odpověď :kytka:

je to v pořádku, porušuje pravidla registrace na tento web

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová